POTRIVIRE DE NUANȚE

În segmentul jantelor, Indiferent pentru ce nuanță optezi, nu există limite creative în privința variațiunilor de culoare disponibile.  În ultimii ani industria a evoluat până la punctul în care avem disponibil un spectru vast de forme și variațiuni de culoare. Alături de cele mai recente tendințe cromatice, nuanțele clasice de negru și argintiu ocupă un loc important în topul preferințelor.  Jantele disponibile cu finisări mate și lucioase oferă automobilului tău un aspect armonios și te ajută să te detașezi de sfera convenționalului.
Pop-up_1

Janta îl face pe om
Dacă îți plac mașinile în culori închise, o jantă cu o nuanță asemănătoare ar contura bine aspectul misterios. Dacă optezi pentru un model de jantă pe o nuanță închisă, pentru o mașină colorată, cu siguranță vei întoarce priviri. Jantă neagră în combinație cu nuanța viu colorată a mașinii se dovedește a fi un mix bun, care va scoate în evidență formele automobilului tău. Modele de jantele negre cu suprafețe frontale polișate atrag întotdeauna toate privirile.

Pop-up_2

Detaliile contează
Dacă ești de părere că detaliile fac diferența, recomandăm nuanța grafit, fie în finisare lucioasă sau mată, care evidențiază mai mult design-ul jantei. Contrastul rezultat din această combinație îi va satisface pe cei care doresc un plus de extravagantă și eleganță.

Pop-up_3

Compatibilități multiple
Jantele din aliaj, argintii, aduc mai multă splendoare în lume. Acestea nu doar că reflectă lumina dar scot în evidență efectele date de vopseaua mașinii. Argintiul se asortează cu automobilele de orice nuanță, sunt ușor de întreținut și pot forma multe combinații – un real element compatibil cu orice în cee ace privește culorile jantelor.

Pop-up_4

Alternative colorate
Ținând cont de informațiile furnizate, poți completa aspectul mașinii tale cu un set de jante din aliaj bine nuanțate care vor atrage toate privirile asupra automobilului tău. Creativitatea nu cunoaște limite atunci când este vorba de design.
Pop-up_5

În final ceea ce contează în contrastarea nuanțelor jantelor și mașinii este aspectul final. Dacă vrei să urmezi cele mai recente tendințe trebuie să determini nuanța ideală a jantelor care se potrivește cel mai bine cu automobilul tău.

Nu strică să arunci o privire în configuratorul virtual de jante. Ești doar la câteva click-uri distanță de previzualizarea virtuală a jantei preferate direct pe modelul tău de automobil. Acesta este un aspect important ce te va ajuta în luarea deciziei potrivite.





















Teaser