DOTZ SURVIVAL Crunch
Buy now
DOTZ SURVIVAL Crunch
8,0 X 16 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Noul DOTZ Crunch distruge orice obstacol 

Numele onomatopeic “crunch” spune tot. Iar dacă furnizorii de DOTZ Survival 4WD denumesc astfel o nouă jantă cu șase spițe, cu siguranță nu se referă la zgomotul produs de un Bentley care vine pe aleea pietruită ce duce la un conac englezesc. 

Cu noul și extrem de “mărețul” Crunch, adevărații off-roaderi nu vor avea nici un fel de mustrare de conștiință când vor conduce pe nisip, noroi și pietriș fără să se gândească la vreo cârpă sau soluție de curățat jantele. Deschiderile triunghiulare, cu colțuri teșite și conexiune solidă dintre spițe, conferă jantei o postură foarte masivă. Nici măcar un monster truck nu s-ar simți golaș – dacă o astfel de dimensiune ar fi disponibilă. În orice caz, pentru cele mai multe mașini 4x4, sunt suficiente cele trei dimensiuni disponibile, mai ales că există posibilitatea alegerii dintre versiunile cu cinci sau șase găuri.
Apropo, postura masivă a jantei, nu este doar o impresie atunci când vine vorba de calități tehnice. DOTZ Crunch este o jantă cu adevărat rezistentă și nu trebuie să o tratezi cu mămuși. Proeminențele sale H2 împiedică ieșirea anvelopei de pe talon chiar și în cele mai extrme situații. “Crunch” nu nînseamnă și „criză” degeaba. 
În ciuda prezenței sale masive, Crunch nu este umflată. Dacă ții foarte mult la estetică, atunci privește către marginea exterioară sau către butuc, care sunt lustruite. Găurile decorative din zona butucului îi conferă jantei chiar o tentă sport. Iar cu atât de multă “argintărie”, poate vei avea voie chiar să parchezi la conacul englezesc de care vorbeam.
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
21.01.2020
În ziua de astăzi, brandul DOTZ, redefinește ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor DOTZ SURVIVAL, in apropierea dumneavoastra...
21.01.2020
În ziua de astăzi, brandul DOTZ, redefinește ...
Afla mai multe
DOTZ SURVIVAL Crunch - Dimensiuni si date
8,0 X 16 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Detalii tehnice:

Data Crunch BLPO*: 8,00 X 16"

Pret de vanzare propus: 902,96 EUR per janta, cu TVA inclus, curs practicat BNR+1%

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

5/114.3
35.0
6/139.7
20.0
35.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, înmatriculate începând de la 1 noiembrie 2014. 

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) încă de la începutul anului 2012. Astfel, achiziționarea de jante este facila deoarece pentru clienții ALCAR nu se schimbă nimic.

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil.

 • ALCAR senzori
  ALCAR unelte pentru programare
  ALCAR unelte pentru asamblare si service
  ALCAR informații online pentru reconfigurare senzori
  ALCAR integrare TPMS in Webshop
  ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTAȚI CU ALCAR ÎNAINTE DE A LUA O DECIZIE!

MAI MULTE DESPRE TPMS
TPMS RDKS
 

ALCAR antifurt pentru roți

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.
accessory-pic
 

Accesorii dotz 4x4


ALCAR Wheelbase Romania oferă capace pentru jantele din gama DOTZ 4x4, care au atât un rol estetic, oferind o completare naturală a zonei centrale a jantei, cât și unul funcțional, protejând această zonă de mizerie sau praf și oferind, în funcție de automobil, posibilitatea de acționare a mecanismului roată liberă.
Pentru mai multe detalii si pentru comenzi, vă rugăm contactați unul dintre
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.
DOTZ 4x4