Alcar
Alcar

EuroALL Season
AS210

Alcar

EuroAll Season
Van11

Alcar

Eurowinter
HS01 și HS01 SUV

Alcar

Eurowinter
Van01

Alcar

Wildpeak AT
AT3WA

Pedigree Japonez
De pe circuit pe stradă
Falken Tower Media Web Jpeg 2000 Px

Marcă deținută de Sumitomo Rubber Industries, Ltd., grupul din Japonia situat pe locul 6 în topul producătorilor mondiali de anvelope și deținătorul drepturilor pentru marca Dunlop în Asia, Africa, Australia și America de Sud.

Furnizor de primă echipare...
pentru cei mai renumiți producători auto
Toyota Corolla OEM

Anvelopele Falken echipează din fabrică mai multe modele de la producători de renume precum Volkswagen, Toyota, Honda sau Jeep.

Pentru o listă completă dați click AICI

GAMA ANVELOPE FALKEN

Create de japonezi pentru Europa

Azenis este un nume care simbolizează punctul culminant al dezvoltării și proiectării anvelopelor Falken, un nume care arată inspirația din motorsport și designul fără compromisuri al anvelopelor mărcii japoneze. În urma succesului modelului FK510, nava amiral a mărcii Falken a primit și o versiune dedicată SUV-urilor, cu aceleași caracteristici dinamice, compoziție 4D Nano Design și performanțe pe măsură. 

Anvelopa performantă de vară FALKEN AZENIS FK510 este destinată automobilelor premium cu valențe sportive care au nevoie de cea mai bună aderență indiferent de stilul de condus și de condițiile de rulare prezente.
Modelul FALKEN FK510 este vârful de lance al gamei Azenis datorită design-ului inovator orientat către performanță fără compromisuri.
Grație profilului inovator, FK510 conferă un plus de siguranță la rularea pe asfalt uscat dar mai ales pe carosabil ud. Design-ul benzii de rulare asigură niveluri optime de tracțiune, aderență și stabilitate, scurtând astfel distanțele de frânare și îmbunătățind răspunsul direcției.
Suprafața de contact generoasă asigură mai multă stabilitate laterală în viraje iar canelurile, cu adâncime variabilă, prezente pe suprafața benzii de rulare, permit un nivel optim de flexibilitate al blocurilor, fiind in același timp suficient de rigide pentru a garanta stalibitatea în viraje rapide și facilitează evacuarea eficientă a apei, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
Obținerea performanțelor dinamice excepționale atât pe uscat cât și pe carosabil ud, a fost posibilă grație tehnologiei 4D Nano Design, care se află la baza compoziției anvelopei.
Tehnologia "Hybrid Undertread CAP PLY" utilizează un material hibrid în compoziția blocurilor prezente pe banda de rulare, îmbunătățind rigiditatea anvelopei pentru a asigura un nivel optim de stabilitate la viteze ridicate.
Modelul FK510 este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 17" și 20" de inch cu indici de viteză ce permit rularea la viteze de peste 300 Km/h.
AZENIS FK510 a reușit să obțină clasa A la frânarea pe carosabil ud, performanță egalată de toate dimensiunile disponibile. Rezistența redusă la rulare îmbunătățește economia de carburant.

 

Azenis FK510

ZE310 ECO RUN este cea mai recentă generație generație din această gamă ZIEX, care îmbină cu brio sportivitatea, confortul și economia. 

Modelul Falken Ziex ZE310 ECORUN oferă tracțiune remarcabilă și aderență excelentă pe orice tip de carosabil, grație profilului său inovator. Distanțele de frânare sunt considerabil reduse, ZE310 reușind astfel să obțină clasa A la frânarea pe carosabil ud, performanță egalată de toate dimensiunile disponibile.
Tehnologia 4D Nano Design de care beneficiază banda de rulare facilitează un nivel optim de tracțiune, amplificând rezistența anvelopei. Riscul de acvaplanare este diminuat grație compusului inovator din compoziția anvelopei și randamentul kilometric este îmbunătățit.
Profilul a fost optimizat pentru a reduce zgomotul exterior produs în momentul rulării și favorizează uzura uniformă. Designul blocurilor amortizează zgomotul de fond, produs la rulare, îmbunătățind astfel nivelul de confort.
Aceste aspecte au făcut din Ziex ZE310 ECORUN un model favorit în testele desfășurate de puplicațiile de renume din domeniu precum: Auto Bild, si ARBO, anvelopa FALKEN reușind astfel să obțină numeroase distincții.
Anvelopa Ziex Ziex ZE310 ECORUN este produsă într-o gamă largă de o sută optsprezece dimensiuni pentru jante începând de la 14 inci, până la 18 inci.
Ziex ZE310 Ecorun

FALKEN a conceput anvelopa de iarnă EUROWINTER HS-01 cu scopul de a maximiza standardul de performanță oferit în cele mai crâncene condiții de iarnă.

Aderența excelentă pe zăpadă și gheață, profilul unidirecțional în V care eficientizează evacuarea apei și diminuează riscul apariției fenomenului de acvaplanare, sunt valențele principale ale anvelopei FALKEN.

Eurowinter HS-01 beneficiază de o compoziție dezvoltată cu ajutorul tehnologiei de ultima generație 4D Nano Design, care îmbunătățește aderența pe carosabil ud.
ACP (Adaptive Constant Presure) optimizează amprenta la sol a anvelopei în orice condiții, maximizând stabilitatea în viraje și scurtând astfel distanțele de frânare. Profilul circular al pereților laterali mărește flexibilitatea anvelopei, aducând un plus de confort în timpul rulării pe suprafețe denivelate.

Grație calităților sale, modelul FALKEN EUROWINTER HS-01 minimizează riscul apariției situațiilor critice pentru șoferi.
Anvelopa FALKEN este produsă în 125 de dimensiuni cuprinse între 13 și 21 inci, cu lățimi maxime de 285 mm și indici de viteză T / H / V / W.

Anvelopa EUROWINTER HS-01 este disponibilă și într-o variantă dedicată SUV-urilor, cunoscută sub numele de EUROWINTER HS-01 SUV, fiind produsă în patruzeci și două de dimensiuni care variază între 16 și 21 de inci, cu lățimi maxime de 295 mm și indici de viteză H/ V/ W.

Falken Eurowinter HS01 Full