Viața în mai multe dimensiuni

cu AEZ Steam, Audi A8, nava amiral de la Audi, va fi întotdeauna deasupra.

Monumental
A8 trebuie descris mai mult ca o navă de lux, din moment ce limuzina este greu de trecut cu vederea la o lungime de 5,20 m. Un automobil, utilizat de multe ori ca un simbol al statutului, A8 se impune întotdeauna și lasă privitorii cu gura căscată. Noul model ia locul generației apărute în 2002 și dimensiunile sale sunt puțin mai mari. Chiar de la grila frontală, care este de-a dreptul uriașă, pusă pe un bot lung, care se întinde până la farurile ce oferă acel efect de uimire când transformă noaptea în zi.

Iar uimirea continuă 
Trântitul de uși e ceva din trecut, pentru că sistemul de închidere centralizată apropie fiecare portieră în absolută liniște și lasă șoferul să se scufunde într-o atmosferă benefică, bine separată de zgomotul traficului de afară. Spațiul interior promite calitatea premium și eleganță, plus perfecțiune tehnologică. Imediat ce mașina pornește la simpla apăsare a unui buton, te simți mai mult ca și cum ai sta în cockpit-ul unui avion ultramodern. Iar din acest moment, A8 se descurcă fără vreun buton sau vreun comutator, pentru că totul este comandat cu atingeri și dorințe. Cele trei display-uri afișează o varietate mare de informații, asistentul vocal permite operarea hands-free, sistemul audio de top se extrage automat din montanții A, iar scaunul șoferului se reglează singur.

Și, aproape că se conduce singur
A8 nu rulează, ci plutește, și face asta pe cât de sigur este posibil. Șasiul activ se asigură că, în funcție de postura mașinii, fiecare roată poate fi încărcată și descărcată individual. Un detaliu: Dacă senzorii sistemului înregistrează un posibil impact lateral, mașina se ridică ușor pe partea respectivă, ceea ce are ca rezultat reducerea cu 50% a forțelor de impact. Mai mult, un total de 41 de sisteme de asistență pentru șofer și până la 400 de funcții personalizate sunt destinate confortului din timpul deplasării… Totuși, este ușor să pierzi din vedere anumite detalii atunci când ai la dispoziție atât de multă tehnologie. 

Obișnuirea cu mașina 
La început, multiplele gadgeturi și sisteme de asistență ar putea interfera cu modul în care conduci, dar utilizatorul modern de smartphone se va obișnui cu noutățile tehnologice într-o clipă. Și odată ce te-ai obișnuit cu mașina te vei scufunda într-o nouă dimensiune a plăcerii condusului. Și pe lângă faptul că A8 are aderență optimă, cu AEZ Steam el primește și o capodoperă.

O capodoperă cu aprobare ECE
AEZ Steam montată pe anvelopele 265/40 R20 este o jantă modernă și clasică în același timp. Un butuc cu cinci laturi în centrul jantei conferă mai multă adâncime vizuală, iar cele 15 spițe cu muchii evidente vor completa imaginea excepțională și în același timp sportivă. Aceste jante din aliaj extravagante au avantajul suplimentar de a dispune de aprobare ECE. Aceasta înseamnă că nu mai este nevoie de aprobări și acte adiționale, deoarece AEZ Steam nu necesită omologări suplimentare – pur și simplu montați jantele și plecați la drum.

A8 atinge o nouă dimensiune tehnologică și cu AEZ Steam primește și o jantă cu multe abilități, care îl ține conectat la asfalt.

aez dotz alcar stahlrad configurator  aez dotz alcar stahlrad configurator 

aez dotz alcar stahlrad configurator aez dotz alcar stahlrad configurator

aez dotz alcar stahlrad configurator aez dotz alcar stahlrad configurator

aez dotz alcar stahlrad configurator aez dotz alcar stahlrad configurator