Când ai 608 cai pe țeavă

varianta finală de la filmul cu DOTZ DD2.JZ

După premiera mondială oficială a “Bestiei” la Salonul Auto de la Essen, discuțiile pe tema DD2.JZ s-au estompat puțin din cauza începerii sezonului de vânzări. Și chiar odată cu începerea primăverii, DOTZ se ține de cuvânt și prezintă versiunea finală a filmului despre această mașină cu modificări extravagante. 

Un oraș fantomă se trezește la viață 
Acolo unde odinioară viața înflorea cu jocuri de noroc, divertisment și muzică, nimic nu s-a mai mișcat în ultimele decenii. Consonno, un oraș fantomă din partea de nord a Lombardiei, în Italia, servește drept fundal unicat pentru o prezentare perfectă a acestui monstru cu mulți cai putere. Orașul fantomă trebuia să devină un fel de Las Vegas italian. “Dacă ești în căutarea unei locații excepționale, în Consonno vei avea parte instantaneu de fiori,” descrie locația de filmare Christian Haderer, managerul proiectului DOTZ DD2.JZ. 

Despre adrenalină și palpitații 
Sunetul “Bestiei” a ridicat pulsul tuturor celor din echipa de filmare. O senzație care a fost augmentată și mai mult de clădirile goale, care au preluat răgetul celor 608 CP și l-au reflectat cu noi vibrații, ceea ce a garantat sonorizarea adecvată fără a fi nevoie de utilizarea vreunui efect special. Când accelerația era apăsată, nivelul de adrenalină exploda – locul de muncă ideal pentru orice om pasionat de munca sa. 

La limitele fizicii 
Un temerar acceptă provocarea – Dominic Tiroch, fostul cel mai tânăr pilot  din Austria în Formula Masters, drift și cascador, dar și DOTZ Team Rider. Manevrele îndrăznețe sunt în sângele lui, și astfel, această atracție turistică trecută demult în tăcere a devenit o arenă în care au loc drifturi îndrăznețe acoperite cu mult fum.

Pantofi pe comandă pentru monstru 
Ca producător de jante, două lucruri sunt la îndemâna mărcii DOTZ. Mai întâi, designul perfect. Iar în al doilea rând, soluții tehnice 100 % aprobate. Combinația acestor două atuuri are ca rezultat un concept extraordinar de jantă. De aceea, în special pentru automobilul concept DD2.JZ, ne-am dat peste cap pentru a ajunge la soluția optimă. Adaptările și modificările aduse motorului și caroseriei au necesitat din nou competențele lui Christian Haderer pentru a desena o jantă perfectă. Rezultatul: DOTZ Misano Concept, o jantă forjată și concavă, din trei bucăți, cu maximum de adâncime, care este perfect mașinii, în toate aspectele, și mai mult, o jantă de tuning ajunsă la faza de maturitate, dezvoltată din DOTZ Misano Concept. Perechile de spițe cu minimum de grosime, care, în aspectul general au o imagine de diapazoane delicate, toate acestea fiind elemente care fac din Misano o jantă excepțională. Versiunea de stradă a modelului DOTZ Misano este disponibilă acum la partenerii ALCAR.

Cifre și Date: DOTZ Misano gunmetal sau gunmetal cu fața lustruită
Dimensiuni: 7.5x17, 8.0x18, 8.0x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 inch
Finisare: gunmetal sau gunmetal față lustruită
Arhitectură: turnată, monobloc, prindere cu 5 găuri
Sarcină: până la 740kg
TPMS: Compatibilă 100% cu TPMS
ABE: pentru mai multe modele de automobile 


Dotz DD2JZ (7) Dotz DD2JZ (8)

Dotz DD2JZ (1) Dotz DD2JZ (2)

Dotz DD2JZ (3) Dotz DD2JZ (4)

Dotz DD2JZ (5) Dotz DD2JZ (6)