DEZENT TB dark - Vederi
Buy now
DEZENT TB dark
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

TB, adică “total black“ sau “tipic BMW“

Noua jantă neagră din aliaj, DEZENT TB dark

Dacă vrei să demonstrezi că unui BMW îi stă bine în negru trebuie doar să îți amintești de legendarul design “Shadow-Line”, care la un moment dat a reprezentat o opțiune specială pentru multe modele. De aceea, producătorul german DEZENT a creat o nouă jantă neagră, din aliaj, TB dark, care este personalizată pentru automobilele din Munchen atât din punct de vedere vizual cât și tehnic. Grație lacului transparent, testat la împroșcarea cu sare, această jantă de înaltă calitate este ideală pentru sezonul rece și în același timp își păstrează imaginea sportivă. De asemenea, DEZENT TB dark este compatibilă pentru utilizarea împreună cu lanțuri de zăpadă și beneficiază de o garanție de trei ani.
Din punctul de vedere al tehnologiei, janta din aliaj DEZENT TB dark, de culoare negru mat, la fel ca și sora ei de culoare argintie, a fost personalizată pentru BMW Seria 1, X1, Seria 3, X3, Z4, și Seria 5, 6 și 7 și urmează deviza “plug & play“. Dispunând de o cocoașă de tip “EH2+“, aceasta respectă în totalitate specificațiile pentru anvelopele “runflat” de la BMW.
Din punct de vedere vizual, modelul DEZENT TB dark completează perfect designul BMW. Layout-ul cu cinci spițe și buza interioară, îndoită în partea sa centrală, reprezintă caracteristici tipice: DEZENT TB dark este precisă, sportivă și simetrică. Stratul negru face janta și anvelopa să pară o singură componentă, care subliniază imaginea puternică și sportivă a mașinii. Marginea în formă de pană a spițelor conferă jantei o imagine 3D și o fac să apară “musculară”, dacă doriți. La urma urmei, chiar și modelele de dimensiuni mici de la BMW au suficienți cai putere și pot fi cu adevărat hotărâte. Și ceva în plus: puteți fixa capacul central original, cu faimosul logo în formă de “elice”.


DEZENT TB dark – Date și cifre
Dimensiuni: 7.0x16; 7.5x17; 8.0x17; 8.0x18 inch
Arhitectură: turnată, monobloc, 5 găuri
Exclusiv pentru BMW
Finisare: negru mat
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
06.11.2018
DEZENT TZ-c Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor DEZENT, in apropierea dumneavoastra...
DEZENT TB dark - Dimensiuni si date
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Detalii tehnice:

Data TB dark BLM*: 8,00 X 17"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLM = Black matt

5/120.0
30.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, inmatriculate incepand de la 1 noiembrie 2014.

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) inca de la inceputul anului 2012. Astfel, achizitionarea de jante este facila deoarece pentru clientii ALCAR nu se schimba nimic..

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil

  • ALCAR senzori
  • ALCAR unelte pentru programare
  • ALCAR unelte pentru asamblare si service
  • ALCAR informatii online pentru reconfigurare senzori
  • ALCAR integrare TPMS in Webshop
  • ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTATI CU ALCAR INAINTE DE A LUA O DECIZIE! 

MAI MULTE DESPRE TPMS
RDKS
 

ALCAR antifurturi roti

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.

GASITI UN PARTENER

accessory-pic
 

DOTZ CUSTOM FINISH


Ornamente, capace centrale și capace valve pentru toate gusturile.
Dacă doriți să adăugați un plus de personalitate jantelor dumneavoastră,
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania vă pot ajuta să identificați ornamentele disponibile pentru acestea.


DOTZ-WHEELS.COM
DOTZ Custom Finish