noile dimensiuni ale ratiunii

cu AEZ Steam, A8, nava amiral de la Audi, cu siguranta va sta la suprafata.

Monumental
A8 trebuie descris mai mult ca un vas de lux, din moment ce aceasta limuzina este greu de trecut cu vederea la o lungime totala de 5,20 m. O masina utilizata adesea ca un simbol al statutului, deoarece A8 exprima un sentiment de dominare nealterata, care lasa privitorul cu gura cascata. Noul model inlocuieste generatia din 2002 si este usor mai mare in toate privintele. Incepand de la grila frontala uriasa, nasul lung, care se intinde pana la farurile ce electrizeaza atmosfera cand transforma noaptea in zi. 

Iar acest efect de senzatie continua 
Trantitul usilor a fost ieri, un sistem de inchidere centralizata blocheaza portierele in deplina liniste si lasa soferul sa se scufunde intr-o atmosfera de beatitudine, care-l tine departe de zgomotul de fond al traficului. Spatiul din interior promite calitatea premium si o perfectiune tehnica eleganta. Imediat ce masina se trezeste la viata la simpla atingere a unui buton, incepi sa te simti mai mult ca in cockpitul unui avion de vanatoare de top decat intr-o masina. Incepand din acest moment, A8 se descurca fara butoane sau alte comutatoare, si devine totul: atingere & dorinta. Trei ecrane afiseaza diverse informatii, asistentul vocal iti faciliteaza utilizarea fara maini, sistemul de difuzoare de ultima generatie scapa automat din montantii A, iar scaunul soferului se muta in pozitia corecta de unul singur.

Se conduce singur, aproape
A8 nu ruleaza, ci pluteste, si face acest lucru cu maximum de siguranta posibil. Un sasiu activ se asigura ca pe fiecare roata in parte se pot aplica fortele necesare in functie de pozitia masinii. Un punct aparte: Daca senzorii sistemului inregistreaza un posibil impact lateral, masina se ridica putin, ceea ce are drept rezultat reducerea fortelor din timpul impactului cu 50 de procente. Mai mult, un total de 41 de sisteme de asistenta a soferului si pana la 400 de functii personalizate petru un confort sporit in timpul condusului… Cu toate acestea, este usor sa pierzi din vedere unele lucruri cand ai la dispozitie atat de multa tehnologie. 

Te obisnuiesti cu el 
La inceput, numeroasele gadgeturi si sisteme de asistenta s-ar putea sa interfereze cu stilul tau de condus, dar utilizatorul modern de smartphone se vor acomoda intr-o clipa cu cele mai importante aspecte ale tehnologiilor de la bord. Odata ce te-ai acomodat te vei regasi intr-o noua dimensiune a placerii de a conduce. Si vei descoperi ca A8 are un contact bun cu drumul, prin intermediul jantelor AEZ Steam, care sunt o alta capodopera in acest context.

Capodopere cu aprobare ECE
AEZ Steam montate pe anvelope 265/40 R20 sunt moderne si clasice. Un centru pentagonal care decoreaza butucul, confera mai multa adancime jantei, iar cele 15 spite cu muchii ascutite completeaza imaginea exceptionala si sportiva a acestor jante. Aceste jante din aliaj, extravagante, au avantajul extraordinar al aprobarii ECE. Aceasta inseamna ca nu exista acte aditionale, deoarece AEZ Steam poate fi montata direct – pur si simplu pui rotile pe masina si pleci.

A8 atinge o noua dimensiune a tehnologiei si cu modelul de jante AEZ Steam are parte de o roata cu multe abilitati, care-l mentin mereu cu ''picioarele'' pe pamant.

aez dotz alcar stahlrad configurator  aez dotz alcar stahlrad configurator 

aez dotz alcar stahlrad configurator aez dotz alcar stahlrad configurator

aez dotz alcar stahlrad configurator aez dotz alcar stahlrad configurator

aez dotz alcar stahlrad configurator aez dotz alcar stahlrad configurator