un combo talentat si cu stil
cand sunt doi puterea creste: Jaguar XF Sportbrake si AEZ Steam graphite. 

O felina mare si cu mult stil 
Caroserile break sunt practice. Cu XF Sportbrake, Jaguar demonstreaza ca poate fi elegant si clasic in acelasi timp. La o lungime totala de aproape cinci metri, acest gigant foarte bland combina muchiile taiate clar, materialele de calitate premium, un sasiu sofisticat si un nivel practic excelent. 

Un spatiu interior cu multe fatete
Spatiu la picioare pentru locurile din spate este garantat de extinderea ampatamentului cu 5 cm. Si gratie spatarului rabatabil de la locurile din spate, portbagajul ofera pana la 1700 l de spatiu pentru depozitare care poate fi umplut foarte usor deoarece pragul de incarcare este foarte jos. Tehnic, Jaguar XF are mai multe talente. Detectarea starii de oboseala a soferului il face pe cel aflat la volan sa se simta in siguranta, controlul tractiunii face acest break sa se miste cu incredere peste asfalt, iar o intreaga gama de ssteme de asistenta ofera confort. 

Un real talent nu vine niciodata singur 
Cu AEZ Steam graphite, Jaguar are un partener care ii este egal. Cu cele 15 spite concave si vopseaua gri inchis, aceasta janta aduce o doza suplimentara de clasa acestui break. Elaborata din punct de vedere tehnic si cu un design clasic si in acelasi timp modern, aceasta janta se distinge din multime. Punctul culminant: AEZ steam nu are nevoie de aprobari suplimentare gratie ECE.

Te deplasezi cu stil ajutat de AEZ Steam graphite si Jaguar XF Sportbrake.

AEZ-Steam-grahite-1 AEZ-Steam-grahite-2 
 
 AEZ-Steam-grahite-3 AEZ-Steam-grahite-4

  aez dotz dezent alcar stahlrad configurator AEZ-Steam-grahite-7

 aez dotz dezent alcar stahlrad configurator aez dotz dezent alcar stahlrad configurator