Nature

SPORTRAC 5 este o anvelopă de vară care oferă ultraperformanță, confort și distanțe mici de frânare. 

Compoziția benzii de rulare este îmbunătățită cu silice pentru a oferi o durată de exploatare mai mare și un condus mai confortabil, iar designul sportiv al benzii de rulare și al flancurilor este semnat de casa de design Giugiaro. Astfel, prin noua tehnologie Handling Tuned Sidewall, împreună cu construcția robustă și umărul exterior ferm, pneul va garanta un condus dinamic, performanță sportivă și manevrabilitate precisă.

Anvelopa este extrem de durabilă, dar are și un indicator de uzură a benzii de rulare, ceea ce înseamnă că starea sa poate fi verificată cu ușurință în câteva secunde, pentru siguranță sporită la condus.

Banda de rulare asigură distribuirea uniformă a tensiunilor pe întreaga sa suprafață, rezultând o performanță optimă, echilibrată și silențioasă, pentru confort îmbunătățit, rezistență scăzută la rulare și un consum redus de carburant.

Cele patru caneluri circumferențiale largi sunt responsabile pentru rezistența remarcabilă la acvaplanare, anvelopa având clasele A-B la frânarea pe carosabil umed, în timp ce nervura centrală rigidă oferă un răspuns precis la schimbările de direcție și aderență îmbunătățită.

Vredestein Sportrac 5 este disponibil cu diametre de la 14” la 17”, cu lățimea maximă de 215 mm și indici de viteză H / V.

Nature

T-TRAC 2 este o anvelopă de vară destinată autovehiculelor urbane, fiind concepută pentru performanță extrem de economică și eficientă, oferind în același timp și caracteristici de siguranță fiabile, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed.

Banda de rulare asimetrică dispune de un model optimizat al blocurilor de profil, cuplat cu un compus special de siliciu asigură o rezistență foarte bună la uzură, pentru o durată de exploatare îndelungată.

Manevrabilitatea oferită este precisă și stabilă, modelul având o amprentă de contact optimizată, care ajută și la creșterea eficienței la rulare, T-Trac 2 având o rezistență scăzută la rulare și un consum optim de carburant.

Vredestein T-Trac 2 este disponibil cu diametre de la 13” la 15”, cu lățimea maximă de 195 mm și indice de viteză T.

Nature

Vredestein Ultrac este o anvelopă premium de vară, care oferă clasa A la frânarea pe carosabil umed și este concepută pentru autoturisme din clasa compactă, medie și mare.

Ultrac este o versiune îmbunătățită a binecunoscutului model Ultrac Satin, și oferă o manevrabilitate cu 15% mai bună, iar designul optimizat asigură distanțe de frânare cu 10% mai scurte.

Designul optimizat al peretelui lateral oferă șoferilor o conducere silențioasă și confortabilă, iar banda de rulare asimetrică garantează viraje stabile și frânare eficientă.

Vredestein Ultrac este disponibil cu diametre de la 15” la 18”, cu lățimea maximă de 255 mm și indici de viteză H / V / W / Y.

Nature

Nature

Vredestein Ultrac Satin este o alegere foarte bună pentru șoferii de mașini și SUV-uri de ultimă generație care caută un raport preț-performanță perfect. 

Succesor al binecunoscutului model Ultrac Cento, noul Ultrac Satin oferă distanță de frânare cu 3 metri mai scurtă, confort sporit la condus, aderență cu 10% mai bună și rezistență redusă la rulare, pentru un consum optimizat de carburant.

În timpul procesului de proiectare și producție s-au folosit metode și materiale inovatoare, iar aspectul anvelopei este opera studioului italian de design Giugiaro. Modelul oferă aderență excelentă în condiții variate de vară, consum redus de combustibil și confort de condus. Compusul de cauciuc conține o rășină specială, care îmbunătățește tracțiunea pe drumurile ude, iar canelurile în formă de “Z” măresc precizia și manevrabilitatea direcției, pentru a oferi clasele A-B la frânarea pe carosabil umed

Vredestein Ultrac Satin este disponibil cu diametre de la 16” la 19”, cu lățimea maximă de 245 mm și indici de viteză V / W / Y.

Nature

Vredestein Ultrac Vorti + reprezintă optimizarea modelului foarte apreciat, Ultrac Vorti. Astfel, noul model este conceput pentru a oferi satisfacție maximă la volan, printr-o rigiditate sporită, frânare mai eficientă și o rezistență și mai mică la rulare.

Designul modelului a fost dezvoltat în trei direcții principale: precizie și confort la viteze mai mari, siguranță pe suprafețe umede și uscate, precum și eficiență la rulare. 

Prin urmare, structura anvelopei a fost dezvoltată să ofere mai multă rigiditate, pentru un control precis în timpul condusului dinamic, iar compusul de cauciuc a fost finisat pentru a asigura distanțe de frânare cât mai scurte.  Modelul a fost optimizat și în ceea ce privește rezistența la înaintare și rezistența la uzură, pentru a oferi un randament kilometric ridicat cu un consum de carburant redus.

Vredestein Ultrac Vorti + este disponibil cu diametre de la 18” la 22”, cu lățimea maximă de 335 mm și indice de viteză Y.

Nature

ULTRAC VORTI R + este o anvelopă de vară ultraperformantă concepută pentru a oferi performanțe remarcabile celor mai puternice mașini. 

Banda de rulare asimetrică și rigiditatea crescută a peretelui lateral oferă un răspuns instantaneu la aporturile de direcție și o stabilitate incredibilă în jurul celor mai strânse viraje, iar prin aspectul rafinat, semnat de casa italiană de design Giugiaro, modelul demonstrează că performanța extremă este pe primul loc.

Compusul echilibrat al benzii de rulare, pe bază de polimeri și rășini, oferă frânare extrem de eficientă, iar amestecul special folosit la construcția carcasei și flancului reduce rezistența la rulare, pentru un consum optim de carburant. 

Pe drumurile umede, canelurile centrale joacă un rol cheie pentru scurgerea eficientă a apei și menținerea contactului cu partea carosabilă, anvelopa oferind clasa B la frânare pe carosabil umed pentru toate reperele

Vredestein Ultrac Vorti R + este disponibil cu diametre de la 19” la 21”, cu lățimea maximă de 305 mm și indice de viteză Y.

Nature

Vredestein Sprint + este o anvelopă modernă proiectată pentru a satisface nevoile privind siguranța și eficiența la rulare ale șoferilor pasionați care dețin automobile de epocă.

Sprint+ oferă un condus sigur și confortabil, direcție precisă și un randament kilometric extins, menținând un aspect clasic, contemporan cu mașinile cărora le este destinat modelul de anvelopă.

Vredestein Sprint + este disponibil și în variante XL, cu diametre de 15” și 17”, cu lățimea maximă de 255 mm și indici de viteză V / W / Y.

Nature

Vredestein Sprint Classic este o anvelopă modernă destinată automobilelor de epocă.

Modelul oferă confort, siguranță și tracțiune de top, sporind practicalitatea conducerii zilnice a mașinilor clasice, precum și performanțele dinamice ale acestora.

Sprint Classic a fost produs folosind un compus modern pe bază de silice, pentru o flexibilitate optimă într-o gamă largă de temperaturi și rezistență ridicată la uzură, iar cele trei nervuri de pe banda de rulare asigură un răspuns precis al direcției și stabilitate superioară în viraje. Canalele circumferențiale în zig-zag scurg apa rapid din calea benzii de rulare, pentru un risc de acvaplanare redus.

Vredestein Sprint Classic este disponibil cu diametre de la 13” la 16”, cu lățimea maximă de 640 mm și indici de viteză S / H / V / W.

Nature

Grip Classic este anvelopa de vară care reprezintă opțiunea tot-teren de la Vredestein destinată automobilelor clasice înregistrate înainte de 1 octombrie 1990.

Modelul cu un design simetric al benzii de rulare și aspect clasic off-road este bazat pe un compus special de vară și o structură internă cu centuri duble de oțel și strat dublu de poliester, pentru a oferi tracțiune optimă în nisip și noroi, oferind în același timp precizie și siguranță pe carosabil uscat.

Vredestein Grip Classic este disponibil cu dimensiunea 205/80R16 XL, cu indicele de viteză T și indicele de greutate 104.

Nature

Vredestein Transport Classic este o anvelopă cargo destinată autoutilitarelor clasice și are un design atemporal combinat cu cele mai noi tehnologii de construcție, pentru manevrabilitate precisă și siguranță la rulare conform standardelor moderne.

Transport Classic este singura anvelopă comercială disponibilă la dimensiunea 17R400C, reper extrem de popular pe clasicele vehicule comerciale franceze, precum vanurile Citroen HY (H-type).

Modelul oferă performanțe dinamice, sigure și stabile, cu o bună rezistență la acvaplanare, un randament kilometric extins, indice de greutate 103 și indice de viteză M.

Nature

Vredestein Comtrac 2 este o anvelopă de vară premium cargo destinată autoutilitarelor și se caracterizează prin performanță, siguranță și confort la rulare. 

Datorită compusului inovator de cauciuc, anvelopele au o rezistență ridicată la uzură, cu o rezistență minimă la rulare și abilități serioase pe carosabil umed, chiar și la sarcină maximă.

Umerii robuști reduc nivelul de zgomot și vibrațiile care apar în timpul rulării, oferind în același timp un control precis în viraje.

Vredestein Comtrac 2 are clasa B la frânare și zgomot generat pentru toate reperele și este disponibil cu diametre de la 15” la 17”, cu lățimea maximă de 305 mm și indici de viteză R / S / T / H.

Nature

Vredestein Wintrac oferă performanțe constante pe timp de iarnă și un nivel ridicat de siguranță, pentru o gamă largă de automobile de clasa mică și compactă.
 
Datorită unei noi rețete pe bază de compus de silica, modelul este conceput pentru a oferi o durată de exploatare cu până la 10.000 km mai extinsă, față de generația precedentă, pentru un raport excelent cost/performanțe.
 
Canelurile tridimensionale de pe banda de rulare elimină eficient apa și lapovița, astfel oferind o rezistența la acvaplanare cu 10% mai bună, iar amprenta de contact optimizată asigură o aderență superioară în orice condiții de carosabil iarna.
 
Profilul direcțional în V, împreună cu sistemul de lamele cu orientări multiple asigură tracțiune, stabilitate în viraje și distanțe scurte de frânare pe zăpadă și polei.
 
Anvelopele de iarnă Vredestein Wintrac
sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 16”, cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V.

Nature

Vredestein Wintrac PRO este un produs nou pe piața anvelopelor de iarnă, oferind proprietăți ultra high performance automobilelor premium, chiar și în cele mai vitrege condiții întâlnite în sezonul rece.

Cu frânare excelentă, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, aderență și precizie în viraje și parametri de condus rafinați la viteze mari și indici de până la 300 km/h, anvelopele Wintrac PRO sunt adevăratele specialiste de iarnă dedicate condusului dinamic.
 
Manevrare pe zăpadă este cu peste 15% mai eficientă, iar distanțele de frânare pe ploaie sunt cu 10% mai scurte.
 
Modelul ultraperformant al benzii de rulare contruit pe bază de silica și un tip de răsină patentată este format din caneluri direcționale care se intersectează cu margini ascuțite pentru a maximiza eficiența pe suprafețe umede și aderența prin zăpadă. Blocurile înclinate oferă dinamism în viraje, iar lamelele orizontale asigură tracțiunea și frânarea scurtă pe suprafețe înghețate.
 
Forma rotunjita a profilului anvelopei va permite scurtarea timpul de reacție al mașinii la comenzile volanului și va permite descărcarea lină a apei sau zloatei din calea amprentei de contact a anvelopei pentru a asigura valori constante de tracțiune.
 
Anvelopele de iarnă Vredestein Wintrac PRO
sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 17” și 22”, cu lățimea maximă de 315 mm și indici de viteză H / V / W / Y.
 

Nature

Vredestein Quatrac este o anvelopă multisezon de înaltă performanță dedicată autoturismelor din clasa premium.
 
Modelul dispune de o nouă generație de polimeri în compoziție care fac posibilă parcurgerea cu până la 20% mai mulți kilometri pe durata de viață a anvelopei, iar designul ultramodern al benzii de rulare aduce o îmbunătățire cu 10% a amprentei de contact, pentru aderență mai bună atât pe suprafețele uscate, cât și pe cele umede și înzăpezite.
 
Călătoriile vor fi și mai sigure, indiferent de condiții, datorită modelului direcțional al benzii de rulare, cu caneluri adânci aranjate în V pentru a genera o rezistență mai eficientă la acvaplanare și valori de performanță sigure și predictibile.
 
Anvelopele all season Vredestein Quatrac
sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 16”, cu lățimea maximă de 205 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Nature

Vredestein Quatrac 5 este soluția perfectă pentru cei în căutarea unor anvelope all-season care să performeze în orice condiții și care să asigure confortul și siguranța la volan indiferent de vreme.
 
Modelul folosește o banda de rulare asimetrică, cu o împărțire structurală în secțiuni de vară și de iarnă pentru a asigura proprietăți sezoniere optimizate și, astfel, o siguranță rutieră mai ridicată. Multitudinea de lamele și jumătatea externă a benzii de rulare oferă comportament excelent în viraje cu valori solide de aderență pe gheață și zăpadă. Secțiunea de vară și cele 3 caneluri generoase sunt responsabile pentru proprietățile dinamice pe carosabil uscat și umed.
 
Modelul are la bază un compus silica care asigură flexibilitate optimă într-o gamă largă de temperaturi și, totodată, îmbunătățește durabilitatea structurală și asigură o durată de exploatare mai lungă, iar datorită distribuției uniforme a presiunilor care acționează împotriva suprafeței anvelopei, uzura va fi mai lentă și uniformă.
 
Anvelopele all season Vredestein Quatrac 5
sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13” și 17”, cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Nature

Vredestein Quatrac PRO este o anvelopă all season Ultra High Performance destinată celor mai performante mașini.
 
Modelul se distinge prin aderența pe carosabil umed, cu 10% mai bună față de modelul strandard Quatrac, și frânarea cu 10% mai eficientă pe carosabil acoperit cu zăpadă. Compoziția compusului de cauciuc contribuie la o conducere sigură indiferent de condițiile meteorologice, asigurând comportamentul optim al anvelopei, atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi negative.
 
Proiectarea și construcția benzii de rulare a luat în considerare funcționarea la turații mari, anvelopele fiind ranforsate lateral pentru creșterea stabilității în viraje. Cele trei nervuri centrale largi oferă o direcție excelentă estențială condusului dinamic, iar sistemul de caneluri și lamele amplasate perpendicular și diagonal oferă precizie și siguranță la rularea pe carosabil cu apă și zăpadă, păstrând distanțe reduse de frânare. 
 
Anvelopele all season Vredestein Quatrac PRO sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 17” și 21”, cu lățimea maximă de 285 mm și indici de viteză H / V / W / Y.
 

Nature

La nivel global, se estimează că 10% din toate vehiculele în circulație vor fi electrice până în 2028 și, respectiv, 31% până în 2040. Pe piața europeană, aproximativ 50% dintre proprietarii de automobile electrice ar prefera o anvelopă special concepută pentru cerințele vehiculelor electrice.

Vredestein prezintă prima anvelopă all-season special concepută pentru vehicule electrice, Quatrac Pro EV.

Masa mai mare a vehiculelor electrice pune presiune pe singurele componente ale mașinii care sunt în contact cu suprafața carosabilă: anvelopele. În special în timpul virajelor și al frânării, forțele exercitate asupra anvelopelor din cauza greutății vehiculului sunt mult mai mari, prin urmare, anvelopa trebuie să aibă o construcție mai solidă și o bandă de rulare mai rigidă, pentru a oferi performanțe solide la rulare.

Astfel, Quatrac Pro EV livrează stabilitate îmbunătățită în viraje, manevrabilitate cu 6% mai bună față de o anvelopă standard și frânare pe carosabil uscat cu 4% mai bună.

Construcția noului model de anvelopă nu doar că face față mai bine greutății suplimentare, dar asigură și o toleranță mai mare la accelerația instantă și cuplul mult mai mare dezvoltat de vehiculele electrice. Fabricația cu ajutorul materialelor compuse și carcasa ranforsată a noilor anvelope all-season EV oferă o rezistență mult mai bună la uzură față de o anvelopă obișnuită.

Vehiculele electrice aproape că nu emit niciun sunet la nivelul sistemului de propulsie, ceea ce va face și mai sesizabil sunetul anvelopelor. Quatrac Pro EV este o anvelopă concepută pentru a produce mai puțin zgomot la rulare, atât la interiorul anvelopei, cât și la contactul cu asfaltul, asigurând călătorii silențioase și confortabile.

Autonomia extinsă la rulare este poate cea mai importantă funcție pe care anvelopele destinate vehiculelor electrice sunt concepute să o amplifice. Quatrac Pro EV oferă rezistență la rulare cu 15% mai mică, indiferent de sezon și în orice condiții meteorologice, modelul fiind certificat pentru condiții de înzăpezire severă, avțnd prezente simbolurile M+S și 3PMSF.

Vredestein Quatrac Pro EV este produs în diametre de la 18" la 19", cu lățimea maximă de 255 mm, indici de viteză V / W, indici de greutate 99-111 și cu clasa B la consumul de carburant, frânarea pe carosabil umed și zgomotul generat la rulare.

Nature

Vredestein Pinza AT este o anvelopă all-season premium, concepută pentru a satisface nevoile șoferilor de mașini mai mari, cu tracțiune integrală, inclusiv crossover-uri și SUV-uri, atât pe asfalt, cât și pe teren accidentat. 

Anvelopele funcționează la fel de bine, atât vara, cât și iarna, modelul fiind certificat M+S și 3PMSF.

Vredestein Pinza AT oferă stabilitate ridicată pe carosabil uscat, datorită blocurilor solide cu o zonă mare de contact, iar pe carosabil umed, evacuarea eficientă a apei și prevenirea acvaplanării se realizează prin canelurile extrem de largi, dispuse direcțional. 

Construcția ranforsată oferă o durabilitate ridicată, cu rezistență mare la înțepături pe teren accidentat, iar tracțiunea excelentă în condiții de iarnă este asigurată prin rețeaua de lamele 3D și de indentările caracteristice din zona umerilor. 

Capacitatea de a îndepărta pietrele sau noroiul de pe banda de rulare se face prin intermediul unor urechi speciale din interiorul canelurilor, acestea având ca scop și reducerea zgomotului generat la rulare. Construcție ranforsată, tradusă în durabilitate ridicată.

Vredestein Pinza AT este disponibil în diametre de la 15” la 18”, cu lățimea maximă de 310 mm și indici de viteză R / S / T / H.

Nature

Comtrac 2 All Season + este o anvelopă cargo concepută pentru șoferii de autoutilitare, microbuze și vanuri care își doresc versatilitate, durabilitate și performanță pe orice anotimp.

Modelul este echipat cu o bandă de rulare asimetrică, care beneficiază de un compus nou dezvoltat pentru a asigura echilibrul perfect între siguranță și performanță, atât pe suprafețe umede, cât și pe suprafețe acoperite cu zăpadă. Flancurile ranforsate și blocuri lemai robuste oferă o durată de exploatare cu 20% mai mare, față de versiunea anterioară a modelului, și o stabilitate mai bună cu 5% în viraje, la încărcătură maximă.

Noua anvelopă are marcajele M+S și 3PMSF și oferă clasa B la frânare și la zgomotul generat, pe toate reperele, fiind anvelopa perfectă pentru autoutilitare urbane, care au nevoie de versatilitate pe orice anotimp.

Vredestein Comtrac 2 All Season + este disponibil cu diametre de la 15” la 17”, cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză R / S / T / H.