La viteză maximă prin iarnă

AEZ Steam graphite: distracția și stilul ca dotări standard

Ud. Rece. Alunecos. Cu toate capriciile iernii, care stă să vină, șoferii sunt sfătuiți să fie cât mai bine pregătiți. AEZ Steam graphite demonstrează totuși că nu trebuie să îți lipsească distracția și stilul, în ciuda vremii reci. Această jante cu multe spițe și design clasic își croiește drum prin iarnă la viteză maximă și fără să se oprească. Cu imaginea sa poate pune în evidență liniile sportive de la Mercedes E Cabriolet și cu siguranță te va face să îți dorești să faci puțin drift. Asocierea imaginii sale cu cea a unei turbine este absolut intenționată. Deoarece “steam (aburul)” este în detalii.

Eleganță gri
Aceste jante din aluminiu oferă stil, cu o culoare la modă și elegantă, grafit mat, care contrabalansează foarte bine atmosfera de iarnă. Stratul de protecție de primă clasă este absolut necesar și respinge fără probleme sarea și elementele agresive. 

Potrivită pentru iarnă grație sistemului SR3 
Literele înseamnă “salt resistant (rezistent la sare)”, iar cifra face referire la cele 3 straturi de protecție – grund, vopsea, lac. Dar în plus față de imaginea atractivă, Steam graphite convinge și din punct de vedere tehnic. În plus, gama de dimensiuni o fac să fie alegerea potrivită pentru anvelope puternice, cu anvelope diferite față/spate.

ECE - Cireașa de pe tort 
AEZ a încheiat cu aprobările greoaie și hârtiile suplimentare în cazul noului model Steam graphite, oferind o jantă din aliaj cu aprobare ECE care poate fi montată pe mai multe modele de automobile fără a fi nevoie de omologări suplimentare.

Așa trebuie să fie iarna!

AEZ Steam graphite 224x130 (1) AEZ Steam graphite 224x130 (2)

AEZ Steam graphite 224x130 (3) AEZ Steam graphite 224x130 (4)