DOTZ SURVIVAL Modular
Buy now
DOTZ SURVIVAL Modular
7,0 X 16

DOTZ Modular: Soliditatea oţelului exclusiv pentru VW Amarok

În mitologia inuită, cuvântul „Amaruk” înseamnă „lupul gigantic”. Un nume perfect pentru pick-up-ul de la Volkswagen, din moment ce VW Amarok domină orice drum asemenea unui mare vânător, iar locul său de origine, Wolfsburg, îl fac să fie, la modul figurat, un gigant printre lupi. Desigur că, acest statut trebuie subliniat cu ajutorul jantelor potrivite. De aceea, DOTZ Survival oferă acum janta din oţel denumită Modular, cu dimensiunile 7X16 inch, creată special pentru utilizarea în condiţii grele, de iarnă - exclusiv pentru Amarok şi atât de robustă încât ar putea supravieţui unei ierni chiar şi în glacialee teritorii inuite.
Această jantă premium, din oţel, se potriveşte perfect cu acest pick-up. Cele zece găuri ovale, care fac janta să arate cu cel puţin o dimensiune mai mare, reprezintă cel mai impunător detaliu al acestui model. Suprafeţele netede dintre centru şi exterior subliniază imaginea rezistentă a jantei, dar în acelaşi timp au şi un efect practic: fac foarte uşoară îndepărtarea noroiului, mizeriei sau stratului de sare de la DOTZ Modular. Cu toate acestea, designul simplu, modern, se ridică în totalitate la standardele premium pe care Amarok le impune în clasa sa. Pentru că, până la urmă, DOTZ 4X4 ştie că unui lup îi place unori să se deghizeze într-o blană de oaie.

DOTZ Modular for VW Amarok

Date şi caracteristici:

Dimensiuni: 7,0X16''
Arhitectură: oţel, monobloc
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
21.01.2020
În ziua de astăzi, brandul DOTZ, redefinește ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor DOTZ SURVIVAL, in apropierea dumneavoastra...
21.01.2020
În ziua de astăzi, brandul DOTZ, redefinește ...
Afla mai multe
DOTZ SURVIVAL Modular - Dimensiuni si date
7,0 X 16

Detalii tehnice:

Data Modular SI*: 7,00 X 16"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* SI = Silver

5/120.0
30.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, înmatriculate începând de la 1 noiembrie 2014. 

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) încă de la începutul anului 2012. Astfel, achiziționarea de jante este facila deoarece pentru clienții ALCAR nu se schimbă nimic.

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil.

 • ALCAR senzori
  ALCAR unelte pentru programare
  ALCAR unelte pentru asamblare si service
  ALCAR informații online pentru reconfigurare senzori
  ALCAR integrare TPMS in Webshop
  ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTAȚI CU ALCAR ÎNAINTE DE A LUA O DECIZIE!

MAI MULTE DESPRE TPMS
TPMS RDKS
 

ALCAR antifurt pentru roți

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.
accessory-pic
 

Accesorii dotz 4x4


ALCAR Wheelbase Romania oferă capace pentru jantele din gama DOTZ 4x4, care au atât un rol estetic, oferind o completare naturală a zonei centrale a jantei, cât și unul funcțional, protejând această zonă de mizerie sau praf și oferind, în funcție de automobil, posibilitatea de acționare a mecanismului roată liberă.
Pentru mai multe detalii si pentru comenzi, vă rugăm contactați unul dintre
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.
DOTZ 4x4