NatureSUMITOMO BC 100 este o anvelopă de vară, destinată automobilelor din segmentul mediu și compact, care oferă performanțe excepționale pe carosabil ud și uscat, grație profilului asimetric optimizat și a canelurilor circumferențiale adânci care evacuează rapid apa de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul de apariție al fenomenului de acvaplanare.
 
SUMITOMO BC 100
garantează un nivel optim de confort și siguranță, construcția sa facilitând o rezistență optimă la deteriorare în timp. Rezistența redusă la rulare facilitează un randament kilometric extins si eficientizează consumul de carburant.
 
SUMITOMO BC 100
este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13" și 19", cu o lățime maximă de 235 mm.

NatureAnvelopa de vară SUMITOMO HTR Z5 excelează prin performanțele oferite pe carosabil uscat în materie de aderență și manevrabilitate, grație profilului stilizat care conferă o amprentă generoasă la sol.
 
Aderența pe carosabil ud este facilitată de canelurile late care asigură o evacuare eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare fiind redus considerabil. În materie de adrență pe carosabil ud, anvelopa
SUMITOMO HTR Z5 a reușit să se încadreze la clasa A, această performanța fiind atinsă de o multitudine din dimensiunile disponibile.
 
Amprentă generoasă la sol și distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafața a benzii de rulare pentru o manevrabilitate optimizată și uzură uniform în timp.
 
Profil asimetric al benzii de rulare cu o configurație optimizată a lamelelor și canelurilor laterale pentru o evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare astfel minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
Compoziție de ultimă generație a benzii de rulare care facilitează un nivel crescut de elasticitate, optimizând astfel caracteristicile de manevrabilitate, frânare și rezistență la uzură.
 
Anvelopa de vară SUMITOMO HTR Z5 este produsă în 30 de dimensiuni cuprinse între 17" și 20", cu indice de viteză Y.
 

NatureSUMITOMO WT 200 este o anvelopa de iarnă care oferă performanțe remarcabile în segmentul de preț ocupat, fiind destinată automobilelor din segmentul compact și mediu.
 
Aderența exemplară pe carosabil acoperit cu zăpadă sau gheață, este oferită grație profilului restilizat al benzii de rulare care maximizează suprafața de contact. Canelurile laterale tridimensionale ajută la reducerea distanțelor de frânare, chiar și în cele mai crâncene condiții de iarnă, oferiind în același timp și o stabilitate crescută în viraje. Noua compoziție a benzii de rulare facilitează o elasticitate optimă chiar și la temperaturi scăzute.
 
SUMITOMO WT 200
este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13" și 18".