ALCAR TPMS Top Banner

TPMS PENTRU MOTOCICLETE

ALCAR TECH600

Instrumentul de înaltă performanță ALCAR TECH600 de la BARTEC, liderul mondial în fabricarea instrumentelor de diagnosticare TPMS, oferă acum și gama completă TPMS pentru motociclete. Puteți folosi acest instrument pentru a programa noua motocicletă cu senzor ALCAR sau, chiar mai bine, pentru a crea o clonă a senzorului OE pentru a evita procedura de reînvățare. Desigur, toată gama de funcții pentru autoturisme TPMS este în continuare disponibilă pentru tine pe același dispozitiv. ALCAR TECH600 include un afișaj color, WIFI, Bluetooth OBDII pentru autoturisme, încărcare fără fir și o carcasă ergonomică robustă. Datorită navigării îmbunătățite, o gamă largă de limbi pentru meniuri și actualizări live prin WIFI, noul instrument facilitează operațiunile zilnice în atelier.

 

 

 

ALCAR TECH350

ALCAR TECH350 este un instrument profesional de diagnosticare și programare TPMS de la BARTEC, liderul mondial în fabricarea instrumentelor de diagnosticare TPMS. Baza de date extinsă vă permite să lucrați pe toate motocicletele și să programați noua motocicletă cu senzor ALCAR. Desigur, dispozitivul are și toată gama de funcții pentru autoturisme disponibilă pentru tine.

 

ALCAR VT57

Pe lângă binecunoscutul VT56, noul VT57 oferit de ALCAR include acum și o bază de date cuprinzătoare pentru motociclete. Actualizări constante ale senzorului live și capacitatea de a conecta Wi-Fi pentru a vă asigura că VT57 are cea mai recentă acoperire disponibilă. Cu ALCAR VT57 puteți programa motocicleta cu senzor ALCAR.

 

 

Software & Accesorii

 

Actualizări

Folosind software-ul pentru calculator TPMSDesktop de la BARTEC, vă puteți actualiza dispozitivele ALCAR TECH600 sau TECH300. Actualizările de software includ, spre exemplu, modele noi de mașini, proceduri de reînvățare, acoperire OBD extinsă și noi coduri de programare pentru senzorii noștri universali. În plus, TPMSDesktop vă permite să creați o interfață pentru a transfera date în sistemul dvs. de gestionare a inventarului!

Pentru dispozitivele TPMS ALCAR VT56, ATEQ oferă soluția software webVT, pentru  PC, ca să fiți mereu la zi cu cele mai noi modele și proceduri.

Licențe

A expirat perioada de licență pentru instrumentul dvs. TPMS? Nu trebuie să vă faceți griji! În magazinele web ALCAR, veți găsi o opțiune de extindere a licenței pentru toate instrumentele ALCAR TPMS. Întrebați partenerul dvs. local ALCAR pentru cele mai recente oferte de licențiere.

Upgrade

Pentru noul nostru instrument TPMS ALCAR TECH600, oferim un upgrade considerabil pentru toate atelierele, oferind acoperire completă pentru programarea senzorilor universali de la marii producători de senzori. După introducerea codului de upgrade, puteți programa senzori universali de la Schrader, HUF/BH-Sens și Alligator pe lângă senzorii ALCAR deja existenți (ALCAR Sensor + ALCAR by Schrader).

Instrumente și accesorii

Ați deteriorat ceva din greșeală? Oferim piesa de schimb necesară pentru unealta dvs. TPMS. Indiferent dacă este un fir OBD, OBD Bluetooth sau un dispozitiv de încărcare, avem înlocuitorul potrivit pentru unealta dvs. de la BARTEC sau ATEQ.

Configuratorul TPMS de la ALCAR este suportul perfect pentru afacerea dvs. Configuratorul listează toate informațiile legate de senzori în mod ordonat și în detaliu. Puteți obține orice tip de număr de senzor, puteți vizualiza procedurile de reînvățare legate de mașină, puteți găsi kituri de service și supape de rezervă. Structurat, îngrijit și mereu actualizat – Configuratorul ALCAR TPMS..

 

TECH600 video ALCAR: 

Senzori universali (HD)

Când utilizați senzori universali programabili, se recomandă insistent să clonați senzorii inițiali ori de câte ori este posibil pentru a evita procesul de reînvățare.

OBDII – Citiți ID-urile senzorilor cu un instrument de scanare compatibil TPMS. Puneți contactul (motor oprit).
Conectați interfața OBD a vehiculului la un dispozitiv de diagnosticare adecvat sau la un instrument TPMS adecvat. Transferați ID-urile senzorilor la ECU.

AutoÎnvățare – Unele modele pot reînvăța singuri senzorii, dar procesul implică câteva teste de conducere. Mai întâi înlocuiți senzorul de pe puntea față și senzorul de scanare cu un instrument de scanare compatibil TPMS. Conduceți cel puțin 10 minute până când senzorul este detectat. Apoi Înlocuiți senzorul de pe puntea spate și scanați acest senzor cu un instrument de scanare compatibil TPMS. Conduceți cel puțin 10 minute până când senzorul este detectat.

Aveți nevoie de informații mai detaliate sau doriți să ne contactați direct?

Pur și simplu completați formularul de contact și trimiteți-l. Vom lua legătura cu tine.

Contact