Alcar
Alcar

EuroALL Season
AS210

Alcar

EuroAll Season
Van11

Alcar

Eurowinter
HS01 și HS01 SUV

Alcar

Eurowinter
Van01

Alcar

Wildpeak AT
AT3WA

Pedigree Japonez
De pe circuit pe stradă
Falken Tower Media Web Jpeg 2000 Px

Marcă deținută de Sumitomo Rubber Industries, Ltd., grupul din Japonia situat pe locul 6 în topul producătorilor mondiali de anvelope și deținătorul drepturilor pentru marca Dunlop în Asia, Africa, Australia și America de Sud.

Furnizor de primă echipare...
pentru cei mai renumiți producători auto
Toyota Corolla OEM

Anvelopele Falken echipează din fabrică mai multe modele de la producători de renume precum Volkswagen, Toyota, Honda sau Jeep.

Pentru o listă completă dați click AICI

GAMA ANVELOPE FALKEN

Create de japonezi pentru Europa

Azenis este un nume care simbolizează punctul culminant al dezvoltării și proiectării anvelopelor Falken, un nume care arată inspirația din motorsport și designul fără compromisuri al anvelopelor mărcii japoneze. În urma succesului modelului FK510, nava amiral a mărcii Falken a primit și o versiune dedicată SUV-urilor, cu aceleași caracteristici dinamice, compoziție 4D Nano Design și performanțe pe măsură. 

  • AZENIS FK510* sau FK510 Runflat, adică nava amiral a gamei de anvelope Falken, un model de ultra înaltă performanță, destinat șoferilor care își doresc o anvelopă foarte silențioasă și cu A la aderență pentru frânarea pe asfalt ud, indiferent de dimensiune.
Azenis FK510

O anvelopă al cărei nume înseamnă țel, scop precis, iar 310 este noua generație din această gamă de succes, care combină sportivitatea, confortul și economia. 

Ziex ZE310 Ecorun

Anvelopa premium de iarnă, cu tehnologii de ultimă oră în materie de design și compoziție, care oferă versiuni pentru turisme și SUV-uri.

Falken Eurowinter HS01 Full