Stiri
08.05.2019
THE NEXEN univerCITY NEXEN TIRE anunță deschiderea ‘THE NEXEN ...
Afla mai multe
06.05.2019
Jante din aliaj Pe parcursul întregului proces de producție, toate ...
Afla mai multe
06.05.2019
Dinamic Duo Unul este ușor și dinamic iar celălalt exprimă o ...
Afla mai multe
06.05.2019
Etapa 3 VLN Falken a reușit cu succes să treacă linia de ...
Afla mai multe
10.05.2019
o combinație electrifiantă
două noutăți, care formează un tandem convingător – AEZ Panama dark întâlnește Jaguar I-Pace.
Afla mai multe
12.04.2019
AEZ PANAMA DARK
SUV-urile primesc suport

AEZ Panama, un argument puternic pentru mai mult stil.

Imediat ce temperaturile cresc, toată lumea vrea doar să iasă din casă și să se plimbe pe străzi, dar nu fără un stil nou: și cel mai bine este să mergi pe AEZ Panama dark. Spițele, de nuanțe alternative, gunmetal și lucios, își arată splendoarea în lumina soarelui. Combinația de culori face ca imaginea sport-elegantă a modelului AEZ Panama dark foarte eficientă.
Afla mai multe
12.04.2019
Noul DOTZ Misano gri
Noul DOTZ Misano gri
Forma perfectă și o declarație clară – DOTZ Misano gri strălucește peste toți ceilalți!

DOTZ nu a reinventat jantele din aliaj, dar premisele noului model au fost foarte clare: “să-i învingă pe toți ceilalți”. De aceea, în faza de dezvoltare deja era evident că un design original va face diferența.
Și ca să ia și cireașa de pe tort, DOTZ a adăugat o doză suplimentară de tehnologie, putere și talent.
Afla mai multe
12.04.2019
Noul DEZENT TZ
Versatilă cu un design la nou

Pentru noul TZ sunt disponibile trei variante: Negru cu fața lucioasă, grafit mat și argintiu clasic. Cu cele cinci spițe duble, janta din aluminiu oferă o sarcină mare de până la 810 kg per jantă. Grație aprobării ECE, nu este nevoie de documente suplimentare, este versatilă tehnic și ușor de utilizat. Aplicațiile posibile pentru automobile cu 4 și 5 găuri unt cuprinse între 15 și 19 inch.
Afla mai multe
12.04.2019
AEZ Panama
AEZ Panama – o jantă cu mai multe fațete

fără acte suplimentare grație aprobărilor ECE și ABE.

Numele spune tot, la fel ca și Panamericana, cel mai lung drum din lume, AEZ PANAMA este unic în toate detaliile.

Cu un design rafinat, rămâne la latitudinea celui care privește să decidă dacă vede spițe multiple sau spițe încrucișate. O sarcină de până la 1.026 kg face din AEZ Panama un companion puternic pentru toate SUV-urile. Un avantaj absolut: Nu este nevoie de certificare suplimentară deoarece jantele vin cu aprobări ECE și ABE. Janta concavă pentru SUV-uri este disponibilă cu ET-uri de la 19 la 64, oferind astfel un număr mare de posibilități și aplicații pentru fanii diverselor mărci de automobile.

Afla mai multe
12.04.2019
Campanie primavara 2019
Mașinile adevărate…
…vor găsi, în primăvară, janta potrivită!

Ai jantele potrivite? Chiar dacă da, nu e nimic rău să te uiți după unele noi.

Caută și alege
Primăvara este timpul jantelor. De aceea, niciodată nu e prea devreme să vezi care sunt cele mai noi tendințe și cele mai moderne modele. În această primăvară, călătoria pe teme de design va continua. Pășește în Lumea 3D a garderobei de jante ALCAR!
Afla mai multe
12.04.2019
varianta finală de la filmul cu DOTZ DD2.JZ
Când ai 608 cai pe țeavă

După premiera mondială oficială a “Bestiei” la Salonul Auto de la Essen, discuțiile pe tema DD2.JZ s-au estompat puțin din cauza începerii sezonului de vânzări. Și chiar odată cu începerea primăverii, DOTZ se ține de cuvânt și prezintă versiunea finală a filmului despre această mașină cu modificări extravagante.
Afla mai multe
12.04.2019
DOTZ Misano dark
Primăvara se vede la orizont, și aduce cu ea o noutate de la DOTZ.

DOTZ Misano dark. Numele spune tot: această jantă reprezintă tehnologie, putere și talent. Numele vine de la “Misano World Circuit Marco Simoncelli” care se regăsește în orașul Italian Misano. Moto GP, Superbike și DTM – sporturile cu motor la limitele sale până la ultimul detaliu.
Afla mai multe
05.02.2019
DOTZ Misano Concept
Inițial au fost doar câteva linii pe o bucată de hârtie, dar erau speciale. “Dintr-o dată, mi-a venit ideea să creez o jantă pentru o mașină excepțională,” mai spune Haderer. Așa că un lucru a dus la altul, și într-o clipă s-a născut un adevărat concept, sau măcar liniile generale ale unuia. Acum, producătorul de jante trebuia să așeze pe hârtie o idee mai puțin obișnuită pe care să o contureze până la ultimul detaliu și să-i coopteze pe toți cei implicați. Țelul era clar: crearea jantei perfecte pentru un proiect de mașină cum nu ai era alta. Rezultatul, DOTZ Misano Concept, este impresionant...
Afla mai multe
05.02.2019
Cu stil și foarte modern
VW Touareg promite putere și forță. Iar asta necesită o jantă mare. AEZ Strike 9x20 este janta perfectă. Nu degeaba acest model este numit “Strike”. Janta este potrivită pentru sarcini mari și de aceea este partenerul ideal pentru SUV-uri premium cu mase ridicate.
Afla mai multe
31.01.2019
BESTIA - DOTZ DD2.JZ
așteptarea a luat sfârșit – la salonul auto de la essen Dotz a prezentat cel mai recent proiect, DD2.JZ, mai bine cunoscut de unii sub denumirea de “bestia”.
Afla mai multe
30.01.2019
La viteză maximă prin iarnă
AEZ Steam graphite demonstrează totuși că nu trebuie să îți lipsească distracția și stilul, în ciuda vremii reci. Această jante cu multe spițe și design clasic își croiește drum prin iarnă la viteză maximă și fără să se oprească. Cu imaginea sa poate pune în evidență liniile sportive de la Mercedes E Cabriolet și cu siguranță te va face să îți dorești să faci puțin drift.
Afla mai multe
30.01.2019
Energică și tăioasă, și totuși solidă
AEZ Raise cu anvelope 245/45 R20 fac Volvo XC40 și mai înalt. Spițele în formă de Y și fața lucioasă a jantei sunt elemente care captează imediat privirile.
Afla mai multe
06.11.2018
DEZENT TZ-c. JANTA ECE pentru BMW
Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și construit special pentru automobilele cu logoul în formă de elice. Grație numărului mare de aplicații ECE, janta din aliaj este perfect compatibilă din punct de vedere tehnic cu BMW Seria 5, BMW Seria 6 și BMW Seria 7. Iar cuvintele de ordine sunt Jante Dedicate – accesoriile de montaj și capace originale pot fi utilizate.
Afla mai multe
24.10.2018
AEZ Steam
Fără aprobări suplimentare, fabricat în Germania, cu un design clasic care se asortează perfect mașinilor moderne. E probabil cea mai bună descriere pentru această jantă AEZ.
Afla mai multe
23.09.2018
GATA DE IARNĂ?
La http://www.readyforwinter.eu/, chiar înainte de startul perioadei de schimbare a anvelopelor, ALCAR a făcut un rezumat al celor mai importante idei care vă vor ajuta să fiți gata pentru cea mai rece perioadă a anului.
Afla mai multe