DEZENT Logo (1)
DEZENT TE alloy wheel for SUV DEZENT TE alloy wheel for BMW X1 X3 X5 Hyundai Santa Fe

TE

Eleganță și putere.
Competența de proiectare și know-how-ul producătorului tradițional DEZENT își intră în drepturi cu noua jantă din aliaj TE.

Special concepută pentru SUV-urile moderne, precum Porsche Cayenne, popularele modele BMW X (X1, X3, X5) sau Hyundai Santa Fe, designul puternic al jantei este derivat direct din capacitatea mare de încărcare. DEZENT TE se armonizează, de asemenea, foarte bine cu camionete moderne, breakuri chic și limuzine elegante. Modelele disponibile la 17 și 18 inchi sunt robuste și special echipate pentru utilizare grea pe timpul iernii, finisajele cu strat SRC nefiind afectate de zăpadă, noroi și sarea de drum. 

Designul lui DEZENT TE este sofisticat și inconfundabil, iar aspectul său vizual este caracterizat mai ales de cele zece spițe curbate: curbate spre exterior, acestea se întind dinamic adânc în flanșa jantei și asigură astfel un caracter sportiv. Structurile pereche care se unesc în zona din mijloc fac ca noua roată de design să arate extraordinar de sigură în sine și plină de energie.

Modelul este discret și totuși izbitor în detalii: marginea interioară a bazei jantei oferă adâncimea necesară și, în același timp, subțiază din punct de vedere vizual janta DEZENT TE. Cu acest model, DEZENT se bazează pe un limbaj de design clar și distinct, care subliniază caracterul mașinilor moderne cu eleganță „puternică”. În jocul suprafețelor drepte și înclinate, janta din aliaj ușor cu vopsea cu efect argintiu pare extrem de dinamică.

TE
TE - Dimensiuni și caracteristici Culoare:
PCD: 5/112.0 5/114.3
OFFSET (ET):
32.0
38.0