cONFIGURATOR
SUNTEȚI RĂSFĂȚAT CU MULTE OPȚIUNI

Cum arată toate aceste jante pe automobilul meu?
Ar trebui să fie lucioase ori să aleg unele de culoare neagră?
Poate unele de 18 inch sau mai bine pe cele cu o imagine impunătoare, de 20 de inch?
La toate aceste întrebări veți putea găsi răspunsul în configuratoarele noastre pentru jante din aliaj și din oțel.
  •  

aez-config 

CONFIGURATOR 3D
CONFIGURATORUL ALCAR 3D
Noi perspective cu ALCAR 3D Configurator. Bun venit în cea de-a treia dimensiune!

Am reinventat configuratorul online 3D pentru a vă oferi o experiență cât mai reală în procesul de alegere a jantei ALCAR pe care o preferați. Acum, sute de modele de automobile pot fi echipate cu jantele șic AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO și ALCAR STAHLRAD, iar utilizatorul poate roti mașina 360°. Indiferent că sunteți pe un PC, pe o tabletă sau smartphone: BUN VENIT LA a-3-a DIMENSIUNE!

START CONFIGURATOR
 

VEDERE 360° A MAȘINII

3D LA REZOLUȚIE super ÎNALTĂ. O EXPERIENȚĂ NEMAIÎNTÂLNITĂ LA UN configurator. 

Găsiți-vă janta ALCAR favorită deoarece acum puteți vedea fiecare detaliu la rezoluție înaltă. 52 de imagini pentru fiecare automobil garantează o expunere mai realistică și mai fină decât în cazul altor configuratoare 3D. 
JANTELE ALCAR

Expunere realistă a jantelor între 14” și 21”.

Cum arată toate aceste jante pe mașina mea? Ar trebui să aleg un design argintiu lucios sau negru mat? Jantele de 18 inch cu o buză adâncă se potrivesc pe mașina mea sau ar trebui să aleg jante cu o suprafață concavă și diametru de 20-inch? Aflați cu noul nostru configurator!
PESTE 300 DE AUTOMOBILE ÎN 3D

sute de modele de automobile sunt deja disponibile în 3D. și vor fi mai multe!

Peste 300 de modele de automobile, inclusiv cele mai noi mașini, cu multe nuanțe de culoare, și toate jantele ALCAR din aliaj sunt deja incluse în Configuratorul 3D. Pe parcurs vor fi adăugate noi modele și până în primăvara lui 2016 vor fi disponibile nu mai puțin de 600 de automobile!
TUNING

coborâre. geamuri în tentă de culoare. sunt incluse pachete AMG, BMW M și Audi S line.

Configuratorul ALCAR include și pachete de tuning originale precum Mercedes AMG, BMW M sau Audi S line – trebuie doar să le adăugați cu un click! Altceva? Ei bine, există și mai multe funcții: ce spuneți despre micșorarea gărzii la sol sau colorarea geamurilor?
cunoștințe

are la bază cunoștințele tehnice profunde ale echipei ALCAR.

Bazele configuratorului nostru sunt susținute de anii de experiență pe care-i avem în ceea ce privește jantele, anvelopele, mașinile, sistemele TPMS și un număr foarte mare de aprobări TUEV din baza noastră de date. În secțiunea "wheel data" a configuratorului nostru veți găsi toate detaliile tehnice despre TUEV, ABE, ECE și TPMS precum și alte informații importante despre modelele individuale.

START CONFIGURATOR

BMW 6 Series Gran Coupe Sedan 2013 on AEZ Straight shine
ALCAR 3D Configurator wheels ALCAR 3D Configurator Cars ALCAR_3D Configurator Tuned BMW M4 ALCAR 3D Configurator knowledge
 
CONFIGURATORUL ALCAR 3D
NOI perspective CU INOVATORUL CONFIGURATOR ALCAR 3D.  

Configuratorul pentru jante ALCAR combina usurinta in utilizare cu atentia maxima la detalii atunci cand vine vorba despre afisarea masinilor, intr-un efort de a va oferi cea mai buna experienta posibil in alegerea jantelor ALCAR. Alegeti din peste 1000 de modele de automobile pentru a le echipa cu jante foarte frumoase de la AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO si jante din otel ALCAR WHEELS in timp ce rotiti masina cu 360 de grade. Filtrele presetate simplifica selectarea unui model de janta care se potriveste perfect pe masina dumneavoastra.
CONCLUZIE: un pachet complet si aprobat din punct de vedere tehnic – 360 de grade.

START CONFIGURATOR
 

VEDERE 360° a masinii

3D LA CALITATE INALTA. O EXPERIENTA CUM NU ATI MAI INTALNIT LA ALT CONFIGURATOR. 

Gasiti-va janta ALCAR printre imaginile de inalta calitate, care va arata pana la cele mai mici detalii: diferitele muchii, perspective, efecte de umbra si lumina, suprafete concave si spite convexe.
Realismul si eficienta configuratorului de jante sunt fara egal.
JANTELE ALCAR

EXPUNERE REALISTA A JANTELOR DE LA 14” LA 21”.

Cum arata pe masina mea toate aceste jante? Ar trebui sa aleg un design argintiu lucios sau negru mat? Se potrivesc jantele pe 18 cu o buza adanca sau ar trebui sa aleg jante cu o suprafata concava si diametru de 20 inch? Afla toate astea din configuratorul nostru!
PESTE 1000 de MASINI in 3D

NUMEROASE MODELE SUNT DEJA DISPONIBILE IN 3D.

Peste 1000 de modele de automobile, inclusiv cele mai recente, cu cateva nuante diferite, si toate jantele ALCAR care sunt incluse in Configuratorul 3D. Noi modele, cu o atentie si mai mare la detalii, vor fi adaugate succesiv. Astfel, pentru prima data, selectia extinsa de jante ALCAR poate fi vizualizata la calitate inalta pe masina dorita!
RECOMANDAREA ALCAR 
FILTRU DE RECOMANDARE – 100 % APROBATE TEHNIC 

In efortul de a simplifica un subiect destul de complex, configuratorul a fost imbogatit cu un filtru verde, denumit "RECOMANDATE". Astfel, selectia respectiva este 100 % aprobata din punct de vedere tehnic, nu presupune modificari ale caroseriei si se potriveste perfect pe masina aleasa. In plus, configuratorul arata dimensiunea de anvelope corecta din punct de vedere tehnic si certificarile aferente (ABE, ECE). Daca utilizatorii doresc ceva mai extravagant, in combinatie cu alte modificari ale masinii, pot avea asta prin simpla ajustare a setarilor filtrului de certificare. 
JANTE DEDICATE 
JANTE CREATE SPECIAL PENTRU MASINA DUMNEAVOASTRA

Alegeti dintr-o gama de jante create special pentru masina dumneavoastra. Cand utilizati aceste jante, nu sunt necesare inele de centrare pentru a le monta. In cele mai multe cazuri pot fi utilizate accesoriile originale de la producator. Exista informatii detaliate in pagina de detalii ale jantei respective.
TUNING

PACHETE AMG, BMW M SI Audi S line INCLUSE.

Configuratorul ALCAR dispune si de pachete originale cum ar fi Mercedes AMG, BMW M sau Audi S line – trebuie doar sa le adaugati cu un click! Mai e ceva? Ei bine, exista si mai multe functii: Ce spuneti despre coborarea suspensiei sau colorarea geamurilor?
CUNOSTINTE

AVAND LA BAZA UN BAGAJ VAST DE CUNOSTINTE DE LA ALCAR.

Configuratorul nostru este construit pe baza a multi ani de experienta in materie de jante, anvelope, masini, TPMS si un numar foarte mare de aprobari TÜV, toate salvate in baza noastra de date. Drept rezultat, utilizatorii primesc o vedere de ansamblu in ceea ce priveste jantele potrivite, anvelope, accesorii si aprobari TPMS.

START CONFIGURATOR

BMW 6 Series Gran Coupe Sedan 2013 on AEZ Straight shine
ALCAR 3D Configurator wheels ALCAR 3D Configurator Cars 


ALCAR 3D Konfigurator recommendet symbol
ALCAR 3D Configurator car-specific wheels
ALCAR_3D Configurator Tuned BMW M4 
ALCAR 3D Configurator knowledge