Total e-smart 
jantele din aliaj DEZENT TS pentru noul smart EQ fortwo si EQ forfour. fara alte aprobari Gratie omologarii ECE. 
Chiar si dupa 130 de ani, patru roti sunt inca standardul de aur in materie de inginerie a automobilelor. Nici macar conceptele de mobilitate electrica à la smart EQ fortwo si EQ-forfour nu au reusit sa schimbe ceva in acest sens.
DEZENT TS este 100% verificat din punct de vedere tehnic si nu necesita aprobari suplimentare gratie omologarii de tip ECE. Gratie constructiei optimizate, DEZENT TS contribuie la agilitatea noilor modele smart, iar rezultatul este pastrarea la un nivel redus al maselor suspendate. Iar aceasta se potriveste de minune cu viziunea pentru viitor a celor de la smart. Incepand din 2020, de pe linia de productie vor iesi doar modele cu propulsie electrica.

Plin de viata. Dinamic. Smart. 
Janta nu doar ca se inspira din designul Smart ci are si dimensiunile potrivite pentru agilele masini compacte. Cu dimensiunile 5.0 si 5.5x15 inch, montarea de roti cu latimi diferite, tipica masinilor smart, nu pune vreo problema. Si gratie omologarii ECE – care se aplica rotilor standard – nu este necesara vreo omologare de tip sau vreo inregistrare suplimentara in documentele masinii. Ca tot vorbim despre echipament standard: In versiunea de baza smart EQ are jante de tabla pentru abele tipuri de caroserie. Nu doar ca DEZENT TS este usor de instalat, dar mai presus de toate este o alternativa cu un pret mai bun fata de jantele originale. 

De aceea acronimul TS se potriveste perfect: Totally Smart (Total Smart).

DEZENT TS & TS dark – Date si Cifre:
Dimensiuni: 5,0x15, 5,5x15 inch
Arhitectura: turnate, monobloc, prindere 4 gauri 
Finisare: argintiu, negru/ fata polisata
Sarcina: pana la 425 kg
TPMS: Compatibil 100 % pentru TPMS
ECE: smart fortwo & forfour


aez dezent dotz alcar configurator stahlradaez dotz alcar dezent stahlrad configuratoraez dotz dezent stahlrad alcar configuratoraez dezent dotz stahlrad configurator alcar