DEZENT TB - Vederi
Buy now
DEZENT TB
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

TB, ca în “Tipic BMW“
 
Noua jantă din aliaj DEZENT pentru iarnă

Posesorii automobilelor BMW și-au dorit dintotdeauna accesorii cu un design sportiv. Dar acestea trebuie să fie mereu compatibile cu caracterul particular al acestei mărci. De aceea, producătorul german DEZENT introduce acum modelul TB, o jantă nouă, care prin designul și tehnologia sa este pur și simplu “Tipică BMW”. Păstrându-și stilul, chiar și pe timp de iarnă, această jantă robustă este acoperită cu un lac transparent, testat la împroșcarea cu sare, este compatibilă pentru utilizarea împreună cu lanțuri de zăpadă și beneficiază de o garanție de trei ani.
Din punctul de vedere al tehnologiei, DEZENT TB a fost personalizată pentru BMW Seria 1, X1, Seria 3, X3, Z4, și Seria 5, 6 și 7 și urmează deviza “plug & play“. Dispunând de o cocoașă de tip “EH2+“, această jantă respectă în totalitate cu specificațiile pentru anvelopele “runflat” de la BMW.
Din punct de vedere vizual, DEZENT TB este exact ceea ce te aștepți. Layout-ul special, cu cinci spițe curbate spre interior, în centru, reprezintă un element tipic pentru BMW. “Concavitatea maximă “ este posibilă din cauza designului special al automobilelor din Bavaria. Designul modelului DEZENT TB este simplu și, în consecință, sportiv. Proporțiile sunt simetrice pe fiecare axă, iar distribuția suprafețelor mari este echilibrată. Faptul că nu are secțiuni mici face ca janta să pară foarte hotărâtă – iar curățarea ei este mai ușoară, de asemenea... Uneori, “nu te complica“ este cel mai bun sfat. Cu toată simplitatea acestei jante, marginea în formă de pană a spițelor asigură o anumită tensiune și dinamism. Chiar dacă DEZENT TB urmează liniile de design caracteristice BMW și permite montarea capacului central original al faimoasei mărci din Bavaria, detaliile sale fac această jantă unică.

DEZENT TB – Date și cifre
Dimensiuni: 7.0x16; 7.5x17; 8.0x17; 8.0x18 inch
Arhitectură: turnată, monobloc, 5 găuri
Exclusiv pentru BMW
Finisare: argintiu


www.dezent-wheels.com
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
06.11.2018
DEZENT TZ-c Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor DEZENT, in apropierea dumneavoastra...
DEZENT TB - Dimensiuni si date
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Detalii tehnice:

Data TB SI*: 7,50 X 17"

Pret de vanzare propus: 663,53 EUR per janta, cu TVA inclus, curs practicat BNR+1%

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* SI = Silver

5/120.0
35.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, inmatriculate incepand de la 1 noiembrie 2014.

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) inca de la inceputul anului 2012. Astfel, achizitionarea de jante este facila deoarece pentru clientii ALCAR nu se schimba nimic..

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil

  • ALCAR senzori
  • ALCAR unelte pentru programare
  • ALCAR unelte pentru asamblare si service
  • ALCAR informatii online pentru reconfigurare senzori
  • ALCAR integrare TPMS in Webshop
  • ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTATI CU ALCAR INAINTE DE A LUA O DECIZIE! 

MAI MULTE DESPRE TPMS
RDKS
 

ALCAR antifurturi roti

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.

GASITI UN PARTENER

accessory-pic
 

DOTZ CUSTOM FINISH


Ornamente, capace centrale și capace valve pentru toate gusturile.
Dacă doriți să adăugați un plus de personalitate jantelor dumneavoastră,
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania vă pot ajuta să identificați ornamentele disponibile pentru acestea.


DOTZ-WHEELS.COM
DOTZ Custom Finish