Energică și tăioasă, și totuși solidă

Volvo XC40, un suv compact care este într-o ligă proprie cu ajutorul jantei AEZ Raise.

Mic dar bătăios
La 4,43 metri, acesta nu este cel mai mare SUV, dar compensează cu o imagine impunătoare. Grila înaltă și bara proeminentă sunt două dintre elementele care atrag privirile către XC40, iar apoi spatele mașinii domină prin imaginea masivă. 

Sobrietatea predomină 
Interiorul este unul tipic scandinav: nu epatează, dar oferă tot ce ai putea dori, cum ar fi tradiționalul sistem de infotainment dispus pe consola centrală, cu touchscreen. Pentru un plus de atracție poți augmenta interiorul cu puțină culoare. Alternativ la echiparea de bază, “Kinetic”, poți alege între “Momentum”, care include scaune din piele și sistem de infotainment “Sensus”, sau “R-Design”, care adaugă elemente cromate și câteva tușe sportive. 

Bine asistat prin oraș 
Recunoașterea semnelor de circulație, care indică limitele de viteză, în plus față de asistența la parcare, sistem de monitorizare a unghiului mort, și un sistem de avertizare la coliziune cu funcție de frânare de urgență oferă mai multă manevrabilitate în traficul intens. Sistemul start-stop automat vă asistă în timpul deplasărilor de la un semafor la altul și diminuează consumul. 

Disponibilitate garantată 
AEZ Raise cu anvelope 245/45 R20 fac Volvo XC40 și mai înalt. Spițele în formă de Y și fața lucioasă a jantei sunt elemente care captează imediat privirile.

Cu AEZ Raise nimic nu mai stă în calea avansării lui Volvo XC40 într-o nouă ligă a SUV-urilor de oraș.

Volvo XC40 with the AEZ Raise (1) Volvo XC40 with the AEZ Raise (2)

Volvo XC40 with the AEZ Raise (3) Volvo XC40 with the AEZ Raise (4)