Parteneri de joacă perfecți


Unul este ușor și dinamic iar celălalt exprimă o prezență puternică și în același timp elegantă.
AEZ Strike și BMW X5 – cu această pereche, veți juca mereu la câștig.

BMW X5 arată masiv și are adevărate calități de lider în categoria SUV. Își datorează prezența puternică, dacă îl comparăm cu modelul precedent, nu doar lungimii mai mari cu 3,6 cm și celor 6,6 cm suplimentari la lățimea caroseriei, dar cel mai mult uriașei grile de pe calandru, care adaugă un plus modelului X5. 

În era schimbărilor climatice, BMW nu își poate permite să întoarcă privirea, din moment ce noul model se conformează tuturor criteriilor noi pentru emisii. Și totuși, rămâne o mașină puternică, iar grație celor șase cilindri, două motoare diesel și unul pe benzină, care oferă 340 CP, puterea este din abundență. Dacă vrei să ieși de pe drumurile asfaltate poți comanda opțional pachetul off-road. Cu patru moduri de condus, reglabile, garda la sol, tracțiunea integrală, transmisia și asistența la condus pot fi adaptate condițiilor din teren și grație numeroaselor sisteme pentru asistența șoferului condusul devine o joacă de copii.

AEZ Strike suportă cu ușurință sarcina de două tone a lui BMW X5. Iar imaginea dominantă și masivă a jantei, augmentează imaginea SUV-ului. Fața lucioasă atrage atenția către lungimea spițelor și asupra muchiilor acestora. Fundalul, finisat cu negru, adaugă o anume ușurință și dinamică acestei jante. 

Când acest duo dinamic iese la joacă, nu are rival – AEZ Strike cu BMW X5.

BMW-X5-on-AEZ-Strike-(1) BMW-X5-on-AEZ-Strike-(2)

BMW-X5-on-AEZ-Strike-(3) AEZ

BMW-X5-on-AEZ-Strike-(5) BMW-X5-on-AEZ-Strike-(6)