‘THE NEXEN univerCITY’

NEXEN TIRE anunță deschiderea ‘THE NEXEN univerCITY’, institutul de cercetare central NEXEN


- Institutul central de cercetare al companiei va fi un hub R&D pentru centrele sale din întreaga lume: SUA, Europa, China
- Această nouă clădire este a patra după centrele de cercetare și dezvoltare din Europa și SUA și după fabrica din Republica Cehă.


NEXEN TIRE a investit în noul centru peste 150 de milioane de Euro, în doi ani, rezultatul fiind ‘THE NEXEN univerCITY’ – o clădire de peste 57.000 de metri pătrați, cu opt etaje deasupra pământului și două în subteran – care includ complexe de cercetare și afaceri, situată la Magok Industrial Complex din Seoul.

Spațiul de lucru a fost proiectat ca un mediu deschis pentru inovație, care ajută la maximizarea nivelului de concentrare și favorizează lucrul în echipă. Pentru a ajuta la implementarea noilor tehnologii, numeroase facilități includ un centru de cercetare și dezvoltare (R&D) care poate prevedea și furniza performanțe optime precum fabricarea de produse OE/RE, tehnologie de tip IA și tehnici virtuale dedicate anvelopelor, un centru de performanță în cercetare pentru a evalua performanțele anvelopelor, și un centru de cercetare a materialelor pentru analizarea diverselor nano și macro dimensiuni ale materialelor.
‘THE NEXEN univerCITY’ a combinat conceptul de ‘Univers NEXEN’ și ‘Oraș’ care include valorile de bază ale companiei – Provocare, Creativitate, și colaborare – precum și filosofia sa de afaceri care arată numărul infinit de posibilități și valorile pe care NEXEN le poate atinge.

Grădina și acoperișul verde multi-helix este spațiul central din ‘THE NEXEN univerCITY’ care include cultura corporate a companiei NEXEN TIRE, care se concentrează pe comunicare și cooperare.

Nexen univerCITY 2


Nexen univerCITY