DEZENT Logo (1)
DEZENT TE dark SUV alloy wheel 17 or 18 inch Imagespecial 2

TE dark

Admirație profundă în ton de negru mat.
 
SUV-urile moderne s-au emancipat față de vehiculele de teren clasice, unghiulare, cu bare. Dimensiunea optică și dominanța le determină în continuare aspectul. Prin urmare, o jantă din aliaj ușor potrivită pentru acest segment de vehicule ar trebui să vorbească cu siguranță în același limbaj de design - la fel ca noul DEZENT TE dark. Geometria sa puternică și finisajul negru mat sportiv-agresiv îl fac modelul perfect de jantă din aliaj pentru SUV-urile moderne à la Porsche Cayenne, foarte popularele modele BMW X (X1, X3, X5) și Hyundai Santa Fe.
 
DEZENT TE dark, care este disponibil în 17 și 18 inchi, se armonizează foarte bine și cu vanuri precum VW T5 – oriunde doriți să arătați prezență sportivă și suveranitate. Noul DEZENT TE dark este special predestinat pentru utilizare grea în timpul iernii, datorită etanșării cu un strat transparent de protecție deosebit de robust.
 
Spre deosebire de modelul în varianta argintie, TE dark nu își trage efectul din numeroasele margini deschise, ci mai ales din interacțiunea dintre lacul negru mat și tridimensionalitatea designului. Marginea interioară a bazei jantei oferă o ușoarp adâncime și subțiază optic întunecatul model în interacțiunea suprafețelor drepte și înclinate. Cele zece spițe înclinate sunt curbate agresiv spre exterior și se întind dinamic adânc în flanșa jantei, geometria jantei fiind concepută de designeri în așa fel încât modelul DEZENT TE dark să nu pară niciodată static.
TE dark - Dimensiuni și caracteristici Culoare:
PCD: 5/114.3
OFFSET (ET):
40.0