gata de iarnĂ?

pentru că vine mai repede decât te-aștepți!

Cunoașteți acest mnemonic - “Anvelope de iarnă de la O la P"?  - Ce reprezintă și ce înseamnă cu adevărat „echipamentul de iarnă adecvat și obligatoriu”? La http://www.readyforwinter.eu/, chiar înainte de startul perioadei de schimbare a anvelopelor, ALCAR a  făcut un rezumat al celor mai importante idei care vă vor ajuta să fiți gata pentru cea mai rece perioadă a anului. 

De la O la P 
Din “Octombrie la Paști” este cea mai simplă alăturare de cuvinte pe care un posesor de automobil trebuie să o rețină, deoarece anvelopele de iarnă sunt obligatorii în multe țări din Europa. Deși rezultatele testelor pentru anvelopele all-season sunt foarte bune în ultima vreme, nimic nu a putut să depășească o anvelopă de iarnă „reală”. Jantele și anvelopele, ca un tot unitar, reprezintă singura ta conexiune cu drumul, motiv pentru care sunt vitale. De aceea, când vine vorba despre anvelope nu trebuie făcut niciun compromis.

Schimbarea anvelopelor înseamnă siguranță
Atunci când temperatura scade sub +7°C trebuie să vă echipați mașina cu anvelope de iarnă. Legea vă permite să utilizați doar anvelopele de iarnă care au marcaj M+S, M.S. sau M&S în combinație cu simbolul fulgului de nea și al celor trei vârfuri de munte, și au o adâncime a benzii de rulare de minimum 4 mm (anvelopele diagonale 5 mm). Anvelopele de iarnă diferă în ceea ce privește calea de rulare și compoziția materialului față de cele de vară. Anvelopele de iarnă sunt mai moi și astfel mai elastice la temperaturi scăzute, spre deosebire de anvelopele de vară care sunt mai dure.

Wheelfred. Un protagonist plăcut, dar cu mici abateri de comportament.
Wheelfred este un șofer prietenos, plăcut și foarte prudent. Deși, dacă am spune tot adevărul, prudența lui ar mai putea fi cizelată. Iar acest aspect este evident atunci când vizionați cele trei filme scurte din Campania de Toamnă ALCAR. Dar, din fericire, Wheelfred este deschis la sugestii.


Dealeri specializați, peste tot în Europa, oferă soluții 100% omologate
Poți să vezi un adevărat specialist după modul în care îndeplinește dorințele și rezolvă problemele: rapid, simplu și, mai presus de toate, ușor de înțeles. Cunoștințele, experiența, conștientizarea calității și serviciile simple și rapide separă grâul de neghină. Peste 23.000 de parteneri ALCAR, de pe teritoriul Europei sunt specialiști în jante, anvelope și sisteme de monitorizare a presiunii (TPMS) – de cele mai multe ori aceștia sunt foarte aproape! Dar puteți să vă convingeți și singuri, dacă vă configurați mașina și găsiți un specialist în apropiere de dumneavoastră cu ajutorul configuratorului 3D ALCAR.
readyforwinter news