ALCAR Producție și calitate 
CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE ÎN DESIGNUL ȘI PRODUCȚIA JANTELOR

Strategia de producție ALCAR este aceea de a oferi cea mai înaltă calitate posibilă a jantelor fabricate. Pentru a ne asigura de acest lucru, fiecare produs trece prin etape succesive de testare și prin diverse procese tehnologice care ne permit să ne asigurăm că oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate.
ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZOALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO

PRODUCȚIA DE JANTE DIN ALIAJ ȘI DIN OȚEL
JANTE DE ÎNALTĂ CALITATE 

Lider de piață în segmentul aftermarket european de jante din aliaj, AEZ a demarat producția la capacitate maximă, la începutul lui 2005, la fabrica din Neuenrade. Aceasta a fost în același timp și cel mai mare proiect de construcție din istoria companiei. Nou construitul complex din Neuenrade (GERMANIA) produce cu mult peste un milion de jante, pe o suprafață totală de ​​14.000 mp. Reprezentând o investiție de peste 13 milioane de Euro, acesta a creat și 50 de noi locuri de muncă pentru această regiune.

"Made in Germany" - AEZ Alloy Wheels s-a dedicat Germaniei ca și locație de producție! 

Din ce în ce mai muți competitori se concentrează pe reducerea costurilor prin mutarea producției în țări unde mâna de lucru este mai ieftină. AEZ are o abordare diferită!

Mărcile DOTZ, DEZENT și ENZO sunt produse ca entități separate în cadrul AEZ Production.

Mottoul nostru este: "Profit prin Calitate și Flexibilitate": 

ALCAR WHEELS GmbH
Ca lider European în sectorul aftermarket pentru jante din oțel, ALCAR Stahlrad dispune atât de capacitățile proprii de producție cât și de parteneriate cu producători mondiali de top. ALCAR Ruote SA, fabrica de jante din oțel a grupului ALCAR, are o capacitate de producție de peste 2 milioane de jante pe an, ceea ce acoperă mare parte din volumul total de vânzări. Fabrica este situată lângă Lugano, în cantonul elvețian Ticino. În 1995 aceasta a fost achiziționată de ALCAR HOLDING GMBH iar astăzi este locația principală de producție pentru jante din oțel a grupului ALCAR. Din punct de vedere istoric, această fabrică s-a concentrat mereu pe dorințele clienților din segmentul aftermarket. Această abordare strategică a fost urmată și în anii trecuți, pe parcursul integrării în grupul ALCAR. Astăzi, fabrica ALCAR Ruote SA se concentrează mai mult ca niciodată pe satisfacerea nevoilor pieței aftermarket, care uneori înregistrează fluctuații pe termen scurt. Grație metodelor de lucru și de producție flexibile, aceste schimbări bruște ale cerințelor pieței pot primi un răspuns imediat.  

Producția de jante din oțel ”Calitate de top made in Elveția” 

ALCAR STAHLRAD WEBSITE


GAMA DE PRODUSE
COMPANIE
PRESA
CONTACT

CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE ÎN PROCESUL DE DESIGN ȘI PRODUCȚIE A JANTELOR DIN ALIAJ ȘI OȚEL 


Totul începe cu organizarea perfectă a fiecărei etape de dezvoltare și producție. Toți partenerii noștri trebuie să fie, de asemenea, certificați ISO 9001. Jantele produse de noi sunt testate pe parcursul procesului de producție pentru a asigura cea mai mare precizie dimensională, pentru a se elimina defectele și pentru a asigura omogenitatea optimă a materialelor. 

Înainte de livrare, un număr de jante din fiecare lot sunt testate TUV. O mașină specială efectuează un test de sarcină, în cadrul căruia janta este supusă de 200.000 de ori unor schimbări bruște de sarcină. Un alt test presupune încărcarea jantei cu o sarcină ușoară, dar într-un număr mare de cicluri, de circa 1.800.000 de ori. În cadrul testului de impact se simulează coliziunea cu o bordură. Toate aceste condiții de testare nu vor fi întâlnite și în utilizarea normală, dar ele sunt menite să determine dacă jantele respective oferă un nivel optim de rezistență la apariția fisurilor și nu își schimbă caracteristicile inițiale.

Doar după finalizarea testelor, jantele din depozitul din Siegburg pot fi distribuite clienților din întreaga lume.

Aceste teste, precum și dezvoltarea continuă a designului roților oferite de noi sunt mărturie a politicii stricte în privința calității pentru mărcile AEZ, DOTZ, DEZENT și ENZO. Iar aceasta ne permite să oferim clienților noștri cea mai mare satisfacție în utilizarea produselor noastre și să ne mândrim cu nivelul calitativ maxim, atins de jantele noastre.

CERTIFICARE ISO 9001
ALCAR HERINGRAD deține calificative excelente în comercializarea de jante prin intermediul certificării ISO 900. Această certificare reînnoită anual confirmă și garantează îmbunătățirea și dezvoltarea continuă a jantelor noastre, precum și a calității serviciilor oferite clienților.