DIN nou în cursă

FALKEN este încă odată Sponsor Principal al Cursei de 24 de ore de la Nürburgring

Și în acest an, FALKEN a invitat peste 400 retaileri de anvelope și peste 30 de jurnaliști din toate piețele din Europa, și le va oferi un week-end de curse, incitant și extraordinar din mai multe aspect ale ospitalității.

La standul expozițional de pe bulevardul circuitului vor fi prezentate modelele de anvelope FALKEN AZENIS FK510, ZIEX ZE310 ECORUN și EUROWINTER HS01, și se vor distribui obiecte promoționale pentru fani. Competiția de schimbare a anvelopelor este pentru fani și familii, și va avea în centru un “prototip BMW”, creat special petru curse. Cu ajutorul echipamentului profesional, anvelopele de pe acest prototip pot fi schimbate într-o sesiune cronometrată. În plus, va avea loc o sesiune de autografe cu piloții, pe bulevardul circuitului, unde fanii motorsport-ului vor putea intra în contact cu idolii lor.. La paddock există un stand FALKEN unde diverse obiecte promoționale vor putea fi cumpărate de către fani. Mai mult, în program sunt incluse și spectacolele impresionante ale echipei de drift FALKEN,care deja au devenit legendare, și vor avea loc atât pe circuit cât și în zona padock-urilor.

O altă component care contribuie la energizarea evenimentului este fluxul de material media de pe rețele precum pagina de Facebook FALKEN, Instagram sau canalul de YouTube, precum și de pe pagina de internet FALKEN, adică falkentyre.com. Echipele de Filmare vor produce clipuri înainte, în timpul și după cursă, și vor efectua streaming live din cockpit-urile mașinilor de curse printr-un micrisite, precum și prin intermediul paginii FALKEN de Facebook.

“Cursa de 24 de ore oferă un cadru fenomenal în care putem prezenta anvelopele noastre,”declară Markus Bögner, Managing Director și COO la Falken Tyre Europe. “Suntem optimiști că vom obține și rezultate bune în cursa de aici, și că oaspeții noștri vor experimenta multe ore incredibile urmărind cea mai dură cursă din lume. Toată lumea este entuziasmată de fiecare dată de programul nostru amplu care include diverse zone de primire a oaspeților, evenimente speciale în timpul serii, și curse în regim de taxi sau chiar de drift.”.

Falken_AZENIS_FK510 SUV FALKEN_ZIEX_ZE310_ECORUN Falken_Eurowinter_HS01
   Falken FK510                               Falken Ziex ZE310              Falken Eurowinter HS01
Falken sponsor Nurburgring