DEZENT - o noutate: TZ & TZ-c
LA MODA. FABRICATA IN GermanIA. NU ARE NEVOIE DE APROBARI SUPLIMENTARE.

Cinci spite duble, sarcina maxima mare de pana la 810 kg per janta, trei culori disponibile si fara a necesita alte aprobari pentru montare, gratie omologarii ECE. Acestia sunt parametrii cheie ai noii nave amiral de la DEZENT

Un model cu un design complet 
Cu trei culori disponibile, negru cu fata polisata, grafit mat si argintiu clasic, aceste jante sunt adevarate obiecte de artizanat. Alinierea spitelor creaza echilibru vizual iar centrul incastrat augmenteaza si mai mult perechile de spite. 

Capacele si prezoanele originale pot fi utilizate
Jantele DEZENT create pentru un anumit model de masina sunt jante dezvoltate special pentru a se potrivi perfect pe unanumit autoturism. Cand utilizati aceste jante nu sunt necesare inele de centrare pentru montare. In cele mai multe cazuri, kitul de prindere original si capacele furnizate de producatorul masinii pot fi utilizate fara ncio problema.

ECE
Aprobarea ECE corespunde cu omologarea VTA (omologare de tip) dar in acelasi timp este aplicabila pe tot teritoriul european. O inspectie TÜV sau o inregistrare in documentele masinii nu mai este astfel necesara deoarece caracteristicile pieselor de schimb corespund unu-la-unu cu piesele originale, utilizate de catre producator. Avantajul fata de VTA: nu mai este nevoie sa ai la tine documente suplimentare.

TZ : Noua janta cu Spite Duble si aprobare ECE de la DEZENT. 
Noua janta DEZENT TZ este un model universal, la moda, cu spite duble, care se potriveste pe o gama larga de modele de masini, si nu doar in ceea ce priveste designul. Gratie abundentei de aplicatii  cu aprobare ECE, aceasta janta din aliaj este foarte versatila din punct de vedere tehnic si usor de utilizat. 

Posibilitatile de aplicatii pentru prinderi cu 4 sau 5 gauri variaza intre 15 si 19 inch. Eleganta sportiva a modelului DEZENT TZ ofera unor masini precum VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, VW Tiguan, Skoda Karoq, si Skoda Kodiaq, Audi A4 Avant, Audi Q3, Q5, BMW X1, X2, X3 precum si modelelor Mercedes Clasa C un nou motiv sa devina si mai atractive. In plus fata de aprobarile ECE mentionate mai sus, pentru o gama larga de modele, producatorul german DEZENT ofera certificari ABE pentru alte modele. Indiferent ca este vorba despre aprobare ECE sau ABE, ambele ofera clientului posibilitatea de a avea jante aftermarket fara a fi nevoie de acte suplimentare. Pe scurt: Monteaza-ti jantele si pleaca!

DEZENT TZ graphite, TZ, TZ dark – Date si Cifre:
Dimensiuni: 6.0x15, 6.0x16, 6.5x16, 7.0x16, 6.5x17, 7.0x17, 7.5x17, 8.0x17, 7.0x18, 7.5x18, 8.0x18, 7.5x19, 8.0x19 inch
Arhitectura: turnata, monobloc, prinderi cu 4 sau 5 gauri
Finisare: argintiu, grafit mat, negru fata polisata 
Sarcina: pana la 810 kg
TPMS: 100 % compatibila TPMS
ABE: da
ECE: VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, Mercedes A-Class, C-Class, Audi Q3, Q2, Q5, BMW X1, X3, si multe altele 


TZ-c : Janta cu spite duble si aprobare ECE creata special pentru BMW. 
Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat special pentru automobilele care poarta sigla cu elice. Gratie numarului mare de aplicatii ECE, aceasta janta din aliaj este potrivirea perfecta, din punct de vedere tehnic, pentru BMW Seria 5, Seria 6 si Seria 7. Jantele create special pentru anumite masini sunt cuvintele cheie in acest caz – elementele de prindere si capacele originale pot fi utilizate. 

In ceea ce priveste aplicatiile pentru masini cu prinderi in 5 gauri  si PCD de 112 mm sunt disponibile cu dimensiuni de 7,5x17 sau 8,0x18 inch. Eleganta sportiva a modelului DEZENT TZ-c ofera automobilelor produse de compania bavareza un atu in plus. Pe langa aprobarea ECE despre care deja am discutat, producatorul DEZENT ofera certificari ABE pentur multe alte modele de automobile. Indiferent ca vorbim despre ECE sau ABE, ambele scutesc proprietarii de masini de intocmirea actelor aditionale. 100% verificata din punct de vedere tehnic. Usor de montat si o alternativa perfecta la jantele originale, care sunt mai scumpe. Pe scurt: Monteaza-ti jantele si pleaca!

DEZENT TZ-c dark, TZ-c graphite, TZ-c – Date si Cifre:
Dimensiuni: 7.5x17, 8.0x18 inches
Arhitectura: turnata, monobloc, prindere cu 5 gauri
Finisare: argintiu, grafit mat, negru cu fata polisata 
Sarcina: pana la 810 kg
TPMS: 100 % fit for TPMS
ABE: da
ECE: BMW Seria 5, Seria6, Seria 7 si multe alteleaez dotz dezent stahlrad alcar configurator aez dotz dezent stahlrad alcar configurator aez dotz dezent stahlrad alcar configurator
aez dotz dezent stahlrad alcar configurator