noul DOTZ Misano gri
forma perfectă și o declarație clară – DOTZ Misano gri strălucește peste toți ceilalți!

DOTZ nu a reinventat jantele din aliaj, dar premisele noului model au fost foarte clare: “să-i învingă pe toți ceilalți”. De aceea, în faza de dezvoltare deja era evident că un design original va face diferența.
Și ca să ia și cireașa de pe tort, DOTZ a adăugat o doză suplimentară de tehnologie, putere și talent. 

Iar numele spune tot 
Toate astea combinate într-o jantă din aliaj – DOTZ Misano grei. Numele nu este o simplă coincidență, având în vedere că se referă la “Misano World Circuit Marco Simoncelli”. Circuitul italian reprezintă Moto GP, Superbike și DTM – toate acestea fiind elemente care cresc pulsul oricărui fan al sporturilor cu motor.

Designul – o reală capodoperă
De la o versiune concept destinată mașinii DOTZ DD2.JZ a răsărit o jantă cu un design complet nou. Marginile decalate ale spițelor conferă o imagine agresivă și tăioasă. Construcția concavă, care atinge “maximum de performanță” grație expertizei tehnice, și perechile de spițe foarte subțiri, care conferă jantei o anume delicatețe, reprezintă inima și sufletul modelului DOTZ Misano grey.

O sarcină mare și aprobarea ABE permite multor modele de automobile să obțină un plus de stil cu noua jantă DOTZ. Indiferent că este mică sau mare, de la Audi A3 la A5, BMW 1 la BMW 5, mașină nouă sau clasică: DOTZ Misano gri are mai multe fațete decât oricare altă jantă.

Cifre și Date: DOTZ Misano Gri
Dimensiuni: 7.5x17, 8x18, 8x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 inch
Finisare: gunmetal
Arhitectură: turnată, monobloc, prinderi cu 5 găuri 
Sarcină: până la 740 kg
TPMS: compatibilă 100% cu TPMS
ECE: pentru o gamă mare de modele de automobile

Dotz Misano grey (1)Dotz Misano grey (2)Dotz Misano grey (3)Dotz Misano grey (4)Dotz Misano grey (5)Dotz Misano grey (6)

Dotz