DEZENT Logo (1)
Imagepng24 DEZENT TD alloy wheel VW Seat Audi Hyundai

TD

Un model cu design clasic nou-nouț

DEZENT TD este gata pentru iarnă

Retro, anti-retro, progresiv sau futurist? Dacă nu ești sigur și vrei să găsești stilul potrivit cel mai bine este să alegi un design clasic. Dar cum rămâne cu inovația? Cu TD, noua sa jantă din aliaj, DEZENT demonstrează cum se pot adăuga efecte noi pe elementele de design atemporale, pentru a forma astfel un design unic. Această jantă dreaptă, cu o curbă surprinzătoare va fi la modă și în anii ce vor urma.
Cu noua sa jantă din aliaj cu cinci spițe, constructorul german DEZENT prezintă continuarea unui design deja recunoscut. O reală noutate o reprezintă terminațiile asimetrice, care conferă spițelor drepte, în stil clasic, o nouă “dimensiune” captivantă. Marginile înclinate creează suprafețe dinamice în treimea exterioară, întinzându-se în buza jantei, special subțiată. Dar plusul, în ceea ce privește dinamismul vizual, nu este singurul efect pozitiv al acestui design: combinate cu vopseaua cu efect argintiu, liniile îndoite și înclinate oferă diverse reflexii, în funcție de viteză, lumina ambientală și perspectivă. Așadar, DEZENT TD atrage cu adevărat privirile.
Gama de automobile pentru care poți utiliza această jantă este mare. Există în total șapte dimensiuni, cuprinse între 14 și 17 inch, și variante cu 4 și 5 găuri. Gama include astfel orice, de la Seat Mii și VW Golf VII la SUV-uri compacte precum Audi Q3 sau Hyundai ix35. Dar indiferent ce mașină ai, această jantă clasică și modernă, cu mica sa curbură, este un adevărat punct de interes – indiferent unde mergi. Și, desigur, este disponibilă și în negru mat.

TD
TD - Dimensiuni și caracteristici Culoare:
PCD: 4/100.0 5/100.0
OFFSET (ET):
35.0
38.0