SUV-urile primesc suport

AEZ Panama, un argument puternic pentru mai mult stil.

Imediat ce temperaturile cresc, toată lumea vrea doar să iasă din casă și să se plimbe pe străzi, dar nu fără un stil nou: și cel mai bine este să mergi pe AEZ Panama dark. Spițele, de nuanțe alternative, gunmetal și lucios, își arată splendoarea în lumina soarelui. Combinația de culori face ca imaginea sport-elegantă a modelului AEZ Panama dark foarte eficientă.

AEZ Panama poartă numele celui mai lung drum din lume – Autostrada Pan-Americană – faimoasa conexiune rutieră nord-sud care se întinde din Alaska până la Tierra del Fuego (Țara de Foc). 48.000 km de pură aventură, cu fiecare kilometru fiind unic. Designul ultra-puternicului AEZ Panama are la fel de multe fațete, din moment ce este dificil de spus la o primă privire dacă are mai multe spițe sau spițe încrucișate. 

Sarcina mare, de până la 1.026 kg face ca această jantă să fie partenerul ideal pentru SUV-urile premium. Indiferent că este vorba despre Porsche, Mercedes sau BMW, grație aprobărilor ABE și omologării ECE fără a fi nevoie de înregistrări adiționale. Prinderea cu 5 găuri precum și versiunea de design lat într-un total de 14 dimensiuni creează spațiul necesar pentru o multitudine de aplicații, printre acestea numărându-se și cele cu lățimi diferite. 

Perfect croite pentru SUV-urile moderne, cu un nivel de preț rezonabil și cu un design unic, AEZ Panama dark se prezintă ca un produs de calitate “Made in Germany”.

Cifre și Date: AEZ Panama dark
Dimensiuni: 7.5x19, 8x19, 8.5x19, 9x19, 9.5x19, 8x20,8.5x20, 9x20, 9.5x20, 10.5x20, 11x20, 10x21 and 11.5x21 inch
Prindere: 5 găuri 
Finisare: gunmetal față lucioasă 
Arhitectură: turnată, monobloc
Sarcină: până la 1.026kg
ECE: da
ABE: da
TPMS: 100% compatibil cu TPMS

AEZ-Panama-dark-1 AEZ-Panama-dark-2

AEZ-Panama-dark-3 AEZ-Panama-dark-4