Alcar

SAILUN ICE BLAZER Alpine+

Alcar

Sailun Atrezzo

ALCAR WHEELBASE ROMANIA este importator direct al mărcii SAILUN

Gama de anvelope Sailun

Cel mai renumit producător de anvelope din China

 

Anvelopa de vară SAILUN ATREZZO ZSR a fost proiectată pentru a oferi niveluri optime de aderență pe carosabil ud și uscat precum și o stabilitate exemplară în timpul virajelor.

Constructia asimetrică a benzii de rulare dispune de o multitudine de canelurile cu diverse lățimi amplasate fie central în plan longitudinal, cât și perpendicular pe flancuri, aspect important care generează o amprentă amplă la sol.

Grație porțiunii centrale rigide a benzii și a umerilor proeminenți, ATREZZO ZSR oferă stabilitate exemplară la viteze mari și facilitează un răspuns prompt al direcției pe carosabil uscat, iar cele 4 canelurile late eficientizează evacuarea apei de pe suprafața benzii, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Modelul SAILUN ATREZZO ZSR este destinat automobilelor cu valențe sportive din segmentul compact și mediu, anvelopa de vară Sailun fiind produsă într-o varietate de dimensiuni cuprinse între 15” și 20” de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.

 

SAILUN ATREZZO R01 oferă performanțe demne de circuit, remarcându-se prin tracțiunea optimă și aderența remarcabilă oferite la viteze mari pe carosabil ud și uscat.

Design-ul benzii de rulare reflectă caracterul sportiv al anvelopei ATREZZO R01.

Umerii lați ai anvelopei asigură stabilitate maximă în viraje și facilitează un nivel optim de manevrabilitate la viteze mari, favorizând o uzură uniformă în timp.

Grație amprentei generoase a anvelopei la sol, aderență este maximizată în viraje, facilitând și distanțe de frânare reduse. Pereții laterali sunt ranforsați pentru a diminua riscul de deformare.

Compoziția inovatoare a benzii de rulare asigură un nivel excelent de aderență și tracțiune, modelul ATREZZO R01 oferind o experiență de neegalat în linie dreaptă dar mai ales în viraje.

Design-ul benzii de rulare reflectă caracterul sportiv al anvelopei ATREZZO R01.

Nervurile curbate prezente pe banda de rulare asigură stabilitatea optimă la viteze mari și aderența excelentă în viraje.

Anvelopa SAILUN ATREZZO R01 este produsă în șapte dimensiuni cuprinse intre 15 și 18 inci, cu o lățime maximă de 265 mm.

 

Sailun Ice Blazer WST1 este o anvelopă de iarnă special concepută pentru șoferii care au nevoie de tractiune optimă in conditii severe caracteristice sezonului rece.

Modelul Ice Blazer WST1 beneficiază de o compoziție specială a benzii de rulare, care ajută anvelopa Sailun șă își mențină nivelul optim de flexibilitate la temperaturi extrem de scăzute, reușind astfel să faciliteze maximizarea nivelurilor de aderență și manevrabilitate pe carosabil ud și uscat.

Design-ul direcțional al benzii de rulare, dispune de caneluri de dimensiuni generoase, orientate în „V” care asigură o evacuare eficientă a apei și zăpezii de pe suprafața benzii de rulare. În plus, blocurile robuste prezente pe bandă asigură o amprentă generoasă la sol oferind stabilitate optimă în viraje.

Anvelopa de iarnă Sailun Ice Blazer WST1 este produsă într-o multitudine de dimensiuni care variază între 15 și 20 de inci, cu o lățime maximă de 245 mm.

 

ICE BLAZER ALPINE+ este primul model de anvelopă produsă în China care a trecut cu brio testele exigente realizate de către grupul de experti TUV SUD, obținând astfel certificarea TUV care atestă fiabilitatea și nivelul crescut de siguranță în plin sezon rece, pe care anvelopa de iarnă SAILUN le oferă.

Modelul SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ oferă mai multă siguranță și confort în timpul deplasărilor efectuate pe timp de iarnă, chiar și atunci când este adoptat un stil dinamic de condus.

SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ nu va dezamăgi nici un șofer dornic să exploateze limitele automobilului său în timpul sezonului rece, oferind aderență optimă, în special pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă.

Profilul în V dispune de caneluri longitudinale prezente pe întreaga circumferință a benzii de rulare care asigură o evacuare eficientă a apei și distanțe de frânare mai scurte, minimizând astfel riscul apariției acvaplanării.

Reducerea zgomotului produs în timpul rulării este datorată blocurilor laterale optim poziționate pentru a minimiza vibrațiile, îmbunătățind astfel și nivelul de confort oferit.

Compoziția specială a benzii de rulare asigură elasticitatea optimă chiar și la temperaturi foarte scăzute, oferind o rezistență crescută la uzură și favorizând un consum redus de combustibil.

SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13” la 17” inci, cu o lățime maximă de 215 mm.

 

SAILUN ATREZZO 4 SEASON este o anvelopă all season care oferă performanțe echilibrate în orice regim de utilizare pe carosabil ud și uscat pe întreg parcursul anului.

Tracțiunea excelentă oferită pe orice tip de carosabil este facilitată de modelul asimetric al benzii de rulare, care dispune de caneluri poziționate în zig zag pentru evacuarea eficientă a apei de pe suprafața banzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Pentru a oferi o stabilitate exemplară în viraje, Sailun a rigidizat blocurile prezente pe banda de rulare.

Profilul complex al anvelopei all season Sailun oferă un nivel consecvent de aderență pe întreaga perioadă de viață a anvelopei iar rezistența redusă la rulare conferă un randament kilometric extins.

Anvelopa SAILUN ATREZZO 4 SEASON este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse intre 14” și 17” inci, cu o lățime maximă de 225 mm.

 

Modelul allseason Sailun TERRAMAX A/T, conceput special pentru SUV-uri, pick-up-uri și autoutilitare, este recunoscut pentru tracțiunea optimă oferită atât pe carosabil ud, asfalt uscat cât și pe teren accidentat. 

Versatilitatea deosebită a acestei anvelope este atestată de marcajul 3PMSF (Fulg de nea în pisc de munte), care garantează că produsul îndeplinește condițiile riguroase de testare și este potrivit pentru funcționarea în condiții meteorologice dificile, specifice de iarnă, fiind în același timp o anvelopă veritabilă all season M+S

TERRAMAX A/T conferă niveluri excepționale de manevrabilitate și stabilitate atât pe asfalt cât și pe teren accidentat, grație profilului inovator, oferind un nivel superior de confort în rulare, indiferent de carosabil.
Banda de rulare dispune de caneluri adânci care dispersează eficient apa, zăpada și noroiul, facilitând tracțiune optimă pe orice tip de teren. Porțiunea centrală a benzii asigură o zonă de contact generoasă și îmbunătățește aderența fără a compromite nivelul de confort oferit.

Profilul inovator îndepărtează eficient pietrișul și este capabil să reziste perforațiilor survenite în timpul rulării.

Centrul rigid al benzii de rulare conferă aderență sporită.

Canelurile adânci multidirecționale optimizează confortul oferit în mers fără a compromite nivelul de tracțiune.

Anvelopa Sailun TERRAMAX A/T este produsă într-o gamă largă de douăzeci și cinci de dimensiuni cuprinse între 15 și 20 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.