DIVIZIA anvelope
importator direcT
ALCAR WHEELBASE ROMANIA este importator direct pentru următoarele mărci de anvelope:
 
 
Falken
          
Marcă deținută de Sumitomo Rubber Industries, Ltd., grupul din Japonia situat pe locul 6 în topul producătorilor mondiali de anvelope și deținătorul drepturilor pentru marca Dunlop în Asia, Africa, Australia și America de Sud.
 
EU_eticheta anvelope_Zgomot

Companie din Coreea de Sud, parte integrantă din Grupul KUMHO ASIANA, înființată în anul 1960. Cea mai nouă fabrică, deschisă în Georgia (SUA) va ajunge la o capacitate anuală de producție de cca 10 milioane de anvelope.

Logo_NEXEN
   
Lansată în anul 2000, marca NEXEN a depășit imediat granițele țării de origine, Coreea de Sud, câștigând rapid expunere la nivel mondial și devenind echipare originală pentru unele dintre cele mai prestigioase modele ale grupului Volkswagen.

Logo GT Radial

EU_eticheta anvelope_Zgomot
   Parte integrantă a Grupului Giti Tire, din Singapore, marca GT Radial este prezentă la nivel mondial de peste 50 de ani, activând cu succes pe 130 de piețe din întreaga lume.

Grupul Sailun Jyniu, originar din China, a crescut în ultimii 15 ani devenind o reală forță globală în producția de anvelope - locul 18 la nivel mondial și locul 4 pe piața din China. De asemenea, Sailun și Jyniu sunt, din punct de vedere al volumului total, pe locul 2 la anvelope importate în Europa.
 
Logo Westlake    ZC-Rubber, producătorul mărcii de anvelope Westlake, se află în prezent într-o nouă fază de extindere a vânzărilor la nivel mondial, după ce în peste 50 de ani de activitate și-a consolidat poziția în țara de origine, China, dar și la nivel mondial.
     

FALKEN, KUMHO, NEXEN, SAILUN-JINYU, GT RADIAL și WESTLAKE.

AVANTAJELE PORTOFOLIULUI DE ANVELOPE:

 • Diversitate  - mărcile de anvelope din portofoliul nostru oferă clientului posibilitatea de a alege produsul de care are nevoie, la prețul pe care și-l poate permite.
 • Cele mai noi tehnologii din domeniu - toți producătorii de anvelope cu care lucrăm dispun de cele mai noi facilități de producție din lume și au la dispoziție materii prime de ultimă generație.
 • Disponibilitate - atât pentru anvelopele de vară cât și pentru cele de iarnă vă punem la dispoziție un număr mare de aplicații, la prețuri avantajoase, disponibile direct din stocul nostru local.
 • Unități complete - pentru parteneri putem furniza seturi complete de roți montate și echilibrate. Acest serviciu este util tuturor partenerilor noștri, mai ales în perioada aglomerată din sezon, iar costul suplimentar determinat de montaj și echilibrare este foarte redus.

Pentru mai multe detalii despre produsele din portofoliul ALCAR WHEELBASE ROMANIA, revânzătorii pot accesa secțiunea MEMBRI sau ne pot contacta telefonic
... iar clienții finali pot lua legătura cu una dintre companiile din lista de parteneri ALCAR Wheelbase Romania.
 
   
 

Falken

De pe circuit pe stradă.


Marca FALKEN este parte integrantă a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, unul dintre numele cu o tradiţie de peste 100 de ani în industria anvelopelor şi produselor din cauciuc.
Anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiază şi de un program de testare foarte solicitant, în cadrul cursei de anduranţă de 24 de ore de la Nürburgring, sau în competiţii de drift.

Marca FALKEN include gamele de produse Azenis, Ziex, Sincera, Wildpeak, Landair, Eurowinter și Euroll Season. Astfel Falken reușește să acopere cu gama sa de produse toate clasele de autoturisme, toate tipurile de teren și toate sezoanele.

PAGINA OFICIALĂ FALKEN TYRES
Catalog anvelope FALKEN
FalkenPorsche
 


Gama de anvelope FALKEN

 AZENIS FK510
Azenis este un nume care simbolizează punctul culminant al dezvoltării și proiectării anvelopelor Falken, un nume care arată inspirația din motorsport și designul fără compromisuri al anvelopelor mărcii japoneze.
FALKEN_AZENIS_FK510  AZENIS FK510 SUV
În urma succesului modelului FK510, nava amiral a mărcii Falken a primit și o versiune dedicată SUV-urilor, cu aceleași caracteristici dinamice, compoziție 4D Nano Design și performanțe pe măsură. 
Falken_AZENIS_FK510 SUV 
ZIEX ZE310 Ecorun
este o anvelopă al cărei nume înseamnă țel, scop precis, iar 310 este noua generație din această gamă de succes, care combină sportivitatea, confortul și economia. 
FALKEN_ZIEX_ZE310_ECORUN  Wildpeak A/T
o anvelopă care amintește de succes și glorie pe circuitul Pikes Peak din Colorado, unde o anvelopă de SUV sau pick-up este cu adevărat pusă la încercare.
 FALKEN_Wildpeak_AT
SINCERA SN832 Ecorun
Siguranță, securitate și fiabilitate, atribute pe care toate mașinile din zilele noastre trebuie să le ofere. 
Falken_Sincera_SN832EC EUROALL SEASON AS200
Creată special pentru piața europeană, anvelopa AS200 răspunde cerințelor foarte exigente în materie de versatilitate. Încă din 2013, Auto Bild a plasat-o pe locul 1 în testul de specialitate.
 Falken_Euroall_AS200
EUROWINTER HS01/HS01 SUV
Anvelopa premium de iarnă, cu tehnologii de ultimă oră în materie de design și compoziție, care oferă versiuni pentru turisme și SUV-uri.
Falken_Eurowinter_HS01 EUROWINTER VAN01
o anvelopă destinată autovehiculelor comerciale ușoare, cu performanțe foarte bune î toate condițiile de iarnă.
 Falken_Eurowinter_Van01 
       
EUROWINTER HS449 și HS449 Runflat
Anvelope de iarnă, care sunt capabile să facă față condițiilor diverse din Europa și în același timp să ofere performanțe dinamice foarte bune.
 Falken_Eurowinter_HS449    
       
       
       
       

FALKEN - ANVELOPE DE VARĂ

Anvelope menite să ofere performanțe dinamice și eficiență.

 • AZENIS FK510* sau FK510 Runflat, adică nava amiral a gamei de anvelope, un model de ultra înaltă performanță, destinat șoferilor care își doresc o anvelopă foarte silențioasă și cu A la aderență pentru frânarea pe asfalt ud, indiferent de dimensiune.
 • ZIEX**, gama sportivă și economică avea ca stindard, până nu demult, modelul ZE914 Ecorun, căruia de anul acesta i se alătură și modelul ZE310 Ecorun, adică anvelope extrem de silențioase, care susțin economia de carburant și oferă în același timp și performanțe dinamice excelente.
 • SINCERA SN832 ECORUN***, noua anvelopă cu design 4D Nano, care oferă un consum redus de carburant și durată mare de viață.

* În testele de anvelope de vară din 2018, efectuate de Auto Zeitung și Auto Motor und Sport Germania, Falken Azenis FK510 cu dimensiunea 225/45R17 a primit calificativele Foarte recomandat și Recomandat. Azenis FK510 235/45 ZR18 a ocupat prima poziție în testul ACE Lenkrad, German Technical Inspection Association (GTÜ) și ARBÖ, cu 150 de puncte în clasamentul final.
** Falken Ziex ZE310, 195/65R15 91V, a primit în 2018 calificativul exemplar de la specialiștii Auto bild germania
*** Sincera SN832 Ecorun, 175/65 R14 82T a obținut locul 1 în testul de anvelope de vară ADAC din 2018.

 

falken - ANVELOPE All-SEASON

Multitalentat, pentru toate condițiile de drum


Falken Euroall Season AS200 a obținut aprecierea cunoscutei publicații germane Auto Bild.
 AS200 este disponibil în 27 de dimensiuni, cuprinse între 13 și 17 inch, fiind destinat automobilelor de dimensiuni compacte, medii sau SUV-urilor.


Încă din anul lansării pe piață, Falken Euroall Season AS200, 195/65 R15 91H, a primit încă din anul lansării pe piață locul 1 în testul de anvelope all-season efectuat de Auto Bild.

Test AS200 Auto Bild

 

falken - ANVELOPE de iarnă

Creeat pentru iernile din Europa

Noua serie de anvelope Falken EUROWINTER a fost proiectată special pentru a face față condițiilor meteo și de drum din toată Europa. Falken, Eurowinter HS449, HS 437 sau HS 435 poartă însemnele caracteristice unei anvelope de iarnă nu pentru că așa trebuie ci pentru a-și etala performanțele în sezonul rece, indiferent de condiții.

În 2016, Falken a lansat modelul de iarnă Eurowinter HS01. Disponibil încă de la lansare în 84 de variante, Eurowinter HS01 oferă dimensiuni cuprinse între 13 și 20 inch precum și o etichetă foarte atractivă, cu indici de aderență B sau C și un nivel de zgomot foarte redus, evidențiat și pe eticheta anvelopei.
De asemenea, pentru iarnă, Falken a creat în gama Eurowinter și modelul VAN01, cu dimensiuni între 14 și 16 inch, destinat autovehiculelor comerciale ușoare.

OAMTC și TSC, două organizații independente, au oferit calificativul Recomandat pentru modelul Eurowinter HS01 în cadrul testelor cu anvelope de iarnă.
Eurowinter HS01   Eurowinter HS01 Test

FalkenAzenisAS200
FALKEN EUROWINTER HS01
 

utilizate de fabricantii de automobile - anvelopele falken sunt echipare de origine

Echipare Originala Falken

 

Kumho

Mișcare pentru o viață mai bună

Istoria Kumho Tires începe în Coreea de Sud, în anul 1960, când Incheon Park, fondatorul Kumho Asiana Group, confruntat cu dificultatea de a găsi anvelopele necesare autovehiculelor uneia dintre companiile sale, Gwangju Transportation Co., Ltd, decidea să demareze producția de anvelope. La acel moment, capacitatea de producție a nou înființatei companii era de numai 20 de bucăți pe zi, o distanță destul de mare față de poziția de azi a companiei coreene.

În prezent, Kumho Tire dispune de opt locații de producție, cu o capacitate totală de peste 62 de milioane de unități pe an și o rețea de distribuție în peste 160 de țări. În comparație cu anii '60, gama de anvelope Kumho Tires include azi repere pentru aproape toate tipurile de autovehicule, de la automobile de mici dimensiuni și automobile off-road la camioane, mașini pentru sectoarele construcțiilor și agricol, avioane sau chiar automobile de curse.

Unul dintre atuurile măricii este procesul continuu de inovație și dezvoltare a produselor. Cu acest aspect sunt responsabile centrele de cercetare și dezvoltare din Coreea, China, SUA și Germania.
Începând din 2003, Kumho este furnizorul de anvelope destinate campionatului Formula 3 Euro Series, o reală pepinieră pentru viitorii piloți din GP2 sau chiar Formula 1.

Catalog anvelope KUMHO


Gama de produse KUMHO
ECSTA
Un model sport exclusivist, care oferă un răspuns bun în viraje și performanțe maxime la viteze mari.
Versiuni: PS71, PS91, V720, XS, LE Sport, PS31, HS51
Kumho Ecsta  CRUGEN
Model premium pentru SUV-uri. Oferă un nivel mare de confort și cea mai bună stabilitate în viraje.
Versiuni: HP91, Premium
Kumho Crugen 
SOLUS
Sentimentul exclusivist al mărcii împreună cu o calitate incredibilă a confortului la condus.
Versiuni: HA31, KL21
Kumho Solus   ROAD VENTURE
Aceasta este marca autentică pentru SUV-uri, creată pentru libertate și aventură pe asfalt dar și în off-road.
Versiuni: APT, AT51, AT, MT
 Kumho RoadVenture
ECOWING
Un model creat pentru a oferi clientului emisii reduse de CO2 și autonomie crescută.
Versiuni: AS01
 Kumho Ecowing
PORTRAN
Destinate exclusiv autovehiculelor comerciale, anvelopele din seria Portran au greutate redusă și rezistență mărită.
Versiuni: KC53
 Kumho PorTran
WINTERCRAFT
Creată pentru performanță pe timp de iarnă, anvelopa oferă stabilitate și fiabilitate în condiții de drum cu zăpadă sau gheață.
Versiuni: WP51, Ice WI31
 Kumho Wintercraft Winter PORTRAN
Performanțe înalte pe asfalt acoperit cu zăpada sau apă, cu un nivel ridicat de manevrabilitate și rezistență.
Versiuni: CW51
 Kumho WinterPorTran
WATTRUN
Anvelope cu tehnologie inovatoare și greutate redusă, creată pentru automobilele electrice din Europa.
Versiuni: VS31
 Kumho Wattrun    
       

Kumho in Formula 3
 

kumho este primă echipare pentru următoarele automobile

Echipare fabrica Kumho


Marca / Model Profil Dimensiune
BMW 1 Series
ECSTA HM KH31
195/55 R16 87V
BMW 2 Series
ecowing ES01 KH27
205/60 R16 92V
BMW 3 Series
ECSTA HM KH31
225/55 R16 95W
Dacia Logan
ecowing ES01 KH27
185/65 R15 88H
Daimler G-Class
SOLUS KL21
265/60 R18 110H
Daimler Sprinter
Road Venture APT KL51
 LT245 / 75 R16 120 / 116S
 Fiat Freemont
 SOLUS KH16
 225/55 R19 99H
 Hyundai Avante
 ecowing ES01 KH27
205/55 R16 91H 
Hyundai Grand Santa Fe
CRUGEN PREMIUM KL33
235/60 R18 103H
Hyundai Grand Santa Fe
CRUGEN PREMIUM KL33
235/55 R19 101H
Hyundai Solaris
SOLUS KH17
185/65 R15 88H
Hyundai Solaris
SOLUS KH17
195/55 R16 87H
Hyundai Solaris
ecowing ES01 KH27
185/65 R15 H
Hyundai Tucson
CRUGEN PREMIUM KL33
225/60 R17 99H
Hyundai Tucson
CRUGEN PREMIUM KL33
225/55 R18 98H
Jeep Grand Cherokee
SOLUS KL21
265/50 R20 107V
Kia K3
SOLUS KH17
195/65 R15 91H
Kia K5
ECSTA HS51
215/60 R16 95V
Kia Picanto
SOLUS TA31
155/80 R13 79T
Kia Picanto
ecowing ES01 KH27
175/65 R14 86T
Kia Picanto
SOLUS KH25
165/60 R14 75H
Kia Rio
SOLUS KH17
195/55 R16 87H
Kia Rio
ecowing ES01 KH27
185/65 R15 88H
Kia Sorento
CRUGEN HP91
235/65 R17 101V
Renault Captur
SOLUS KH25
 205/55 R17 91V
Renault Koleos
SOLUS KL21
 225/65 R17 102H
Renault Koleos 
CRUGEN HP91
 225/60 R18 100H
Skoda Fabia
ecowing ES01 KH27 
185/60 R15 84H 
Skoda Rapid
ecowing ES01 KH27
 185/60 R15 84H
Ssangyong Actyon
ROAD VENTURE ST KL16
 225/75 R16 104H
Ssangyong Actyon
SOLUS KH15
 225/60 R18 108H
Ssangyong Korando
 SOLUS KL21
 215/65 R16 98H
Ssangyong Korando
 SOLUS KL21
 225/60 R17 99H
 Ssangyong Korando
 SOLUS KL21
 225/55 R18 98H
Ssangyong Korando Turismo
 SOLUS KH14
 225/65 R16 RF 104T
Ssangyong Rexton
 ROAD VENTURE ST KL16
 235/75 R16 108H
Ssangyong Rexton
 ROAD VENTURE ST KL16
 255/70 R16 111H
Ssangyong Rexton
SOLUS KH15
 255/60 R18 108H
Ssangyong Tivoli
SOLUS TA31
205/60 R16 92H
Ssangyong Tivoli
KUMHO KU26
215/45 R18 89V
 Volkswagen Polo
ecowing ES01 KH27
 185/65 R15 88H
 

nexen

Inovatie Made in Coreea


Din decembrie 2013, ALCAR WHEELBASE ROMANIA este importator oficial al mărcii NEXEN. Aceste anvelope sunt fabricate în cele două uzine din Coreea (Yangsan şi Changnyeong), și se situează în avangarda tehnologică a industriei de profil. Prin gradul mare de tehnologizare, cele două unităţi de producţie oferă un control strict al calității. Cel mai mare avantaj al anvelopelor NEXEN este însă raportul ideal calitate/preţ, o caracteristică evidenţiată şi de testele efectuate de presa de specialitate, dar şi de popularitatea acestei mărci, aflată în continuă creștere în Europa.

Gama NEXEN include anvelope de vară pentru autoturisme, sau pentru SUV-uri și Autovehicule Comerciale Ușoare, precum și o bogată selecție de anvelope de iarnă si all season destinate autovehiculelor de pasageri sau mărfuri.


Pagina oficială NEXEN TIRES
Catalog NEXEN
NEXEN Drift Car
 

nexen - gama de anvelope

 
Autoturisme
N'FERA SU1
Anvelope sport, premium, din gama UHP (Ultra Înaltă Performanță)
NEXEN_Nfera_SU1 N8000
Anvelope sport UHP cu profil asimetric, destinate automobilelor din clasa sport, compactă sau medie.
 Nexen N8000
       
N'BLUE HD Plus
Anvelope HP (Înaltă Performanță) destinate automobilelor din clasa compactă sau medie.
Nexen NBlue HDPlus N'BLUE ECO
Anvelope HP optimizate pentru consum și zgomot redus, cu performanțe excelente pe asfalt ud.
 Nexen_NBlue_ECO
N'BLUE HD
Anvelope HP cu performanțe dinamice foarte bune și care echipează din fabrică modele de la Dacia, VW, Skoda sau Kia.
Nexen N'Blue HD  CP 521
Anvelope performante destinate SUV-urilor.
 NEXEN CP521
 N'BLUE 4Season
Anvelope all-season pentru un compromis perfect între vară și iarnă.
Nexen N'Blue 4Season N'FERA RU1
Anvelope sport pentru SUV-uri - aprobat pentru echipare de origine la Porsche Macan.
 NEXEN_N'Fera_RU1
ROADIAN HP
Anvelope destinate SUV-urior de lux, cu un design deosebit și calități dinamice excelente.
Nexen_Roadian_HP ROADIAN 542
Anvelope de înaltă performanță pentru SUV-uri puternice.
 Nexen_Roadian_542
CP521
Anvelope de performanță pentru SUV-uri și autovehicule recreaționale.
Nexen_CP521 ROADIAN HT SUV
Mixul ideal între autostradă și off-road pentru orice SUV.
 Nexen_Roadian_HT
ROADIAN AT/AT2
Tot teren sau, mai bine spus, anvelope care nu vor să respecte granițele dintre asfalt și off-road.
NEXEN_Roadian_AT ROADIAN MT
Petru cei care iubesc autovehiculele de teren si anvelopele care nu se tem de noroi și șanțuri.
 Nexen_Roadian_MT
ROADIAN CT8
Anvelope create pentru autovehicule comerciale ușoare. Echipare originală pentru Fiat Ducato.
NEXEN_Roadian_CT8    
       
 

 

nexen furnizor de anvelope oe pentru dacia

NEXEN Iarna_WinGuardSnowG
 

 

nexen furnizor de anvelope oe pentru multe modele europene

 

NEXEN Iarna_WinGuardSnowG
 

GT-RADIAL

... O COMPANIE DIN SINGAPORE

GT-RADIAL, este marca de anvelope fabricate in Asia, cu cel mai mare volum de export catre Europa. 

Gama de anvelope GT-RADIAL include repere de vara si de iarna pentru autoturisme, SUV-uri sau autovehicule comerciale usoare.

De ce GT-Radial?
 • Focus pe calitate - 7 fabrici care respecta cele mai stringente standarde in materie de calitate
 • Centre ultramoderne de cercetare si dezvoltare - peste 600 de ingineri de prim rang care activeaza in centrele R&D ale companiei
 • Premii si recunoastere la nivel internetional - pa langa numeroase distinctii de la organizatii de renume, GT-Radial este o marca din China care a primit si premii ale producatorilor, precum cel de Furnizor de Top de la General Motors.
 • Istorie de peste 60 de ani - calitate de top si traditie de peste 60 de ani in fabricarea anvelopelor
 • Respect in intreaga lume - anvelopele GT-Radial sunt comercializate pe circa 100 de piete
 • O misiune extraordinara - protejarea mediului inconjurator
Pagina oficială GT-RADIAL
Catalog GT-RADIAL
GT Radial_factory_photo
 

GT-RADIAL - Gama de anvelope


Raportul ideal pret/calitate, o gama care poate echipa de la autoturisme de mici dimensiuni la SUV-uri masive si autovehicule comerciale usoare, plus o buna reputatie atat in Europa cat si in America de Nord.

Pentru gama de vara GT-Radial poti opta pentru modele precum Champiro FE1, FE1 City, KargoMax ST4000, Maxmiller Pro sau SportActive. Iar in ceea ce proveste gama de iarna, aceasta include Champiro Winter Pro / WinterPro HP, Maxmiller WT2 Cargo, Savero WT, WinterPro sau WinterPro2.


 Champiro FE1  GT_Radial_Champiro_FE1
 FE1 City
 GT_Radial_Fe1_City
 KargoMaxx ST4000  GT_Radial_Kargomaxx_ST4000
 Maxmiller Pro
 GT_RADIAL_MAXMILLER_PRO
 SportActive  GT_Radial_SportActive    
 Champiro WinterPro HP  GT_RADIAL_Champiro_WinterPro_HP
 Maxmiller WT2 Cargo
 GT_Radial_MAXMiller_WT2_Cargo
Savero WT  GT_Radial_SaveroWT
 WinterPro2
 GT_Radial_WinterPro2
   
   
 
 

GITI - Anvelopele cu un tel inaltCompania care detine GT-Radial a decis lansarea unui brand care sa se concentreze pe o pozitie in zona mediana a clasamentului anvelopelor. ALCAR WHEELBASE ROMANIA importa in tara noastra, in premiera in acest an, modelul Winter W1 de la GITI, urmand ca gama oferita sa se dezvolte in timp.

Winter W1  GITI Winter W1
 


CATALOG ANVELOPE GITI
GITI co
 

sailun JINYU GROUP

... PREȚURI FOARTE ATRACTIVE 

Cele două entități, SAILUN și JINYU au un istoric relativ scurt de când activează împreună în industria anvelopelor, dar cu toate acestea, realizările lor sunt importante. Într-un interval mai mic de două decenii, Sailun și Jinyu au reușit să ocupe o poziție de frunte între producătorii din țara lor natală și să se impună la nivel internațional, unde aspiră la un loc în top 10 producători mondiali de anvelope.


Noiembrie 2002: înființarea companiei Sailun;
Decembrie 2003: primele anvelope ies de pe linia de producție;
Februarie 2009: Sailun este desemnată “National Tyre Process and Control
Engineering Technology Center” în China
Iunie 2011: Compania Sailun este listată la Bursa din Shanghai
Iunie 2012: Achiziția Thaihua Rayong Rubber din Tailanda (plantație de arbori de cauciuc)
August 2012: Achiziția Shenyang Peace Radial Tyre
Octombrie 2012: Colaborarea cu Jinyu Industrial devine oficială, iar cele două companii formează o entitate unitară - SAILUN JINYU GROUP
Noiembrie 2013: Deschiderea oficiala a fabricii Sailun din Vietnam

Pagina oficială SAILUN
Catalog SAILUN
Catalog Jinyu
Sediu Sailun
 

sailun - Gama de anvelope


Eco, Elite sau ZSR sunt doar câteva dintre anvelopele de vară de la Sailun. Acestora li se adaugă modelele de iarnă precum Ice Blazer Alpine sau versiunea UHP Ice Blazer Alpine EVO. Indiferent că vorbim despre anvelope de vară sau de iarnă, și chiar all-season, anvelopele Sailun propun clientului un preț foarte bun și un nivel calitativ mult peste așteptări. Având la îndemână cele mai noi tehnologii de fabricație, dar și o plantație de arbori de cauciuc proprie, Sailun poate crea produse performante atât pentru turisme cât și pentru autovehicule comerciale sau chiar camioane. Cu o producție anuală de peste 50 de milioane de unități, Sailun Tires este un nume care va continua să surprindă plăcut.

 ATREZZO ECO  Sailun_AtrezzoECO  ATREZZO ELITE  Sailun_AtrezzoElite
 ATREZZO ZSR  Sailun_AtrezzoZSR  ATREZZO ZSR RUN-FLAT  Sailun_AtrezzoZSR_Runflat
 ATREZZO 4SEASONS  Sailun_Atrezzo4Seasons  ATREZZO ZSR SUV  Sailun_AtrezzoZSR_SUV
 TERRAMAX CVR  Sailun_TERRAMAX_CVR  TERRAMAX H/T  Sailun_TERRAMAX_HT
 TERRAMAX A/T  Sailun_TERRAMAX_AT  ENDURE WSL1  Sailun_Endure_WSL1
 ICEBLAZER WSL2  Sailun_ICE_Blazer_WSL2  ICE BLAZER ALPINE  Sailun_ICE_Blazer_Alpine
 ICE BLAZER ALPINE EVO  Sailun_ICE_Blazer_Alpine_EVO  COMMERCIO VX1  Sailun_Commercio_VX1
 
 

JINYU - GAMA DE ANVELOPEÎnființată în 1995, compania Jinyu a devenit azi, alături de Sailun, unul dintre jucătorii importanți din industria anvelopelor. Prezentă în peste 100 de piețe din întreaga lume, Jinyu dispune de 500 de centre internaționale de cercetare și are o capacitate de producție de este 40 de milioane de anvelope turisme și autovehicule comerciale ușoare, 5,2 milioane de anvelope TBR (camion și autobuz) și peste 60 de mii de tone de anvelope OTR (off-the-road).

GalloPro YU63   JINYU_GalloPro_YU63  GalloPro Runflat YU63 Jinyu_Gallopro_YU63_Runflat 
GalloPro Runflat YH18  Jinyu_Gallopro_YH18_Runflat  Allseason MULTISEASON  Jinyu_Multiseason_Allseason 
CrossPro YS82  Jinyu_Crosspro_YS82  CrossPro YS77  Jinyu_Crosspro_YS77 
YW60  Jinyu_YW60  YW51  Jinyu_YW51 
 YW52 Jinyu_YW52   YW70  Jinyu_YW70
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
     
   
 

ZHONGCE RUBBER GROUP

sau, mai pe scurt...
ANVELOPELE WESTLAKE

O marca ale carei radacini se pot urmari pana in anul 1958. Westlake este parte integranta a grupului Zhongce Rubber, adica unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din China si chiar din lume.

Pagina oficială WESTLAKE
Catalog WESTLAKE
ZCRubber_Westlake
 

 • Compania Zhongce Rubber - infiintata i
 • Compania Zhongce Rubber - infiintata in anul 1958
 • Producatorul numarul 1 de anvelope in China continentala
 • Locul 10 in topul producatorilor de anvelope din intreaga lume - conform statistica 2017
 • Cifra de afaceri 3,23 miliarde USD in 2016
 • 9 fabrici situate in China si Tailanda
 • Vanzare anvelope in 120 de tari din intreaga lume
 • Peste 32 milioane de anvelope pentru autoturism si autoveh. comerciale usoare, produse in 2017, la care se adauga anvelope pentru ATV, TBR, camioane speciale sau pentru motociclete.

WESTLAKE - Gama de anvelope
Eco, Elite sau ZSR sunt doar câteva dintre anvelopele de vară de la Sailun. Acestora li se adaugă modelele de iarnă precum Ice Blazer Alpine sau versiunea UHP Ice Blazer Alpine EVO. Indiferent că vorbim despre anvelope de vară sau de iarnă, și chiar all-season, anvelopele Sailun propun clientului un preț foarte bun și un nivel calitativ mult peste așteptări. Având la îndemână cele mai noi tehnologii de fabricație, dar și o plantație de arbori de cauciuc proprie, Sailun poate crea produse performante atât pentru turisme cât și pentru autovehicule comerciale sau chiar camioane. Cu o producție anuală de peste 50 de milioane de unități, Sailun Tires este un nume care va continua să surprindă plăcut.

 SA37  Westlake_SA37  SPORT-RS  Westlake Sport-RS
 602  Westlake SW602  SU318  Westlake SU318
 SW608  Westlake SW608  SW612  Westlake SW612
   
   
   
   
 
 
 

 

ANVELOPELE SUNT NOI
 PÂNă LA CINCI ANI
DE LA DATA FABRICAȚIEI


 

Anvelopele care nu prezinta defecte de fabricație si sunt depozitate corect reprezintă bunuri de folosință îndelungată. Acestea pot fi comercializate si montate pe o perioada de pana la cinci ani de la data fabricației.
Această informație are la bază faptul că anvelopele de ultimă generație sunt produse cu o componență omogenă, iar materialele din care sunt fabricate îmbătrânesc foarte puțin atunci când sunt depozitate in condiții optime.
Pentru a combate procesul de îmbătrânire, materialele din componența anvelopelor sunt amestecate cu diverse substanțe proiectate pentru a încetini în mod semnificativ acest proces. Drept rezultat, atunci când o anvelopă este depozitată corect, capacitatea acesteia de a fi utilizată nu este afectată pentru o perioadă de până la cinci ani și astfel anvelopa este considerată a fi o anvelopă nouă.
Anvelopele îmbătrânesc în urma acțiunii unor procese fizice și chimice. Aceste procese au loc mai ales în cazul anvelopelor care sunt utilizate foarte puțin. Anvelopele care au peste zece ani vechime sunt recomandate pentru utilizare doar dacă au fost utilizate înainte în mod continuu, în condiții normale. Astfel, acestea pot fi folosite în continuare pe mașină, dar nu ar trebui demontate de pe mașina și montate pe o altă mașină.
Anvelopele montate pe autovehicule sau remorci utilizate ocazional (de ex. motorhome, rulote sau remorci) sunt în special supuse procesului de îmbătrânire. De acea se recomandă schimbarea anvelopelor pe aceste tipuri de autovehicule odată la șase ani, sau la opt ani în cel mai rău caz. În general, un dealer de anvelope ar trebui consultat dacă există nelămuriri.
Ce este recunoscut în general ca fiind de ultimă generație:
10 ani: Durata de utilizare de bază (cu excepția: autovehicule/remorci cu utilizare ocazională)
Maximum 5 ani: Perioada în care anvelopele își păstrează toate caracteristicile de performanță dacă sunt depozitate corect. Nu există obiecțiuni tehnice pentru vânzarea și montarea anvelopelor în această perioadă.
 

Clasificare tehnică și legislativă

NOUĂ – până la 3 ani

Ca și NOUĂ – până la 5 ani

 

Aceste detalii au fost confirmate de mai multe verdicte ale instanțelor.
Perioade de expirare mai scurte se aplica doar acolo unde modificări tehnice majore au fost aduse anvelopelor sau in cazul unei schimbări de model.
Sursa: Bundesverband Reifenhandel und Vulkaniseur-Handwerk e.V.
(German Tyre Retailer and Vulcanization Trade Association – Asociația Germana a Vânzătorilor si Vulcanizatorilor de Anvelope)