sport și Eleganță pentru mașini serioase
calitatea germană care convinge: BMW 6gt cu jante aez straight dark


Cum faci șase din cinci 
BMW a adăugat GT la numele Seria 6 și i-a reușit de minune chiar dacă iei în considerare doar liniile frumoase ale mașinii. Capota are o formă elegantă, mașina este mai plată și are un posterior sportiv. Seria 6 Gran Turismo are ceva mai mult coupé în ea.

Sub capotă
Te poți bucura de o călătorie destul de eficientă cu versiunea diesel 630d care are transmisie integrală xDrive și multă putere - 265 CP și un motor cu șase cilindri în linie, de 3litri. 
Alternativa disponibilă la biodiesel este 630i . Motorul pe benzină, supraalimentat, din versiunea 640i, oferă 340 CP, iar omologul său diesel un total de 320 CP și o transmisie integrală standard, rezultând un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde. 

Un companion de încredere 
Pentru a face și mai intensă experiența călătoriei, cele mai bune jante sunt absolut necesare. În acest caz, AEZ Straight dark, un model care combină factorul atletic cu integritatea și eleganța necesare acestei mașini. Vopseaua mată atrage atenția către roți, iar cele 10 spițe netede împreună cu centrul concav oferă o imagine excepțională. Echiparea cu lățimi diferite față/spate – 245/40 R20 în față și 275/35 R20 în spate – scot și mai mult în evidență liniile atractive ale acestor jante. 

Haideți cu noi într-o călătorie extraordinară cu AEZ Straight dark și BMW Seria 6 GT!

AEZ straight dark_1 AEZ straight dark_2

AEZ straight dark_3 AEZ straight dark_4

AEZ straight dark_5 AEZ straight dark_6