DOTZ LimeRock
Masă optimizată pentru “cei mici”

În universul jantelor din zilele noastre, dinamica noțiunii de “mobilitate” este într-o clasă de sine stătătoare. Fiind o componentă importantă d.p.d.v. al siguranței, aceasta este esențială pentru transmiterea puterii la roată, aspecte însemnate pentru  posesorii de automobile. Noul model DOTZ LimeRock este dedicat automobilelor din segmentul compact fiind exclusiv cu prindere în patru prezoane. Janta din aliaj DOTZ, are o masă optimizată și se remarcă prin design-ul său cu spițe încrucișate. Zona centrală, robustă, este în armonie estetică cu forma spițelor și a flanșei.

Lucrurile deosebite pot fi adesea caracterizate prin simplitate, prin urmare modelul DOTZ LimeRock nu necesită omologări suplimentare, având certificare ECE pentru o gamă largă de modele precum Fiat 500, Opel Corsa, Ford Fiesta/ Fiesta ST, Renault Clio, Citroen C3 și Citroen DS3, pentru restul aplicațiilor fiind necesară omologări suplimentare.


DOTZ redefinește noțiunea de mobilitate

O jantă cu certificare ECE corespunde din punct de vedere tehnic cu janta care vine în echipare originală (OE) pe un model de automobil. Mai precis, asta înseamnă că ET-ul, diametrul găurilor aferente prezoanelor și implicit distanța dintre acestea, sunt identice cu cele ale jantei OE, singurul aspect diferențiator fiind aspectul. În concluzie, o jantă cu certificare ECE este tehnic 100% identică cu janta care vine în echipare originală și poate fi utilizată pe teritoriul Uniunii Europene și nu numai, fără a mai fi necesare omologări suplimentare. Pe lângă acest aspect, grație masei optimizate a jantei și masa inerțială este redusă, oferind un nivel de performanță crescut.

DOTZ LimeRock. mobilitatea redefinită

aez dotz dezent enzo stahlrad configurator aez dotz dezent enzo stahlrad configurator aez dotz dezent enzo stahlrad configurator
 
aez dotz dezent enzo stahlrad configurator