AEZ Steam

treceți prin iarnă. fără aprobări suplimentare.

Fără aprobări suplimentare, fabricat în Germania, cu un design clasic care se asortează perfect mașinilor moderne. E probabil cea mai bună descriere pentru această jantă AEZ. Cu o culoare elegantă și la modă, denumită gunmetal și cu fața polișată, această jantă care pare clasică și are multiple spițe se deosebește clar din marea masă a jantelor din aliaj. Cele 15 spițe cu muchii ascuțite combină eleganța și designul sportiv. Butucul bine echilibrat și poziționat proporțional  atrage privirea către centrul jantei.

100% tehnologie și design
Atât din punct de vedere tehnic, dar și vizual, noua jantă din aliaj se potrivește 100% cu modelele de la mai multe mărci, printre care Audi, BMW, Jaguar, Mercedes, Land Rover, Volvo, și chiar Alfa Romeo. Toate jantele au gaura centrală fixă. Aceasta înseamnă că centrarea nu presupune utilizarea inelelor, iar în multe cazuri se potrivesc prezoanele / piulițele originale. În plus, janta este compatibilă cu capacele centrale originale pentru mărcile Alfa Romeo, Audi, BMW, Mercedes și Mini. 

Ce “înseamnă fără aprobare grație omologării ECE”?
AEZ a încheiat în cazul modelului Steam graphite cu aprobările și omologările suplimentare, oferind în acest caz o jantă cu aprobare ECE  care poate fi montată pe mai multe modele de automobile fără a fi nevoie de alte omologări.
ECE este un sistem internațional pentru omologarea automobilelor și pieselor pentru automobile. În specificațiile acestui sistem, componentele astfel certificate corespund exact cu piesele originale. O jantă din aliaj cu certificare ECE nu are nevoie de omologări suplimentare în actele mașinii, așa cum este cazul omologărilor ulterioare obținute de la oficiile TUV sau RAR. Astfel, nu mai este obligatoriu să aveți documentele respective deoarece orice jantă aprobată ECE are deja un număr de control încă din faza de turnare.

AEZ Steam – Cifre și dimensiuni:
Dimensiuni: 7x18, 7.5x18, 8x18, 8.5x18, 7.5x19, 8x19, 8.5x19, 9x19, 8x20, 8.5x20, 9x20 inch
Finisare: gunmetal/polished
Arhitectură: turnată, monobloc
Sarcină: până la 810 kg
ECE: toate modelele de serie de la Alfa Romeo, Audi, Mercedes, Mini, Opel, Range Rover, Seat, Skoda, VW
TPMS: 100 % compatibilă TPMS
Garanție: 2 ani

AEZ-Steam (4) AEZ-Steam (5) 

AEZ-Steam (6) AEZ-Steam (1)

AEZ-Steam (2) AEZ-Steam (3)
AEZ-Steam Preview News 480x270