Modele noi de la AEZ și DOTZ
ALCAR aduce odată cu noul an o serie de modele noi de jante.

Cinci noi modele în 10 variațiuni de culoare fiecare, ce oferă pasionaților un motiv în plus să își reîmprospăteze aspectul automobilului. Aplicațiile variază de la automobile mici până la automobile de nișă. Grație certificărilor ECE și VTA, noile modele de jante nu necesită omologare.

JANTE AEZ

AEZ Kaiman. Conceput pentru automobilele medii din segmentul premium.
Modelul AEZ Kaiman se remarcă prin aspectul său liniar. Cu variante de dimensiuni cuprinse între 17 și 20 de țoli și multe variațiuni de culori lucioase disponibile, modelul din aliaj ușor insuflă un aer sportiv și elegant prin accentele sale finisate în antracit. 

 New Wheels_1_AEZ Kaiman darkNew Wheels_2_AEZ Kaiman dark

 New Wheels_3_AEZ Kaiman high glossNew Wheels_4_AEZ Kaiman high gloss


AEZ North. Creat special pentru modelele Volvo.

North - Noul model de la AEZ instaurează noi tendințe în materie de design prin aspectul său modern cu spițe duble. Disponibil în două variațiuni de culoare, AEZ North a fost creat pentru a complementa aspectul modelelor populare Volvo din segmentul mediu, precum XC60, XC40, V90 Cross Country, V60 și V40 dar și limuzinele S60, S90. Disponibil în dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de țoli, acestea nu necesită omologare.

New Wheels_5_AEZ North dark New Wheels_6_AEZ North dark

New Wheels_7_AEZ North high glossNew Wheels_8_AEZ North high gloss


JANTE DOTZ

DOTZ Suzuka: Combinația ideală dintre performanță și estetic
Prin modelul Suzuka, DOTZ marchează o nouă reușită în materie de sportivitate și eleganță. Disponibil în două nuanțe de negru cu cinci dimensiuni pentru fiecara variațiune de culoare, modelul asigură o gamă largă de aplicații.

New Wheels_9_DOTZ Suzuka darkNew Wheels_10_DOTZ Suzuka dark

New Wheels_11_DOTZ Suzuka blackNew Wheels_12_DOTZ Suzuka black


Interlagos. Un nou star în familia DOTZ
Noul model captivează prin aspectul său agresiv tradus prin dispunerea spițelor duble în formă de stea. Disponibil într-o nuanță de gri cu finisare lucioasă sau în antracit cu suprafața polișată, Interlagos are un design expresiv și îndrăzneț. Greutatea redusă a jantei facilitează un nivel crescut de performanță. Toate aceste aspecte fac din Interlagos un model de jantă ideal pentru VW Golf și alte mașini din aceeași clasă.

New Wheels_13_DOTZ Inerlagos darkNew Wheels_14_DOTZ Inerlagos dark

New Wheels_15_DOTZ Inerlagos shineNew Wheels_16_DOTZ Inerlagos shine


DOTZ LimeRock: Un plus de mobilitate pentru “cei mici”
Modelul DOTZ LimeRock a fost conceput pentru a oferi mai multă mobilitate grație greutății sale reduse. Disponibil doar în versiune de 4 prezoane, LimeRock este destinat automobilelor mici, precum FIAT 500, Opel Corsa, Ford Fiesta, Fiesta ST, Renault Clio, Citroën C3 și DS3. Jantele sunt optimizate din punct de vedere al greutății pentru a oferi mai mult dinamism fără a mai fi necesare omologări suplimentare. Bucură-te de mai mult dinamism cu LimeRock.
New Wheels_17_DOTZ LimeRock darkNew Wheels_18_DOTZ LimeRock dark

New Wheels_19_DOTZ LimeRock greyNew Wheels_20_DOTZ LimeRock grey


Certificare ECE
În Uniunea Europeană, jantele cu certificare ECE nu necesită omologări și pot fi montate fără nici un fel de aprobare deoarece tehnic acestea se bucură de același nivel de compatibilitate precum modelele din echiparea OE, indiferent de aspect. Un avantaj al jantelor cu certificare ECE este prețul atractiv, spre deosebire de modelele mai costisitoare OE.

Configuratorul virtual 3D ALCAR. Garderoba digitală de jante
Afișarea digitală 3D 360 a celor peste 1000 de automobile disponibile în configuratorul de jante ALCAR oferă o previzualizare realistă a oricărui model de jantă direct pe automobilul selectat. Odată selectat modelul de automobil, utilizatorului i se vor reda toate toate selecțiile compatibile de jante, anvelope și senzori de monitorizare a presiunii în pneuri. Utilizarea filtrelor “ABE"  sau  "ECE” confirmă faptul că selecția afișată este 100% compatibilă tehnic.

Încearcă experiența direct pe : ALCAR 3D WHEELCONFIGURATOR
 
AEZ DOTZ 
AEZ alloy wheels
DOTZ alloy wheels