Cu stil și foarte modern – așa cum ar trebui să fie orice Volkswagen

VW aruncă mingea în terenul advers. o singură jantă poate păstra pacea – AEZ Strike.

Mai mare, mai lat, mai puternic 
Cu gama SUV pe care o comercializează, VW este bine poziționat, dar elementul premium în toată ecuația este și va fi Touareg. Din moment ce în acest segment al pieței sunt apreciate mașinile mari, noul model este mai lat și mai lung decât cel dinainte. Iar noile creșteri de dimensiuni se văd cel mai bine în portbagaj unde volumul poate ajunge până la 1800 l când locurile din spate au spătarele rabatate. Singurul lucru pe care VW l-a pierdut este greutatea, care a fost redusă cu aproape 106 kg.

Un interior valoros
Touareg este o adevărată mașină de lux de la VW. Iar asta devine evident încă din momentul în care intri în mașină. Atmosfera demnă a fost creată cu ornamente din lemn, crom și aluminiu. Cu excepția deja cunoscutelor și fiabilelor butoanelor pentru volum, “butoanele” au cam dispărut de pe bord pentru a face loc noului sistem de infotainment “Innovision Cockpit”.

Sub capotă 
Modelul de bază este un V6 turbo diesel de 286 CP cu tracțiune integrală și cutie de viteze automată, cu 8 trepte, urmat de un 3-l TDI de 230 hp și de un V8 diesel cu cilindree de patru litri și 421 CP. Un model propulsat de un motor de 3-l, pe benzină, și care dispune de 340 CP este de asemenea disponibil. Deoarece VW are grijă de mediul înconjurător, Touareg va veni și în versiunea plug-in hybrid de 367 CP. 

Numai una poate menține pacea 
VW Touareg promite putere și forță. Iar asta necesită o jantă mare. AEZ Strike 9x20 este janta perfectă. Nu degeaba acest model este numit “Strike”. Janta este potrivită pentru sarcini mari și de aceea este partenerul ideal pentru SUV-uri premium cu mase ridicate. Cu zece perechi de spițe înguste , care ajung până la buza jantei acestea oferă o imagine impunătoare și puternică. Sistemul unic de vopsire SR3 va face ca acest companion stilat să reziste mulți ani. 

Două atracții pleacă la drum împreună, fiecare fiind într-o ligă proprie – AEZ Strike și VW Touareg.

VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (1) VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (2)

VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (3) VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (4)

VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (5) VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (6)