Alcar

Sumitomo

Producătorul de anvelope „SUMITOMO”, a câștigat o largă recunoaștere pe plan mondial grație produselor sale calitative.

Grupul Sumitomo Rubber Industries, originar din Japonia, are o istorie îndelungată în industria anvelopelor. Vânzările mărcii au luat amploare în SUA și Arabia Saudită, motiv pentru care a urmat extinderea în piețele din Australia, Asia, Orientul Mijlociu și Europa. Compania se situează în prezent pe locul 5 mondial în topul producătorilor de anvelope.

În 1985, odată cu introducerea brandului subsidiar Falken în piața nord americană a urmat și mutarea producției pe teriotoriul statelor unite, mai exact în Tonawada, New York în Ianuarie 2016.

Acest aspect a urmat ca, consecință a dizolvării parteneriatului cu Goodyear și a constituit o piață de desfacere importantă pentru Sumitomo, brandul bucurându-se de un real succes pe continentul American.

Un model consacrat al producătorului este WT 200.

Designul direcțional al benzii de rulare este optimizat pentru a oferi o tracțiune mai bună, pe tot parcursul sezonului rece.
Canelurile de dimensiuni generoase dispersează în mod eficient apa și zăpada topită de pe suprafata de rulare, reducând astfel riscul de acvaplanare.

Compoziția inovatoare, menține flexibilitatea anvelopei chiar și la temperaturi foarte scăzute, oferiind niveluri optime de performanță si siguranță și în cele mai dificile condiții de iarnă.

SUMITOMO WT200 este o anvelopa de iarnă care oferă performanțe remarcabile în segmentul de preț ocupat, fiind destinată automobilelor din segmentul compact și mediu.

Aderența exemplară pe carosabil acoperit cu zăpadă sau gheață, este posibilă grație profilului restilizat al benzii de rulare care maximizează suprafața de contact. Canelurile laterale tridimensionale ajută la reducerea distanțelor de frânare, chiar și în cele mai crâncene condiții de iarnă, oferiind în același timp și o stabilitate crescută în viraje.

Noua compoziție a benzii de rulare facilitează o elasticitate optimă chiar și la temperaturi scăzute.

SUMITOMO WT200 este produsă în dimensiuni cuprinse între 13 și 18 inci.

Sumitomo WT200 Full


SUMITOMO BC100 este o anvelopă de vară, destinată automobilelor din clasa medie și compactă, care oferă performanțe excepționale pe carosabil ud și uscat, grație profilului asimetric optimizat și a canelurilor circumferențiale profunde care evacuează rapid apa de pe suprafața benzii de rulare și reduce astfel riscul de apariție al fenomenului de acvaplanare.

SUMITOMO BC100 garantează un nivel optim de confort și siguranță, construcția sa minimizând riscul deformării în timp.

Rezistența redusă la rulare facilitează un randament kilometric extins si eficientizează consumul de carburant.

SUMITOMO BC100 este produsă în dimensiuni cuprinse între 13 și 19 inci, cu lățimi maxime de 235 mm.

SUMITOMO BC100