ANVELOPELE FALKEN
ECHIPEAZĂ AUDI Q3


SUV-ul compact Audi Q3 este echipat acum, încă din fabrică, cu anvelopele de performanță din gama FALKEN. Agil, atât în oras cât și în afara acestuia, și cu o ținută de drum echilibrată la viteze de autostradă, versatilul SUV compact destinat familiilor, va fi echipat cu anvelopele FALKEN ZIEX ZE 914 A EC AO. Acestea vor avea dimensiunile 215/65R17 99V.

Grație performanțelor înregistrate în materie de distanță de frânare, rezistență redusă la rulare și a nivelului de manevrabilitate, mai ales pe suprafețe umede, anvelopele Falken ZIEX ZE914 echipează standard mai multe modele de automobile de la producători consacrați. Cu optimizări în materie de compoziție și profil, inginerii au realizat anvelope care conferă siguranță și în același timp facilitează un consum redus de carburant. Acestea au primit aprecieri pozitive în urma testelor desfășurate de publicațiile Auto-Motor-Sport precum și de ACE-Lenkrad.

Key OE account manager la Falken Tyre Europe GmbH, Christian Stolting a declarat că decizia ingineriilor de la Audi reconfirmă nivelul de calitate și performanță oferit de anvelopele Falken.

Falken Ziex ZE914
Ziex ZE914