Nature

Moștenire reinventată: noua generație de anvelopă superperformantă destinată automobilelor dinamice.

Azenis RS820 este proiectat pentru a oferi manevrabilitate, stabilitate și control ultra-precise la toate vitezele, precum și o călătorie silențioasă și lină. 

Modelul asimetric al benzii de rulare cu patru caneluri circumferențiale și designul îmbunătățit al umărului oferă un contact sporit cu șoseaua și o stabilitate laterală îmbunătățită, atât pe drumurile uscate, cât și pe suprafețe umede.

Tehnologia sportului cu motor se află la baza lui Azenis RS820. Armaturile cu aramid din structura anvelopei asigură proprietățile excelente de manevrare precisă, stabilitate și control remarcabile la toate vitezele. Stratul optimizat al centurii asigură o distribuție uniformă a presiunii, permițând o experiență de condus dinamică cu siguranță sporită – în special când condusul este la limită.

Compusul benzii de rulare cuprinde o varietate de compuși chimici pentru a asigura robustețea blocurilor de rulare, în timp ce combinația de microstructuri interconectate oferă proprietăți de conducere solide pe o gamă largă de suprafețe și condiții de drum.

Nervurile circumferențiale ale benzii de rulare nu numai că oferă o aderență laterală îmbunătățită în viraje, dar asigură și stabilitate în linie dreaptă. Canelurile largi și adânci denează apei extrem de rapid și minimizează riscul de acvaplanare.

Un alt factor important atunci când vine vorba de vehicule de înaltă performanță este masa anvelopei. Astfel, inginerii Falken au explorat toate posibilitățile de reducere a greutății, atât în construcție, cât și în compuși, pentru a face noul model cel mai ușor din gama Azenis.

Tehnologia avansată de proiectare 4D Nano deținută de Falken, simulează și controlează structura moleculară a compușilor de cauciuc la nivel nano, pentru a crea noi compuși cu rate mai mici de uzură și pentru a oferi o durată de viață mai lungă.

Azenis RS820, noul vârf de lance al gamei AZENIS, este produs în 38 de dimensiuni, de la 19" la 21", cu lățimea maximă de 315 mm și indice de viteză Y.

 

Nature

FALKEN Tire inaugurează ultima generație de anvelope ultra performante, orientate spre manevrabilitate, performanță și asigurarea unei game extinse de aplicații, odată cu lansarea modelului AZENIS FK520. Cea mai recentă anvelopă din gama AZENIS a luat naștere grație experienței vaste dobândite în urma prezenței extinse în sfera sporturilor cu motor, coroborată cu accesul la cele mai avansate tehnologii și cele mai recente materiale.
 
Structura optimizată a anvelopei de vară FALKEN este ranfosată cu fibre de aramid, AZENIS FK520 oferind o rigiditate crescută a benzii de rulare, necesară pentru a asigura o stabilitate crescută și o direcție precisă. Fibrele de aramid sunt utilizate în construcția anvelopelor pentru circuit, această tehnologie oferind ingineriilor FALKEN perspectiva necesară pentru asigura anvelopei FK520, o structură care beneficiază de o masă redusă cu 10% față de generația precedentă, avantajele fiind resimțite prin reducerea rezistenței la rulare și implicit prin eficientizarea consumului de carburant.
 
Eficacitatea design-ului complex al benzii de rulare reflectă nivelul remarcabil al performanțelor oferite pe carosabil ud și uscat. Fiind noul vârf de lance al gamei AZENIS, modelul FK520 nu face compromisuri atunci când vine vorba de maximizarea performanțelor și a aderenței oferite.
 
Profilul modelului AZENIS FK520 a fost conceput cu ajutorul tehnologiei avansate 4D-Nano Design, care permite simulări precise, la nivel molecular, ale structurilor polimerilor din compoziția cauciucului, asigurând astfel nivelul optim de elasticitate, într-o plajă largă de temperaturi. Înglobarea acestei tehnologii are ca rezultat eficientizarea consumului de carburant cu până la 5 procente față de pneurile convenționale și îmbunătățirea performanțelor oferite pe carosabil ud.
 
Blocurile robuste „Diamond Cut” prezente pe marginea benzii de rulare, au un rol important în amortizarea zgomotului produs în rulare.
 
Amprenta generoasă la sol facilitează o uzură uniformă în timp, menținând astfel aderența în cote optime la rularea pe carosabil ud și uscat.
 
FK520
, noul vârf de lance al gamei AZENIS, oferă performanțe de top, fiabilitate crescută și eficiență optimă, fiind produs în 81 de dimensiuni, de la 17" la 21", cu lățimi până la 315.

 

Nature

Azenis este un nume care simbolizează punctul culminant al dezvoltării și proiectării anvelopelor Falken, un nume care arată inspirația din motorsport și designul fără compromisuri al anvelopelor mărcii japoneze. În urma succesului modelului FK510, nava amiral a mărcii Falken a primit și o versiune dedicată SUV-urilor, cu aceleași caracteristici dinamice, compoziție 4D Nano Design și performanțe pe măsură.
 
Anvelopa performantă de vară
FALKEN AZENIS FK510 este destinată automobilelor premium cu valențe sportive care au nevoie de cea mai bună aderență indiferent de stilul de condus și de condițiile de rulare prezente.
 
Modelul
FALKEN AZENIS FK510 este vârful de lance al gamei Azenis datorită designului inovator orientat către performanță fără compromisuri.
 
Grație profilului inovator,
FK510 conferă un plus de siguranță la rularea pe asfalt uscat dar mai ales pe carosabil ud. Designul benzii de rulare asigură niveluri optime de tracțiune, aderență și stabilitate, scurtând astfel distanțele de frânare și îmbunătățind răspunsul direcției.
 
Suprafața de contact generoasă asigură mai multă stabilitate laterală în viraje iar canelurile, cu adâncime variabilă, prezente pe suprafața benzii de rulare, permit un nivel optim de flexibilitate al blocurilor, fiind în același timp suficient de rigide pentru a garanta stabilitatea în viraje rapide și facilitează evacuarea eficientă a apei, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Obținerea performanțelor dinamice excepționale atât pe uscat cât și pe carosabil ud, a fost posibilă grație tehnologiei 4D Nano Design, care se află la baza compoziției anvelopei.
 
Tehnologia "
Hybrid Undertread CAP PLY" utilizează un material hibrid în compoziția blocurilor prezente pe banda de rulare, îmbunătățind rigiditatea anvelopei pentru a asigura un nivel optim de stabilitate la viteze ridicate.
 
AZENIS FK510 a reușit să obțină clasa A la frânarea pe carosabil ud, performanță egalată de toate dimensiunile disponibile. Rezistența redusă la rulare îmbunătățește economia de carburant.
 
AZENIS FK510 este produs într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 17" și 20", cu indici de viteză ce permit rularea la viteze de peste 300 Km/h, iar
AZENIS FK510 SUV este produs în 53 de dimensiuni, de la 17" la 22", cu lățimi maxime de 315 mm și indici de viteză H / W / Y / (Y).
 

Nature

Nature

ZE310 ECORUN este ceL mai recent model din gama ZIEX, care reușește să îmbine cu brio sportivitatea, confortul și economia.
 
Modelul
FALKEN Ziex ZE310 ECORUN oferă tracțiune remarcabilă și aderență excelentă pe orice tip de carosabil, grație profilului său inovator. Distanțele de frânare sunt considerabil reduse, ZE310 reușind astfel să obțină clasa A la frânarea pe carosabil ud, performanță egalată de toate dimensiunile disponibile.
 
Tehnologia
4D Nano Design de care beneficiază banda de rulare facilitează un nivel optim de tracțiune, amplificând rezistența anvelopei. Riscul de acvaplanare este diminuat grație compusului inovator din compoziția anvelopei și randamentul kilometric este îmbunătățit.
 
Profilul a fost optimizat pentru a reduce zgomotul exterior produs în momentul rulării și favorizează uzura uniformă. Designul blocurilor amortizează zgomotul de fond, produs la rulare, îmbunătățind astfel nivelul de confort.
 
Aceste aspecte au făcut din
Ziex ZE310 ECORUN un model favorit în testele desfășurate de publicațiile de renume din domeniu precum: Auto Bild, si ARBO, anvelopa FALKEN reușind astfel să obțină numeroase distincții.
 
Anvelopa
Ziex ZE310 ECORUN este produsă în 128 de dimensiuni pentru jante începând de la 14" la 19", cu lățimi până la 255 și indici de viteză H / V / W / Y.

Nature

Nature

Gama Ziex a fost proiectată pentru a oferi un nivel optim de aderență pe orice tip de carosabil, o rezistență minimă la rulare și mai mult confort în rulare, fără a compromite în vreun fel siguranța.
 
ZE914 EC
captează toate punctele forte ale gamei Ziex. Designul asimetric al benzii de rulare, înglobează 5 blocuri solide de forme diferite, dispuse pe întreaga circumferință a benzii de rulare, care au rolul de a asigura aderență optimă la viteze mari.
 
Canelurile generoase prezente între aceste blocuri elimină eficient apa de pe suprafața benzii, oferindu-i șoferului un plus de siguranță atunci când rulează pe carosabil ud deoarece riscul apariției fenomenului de acvaplanare este considerabil diminuat.
 
Umerii exteriori rigizi, conectați printr-un bloc neîntrerupt, îmbunătățesc stabilitatea laterală în viraje și facilitează un răspuns prompt al direcției.
 
Aceste valențe au făcut din
Ziex ZE914 EC un model favorit în testele desfășurate de publicațiile de renume din domeniu precum: Auto Bild, AMS si ARBO, anvelopa FALKEN reușind să obțină numeroase distincții și recomandări.
 
FALKEN echipează din fabrică modelul Audi Q3 cu anvelopele Ziex ZE914 EC în dimensiunea 215/65 R17 99V
.
 
Anvelopa Ziex ZE914 EC este produsă în 19 dimensiuni pentru jante de la 16" la 18", cu indici de viteză  H / V / W și o lățime maximă de 235 mm.
 

Nature

Cea mai nouă anvelopă Falken adaptată cerințelor specifice automobilelor electrice este construită cu până la 29% materiale sustenabile și recilate, pentru o amprentă redusă asupra mediului înconjurător, atât în faza de producție, cât și pe toată durata de folosință.

Falken e.ZIEX va extinde autonomia mașinilor electrice, oferind o rezistență ultra-scăzută la rulare, favorizând un consum optim de energie și o reducere a emisiilor de CO2, fără a compromite performanțele la frânarea pe carosabil umed și uscat.

Modelul oferă aderență îmbunătățită și distanțe de frânare scurte cu ajutorul benzii de rulare formată din blocuri dispuse opus, cu margini rotunjite, și contur optimizat la umărul anvelopei. Acest design este conceput pentru a distribui uniform presiunea în punctul de contact cu carosabilul și a reduce zgomotul și temperaturile generate la rulare. Astfel, rezistența la înaintare este mult redusă, iar uzura va fi lentă și uniformă. 

Sistemul de caneluri și fante canalizează apa extrem de eficient spre exteriorul căii de rulare și ajută noua anvelopa Falken să ofere Clasa A la frânarea pe carosabil umed.

Falken e.ZIEX  este disponibil în 11 dimensiuni cu, de la 17 la 21 inchi, lățimi între 45 și 65 mm și indice de viteză V.

Nature

Anvelopa SINCERA SN110 reprezintă alegerea ideală pentru șoferii cu un stil dinamic de condus care activează în mediul urban și este destinată automobilelor din segmentul mediu și compact precum Ford Fiesta, Hyundai i10/i20, VW Golf, Fiat 500, BMW Seria 1, Mini etc.
 
Modelul
SINCERA SN110 au fost proiectat cu ajutorul tehnologiei avansate 4D-Nano Design pentru a maximiza performanțele oferite fără a compromite siguranța, fiabilitatea și confortul.
 
În segmentul său,
SN110 instaurează noi standarde în materie de aderență pe carosabil ud și uscat, reușind să aducă nivelul premium de performanță șoferilor din mediul urban.
 
Încadrarea la Clasa A în materie de aderența pe carosabil ud (performanță egalată de toate dimensiunile disponibile), în concordanță cu normele de clasificare UE ale anvelopelor, subliniază faptul că SINCERA SN110 nu compromite siguranța în favoarea performanțelor și a fiabilității.
 
FALKEN SINCERA SN110 este produs în 48 de dimensiuni cuprinse între 14" și 16", cu indici de viteză T/ H și o lățime maximă de 215 mm.
 

Nature

Anvelopa de vară FALKEN SINCERA SN832 EC a fost dezvoltată pentru a oferi niveluri crescute de siguranță și confort, fiind destinată automobilelor din segmentul compact.
 
Concepută pentru a oferi performanțe remarcabile și costuri de exploatare reduse, anvelopa FALKEN excelează în peisajul urban grație valențelor sale.
 
Conceptul de eficiență în jurul căreia a fost construit modelul SINCERA SN832 EC se reflectă cel mai bine în rezistența redusă la rulare care facilitează eficientizarea consumului de carburant, grație tehnologiei ECORUN.
 
Cele trei caneluri prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, asigură o evacuare eficientă a apei de pe suprafața benzii, îmbunătățind stabilitatea pe viraje și minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
SINCERA SN-832 EC este produs în 17 dimensiuni cuprinse între 12” și 16”, indici de viteză T / H / V, cu o lățime maximă de 225 mm.
 

NatureAnvelope de vară cargo destinate autoutilitarelor și concepute pentru a oferi o siguranță, confort și rezistență superioară în condiții de exploatare intensă.
 
Tehnologiile folosite la dezvoltarea acestor anvelope pun accentul pe siguranță. ACP (Adaptive Constant Pressure) permite suprafeței de rulare să se adapteze constant la condițiile de drum pentru a păstra o zona de contact cât mai mare. 4D Nano Design este responsabilă cu găsirea aderenței optime indiferent de calitatea suprafeței de rulare, prin utilizarea unui compus cu elasticitate extinsă.
 
FALKEN LINAM VAN01
îndeplinește toate așteptările șoferilor profesioniști cu privire la provocările pe care o anvelopa de vară cargo trebuie să le înfrunte în timpul exploatării. Acest model de anvelopă este comercializat în 37 de dimensiuni, cuprinse între 12” și 17”, cu indicii de viteză R / S / T / H și lățimi până la 235.
 

Nature

FALKEN Eurowinter HS02 are banda de rulare direcțională, simetrică, în V, așezare care permite un drenaj remarcabil al apei, pentru o rezistență imbatabilă la acvaplanare. În teste, la dimensiunea 205/55R16, anvelopa a reușit să deplaseze până la 78 de litri de apă pe secundă.
 
Designul hibrid cu nervuri 3D interconectate reușește să mărească rigiditatea blocurilor și, prin urmare, să aducă îmbunătățiri considerabile stabilității, pentru precizie maximă chiar și în condiții de rulare la limită. Astfel, Eurowinter HS02 garantează tracțiune fiabilă, precum și performanță la frânare, cu distanțe de oprire extrem de scurte.
 

Marginile 3D în trepte ale benzii de rulare oferă suport esențial la rularea în condiții de iarnă grea, mărind colectarea zăpezii pe banda de rulare pentru a îmbunătății aderența, dar și autocurățarea imediată, în spatele amprentei de contact cu carosabilul.
 
Noile îmbunătățiri de design, împreună cu tehnologia nano 4D, au produs anvelope de iarnă cu aderență clar îmbunătățită pe carosabil umed, dar și cu evoluții majore când vine vorba de eficiența la rulare și durata de exploatare, față de modelele precedente.
 
O altă caracteristică importantă a modelului este greutatea anvelopei, care este cu până la 9% mai mică față de modelul anterior.
 

În timpul celor mai recente teste de iarnă din Arnemark, Suedia, noile anvelope de iarnă FALKEN Eurowinter HS02 s-au dovedit a fi net superioare, chiar și față de competitorii premium, în criteriile de aderență pe zăpadă, nivelul de zgomot și confort, eficiență la consum de carburant, manevrabilitate pe carosabil uscat, manevrabilitate și frânare pe carosabil umed.

FALKEN Eurowinter HS02 este disponibil în 76 de dimensiuni, cu indicii de viteză T / H / V și diametre de la 14” la 19”.

 

Nature

FALKEN Eurowinter HS02 Pro are o bandă de rulare direcțională, asimetrică, proiectată pentru înaltă performanță, care permite un drenaj remarcabil al apei. În dimensiunea 245/45R18, modelul a reușit să deplaseze 101 litri de apă pe secundă.
 
Inginerii de la Falken au optimizat partea interioară a benzii de rulare pentru a oferi o rulare sigură pe zăpadă și nămol, în timp ce partea exterioară este optimizată pentru performanță pe carosabil uscat și umed. Interacțiunea inteligentă între cele două zone ale benzii de rulare permite o experiență de condus precisă, sigură și extrem de dinamică.
 
Cele două caneluri circumferenţiale au o formă în zig-zag care generează margini suplimentare de “agățare”, pentru tracțiune fiabilă în zăpadă și nămol, dar ajută și performanțe îmbunătățite de frânare și manevrabilitate. Șanțurile progresive de pe extremitățile benzii de rulare captează zăpada, pentru aderență și manevrabilitate precisă, iar aranjarea într-o configurație descendentă facilitează autocurățarea.
 
Noile îmbunătățiri de design, împreună cu tehnologia nano 4D, au produs anvelope de iarnă noi, cu aderență clar îmbunătățită pe carosabil umed, dar și cu evoluții majore când vine vorba de eficiență la rulare și durată de exploatare, față de modelele precedente.
 
O altă caracteristică importantă a modelului Falken Eurowinter HS02 Pro este greutatea anvelopei, care este cu până la 14% mai mică față de modelul anterior.
 
În timpul celor mai recente teste de iarnă din Arnemark, Suedia, noua anvelopă de iarnă Falken s-a dovedit a fi net superioară, chiar și față de competitorii premium, în criteriile de aderență pe zăpadă, nivelul de zgomot și confort, eficiență la consum de carburant, manevrabilitate pe carosabil uscat, manevrabilitate și frânare pe carosabil umed.
 
Falken EUROWINTER HS02 Pro este disponibil în 87 de dimensiuni, cu indicii de viteză H / V / W și diametre de la 16” la 21”.
 

Nature

FALKEN a conceput anvelopa de iarnă EUROWINTER HS-01 cu scopul de a maximiza standardul de performanță oferit în cele mai crâncene condiții de iarnă.
 
Aderența excelentă pe zăpadă și gheață, profilul unidirecțional în V care eficientizează evacuarea apei și diminuează riscul apariției fenomenului de acvaplanare, sunt valențele principale ale anvelopei FALKEN.
 

EUROWINTER HS-01 beneficiază de o compoziție dezvoltată cu ajutorul tehnologiei de ultima generație 4D Nano Design, care îmbunătățește aderența pe carosabil ud. ACP (Adaptive Constant Presure) optimizează amprenta la sol a anvelopei în orice condiții, maximizând stabilitatea în viraje și scurtând astfel distanțele de frânare. Profilul circular al pereților laterali mărește flexibilitatea anvelopei, aducând un plus de confort în timpul rulării pe suprafețe denivelate.
  
EUROWINTER HS-01 este produsă în 126 de dimensiuni cuprinse între 13" și 21", cu lățimi maxime de 285 mm și indici de viteză T / H / V / W.
 
EUROWINTER HS-01 SUV este produsă în 43 de dimensiuni care variază între 16" și 21", cu lățimi maxime de 295 mm și indici de viteză H/ V/ W.
 

Nature

NatureFALKEN EUROWINTER HS-449 este o anvelopă de iarnă concepută special pentru zonele unde zăpada este predominantă pe întreg parcursul sezonului rece.
 
Compoziția anvelopei facilitează un nivel optim de aderență atât pe carosabil acoperit de zăpadă cât și pe asfalt uscat.
 
Tehnologia 3D Canyon Siping de care beneficiază banda de rulare, asigură aderență optimă pe suprafețe alunecoase iar canelurile adânci facilitează o suprafață de contact generoasă asigurând astfel aderența maximă pe asfalt uscat.
 
Nu în ultimul rând, FALKEN EUROWINTER HS-449 oferă mai mult confort, minimizând zgomotul produs în timpul rulării.
 
EUROWINTER HS-449 este produs într-o varietate de dimensiuni cuprinse între 13” și 21", cu lățimea până la 235.
 

NatureAnvelope cargo destinate șoferilor de autoutilitare care doresc să facă transportului de bunuri pe timp de iarnă în condiții optime de siguranță și confort.
 
Fiind anvelope destinate uzului intens, acestea oferă o bună rezistență la uzură și confort sporit în timpul rulării, o dată cu reducerea nivelului de zgomot produs.
 
Obținerea aderenței maxime este posibilă datorită tehnologiei ACP (Adaptive Constant Pressure), cu ajutorul căreia suprafața de contact este menținută în permanență la dimensiunea optimă, în timp ce profilul central în "V" este responsabil de evacuarea eficientă a apei, astfel încât stabilitatea să fie cât mai bună atunci când carosabilul este ud sau alunecos.
 
Distanțele de frânare și stabilitatea laterală pe zăpadă sunt foarte bune pentru această categorie de anvelope, avantaj dat de muchiile canelurilor ce crează multiple puncte de aderență.
 
EUROWINTER HS-449 este produs în 31 de dimensiuni cuprinse între 14” și 17", cu indici de viteză R / S / T / H și 235 lățime maximă.
 

Nature

FALKEN EUROALL SEASON AS220 PRO este prima anvelopă pentru toate anotimpurile dedicată special vehiculelor orientate spre performanță, adaptată pentru a oferi siguranță și control superior în viraje, indiferent de condițiile meteo.

Tehnologia avansată 4D-Nano Design oferă o aderență îmbunătățită pe suprafețe umede, eficiență mai mare la rularea și o durată de viață mai lungă a anvelopei - construcția rezultată este mai ușoară, îmbunătățește economia de combustibil și reduce emisiile de CO2. 

Banda de rulare are un design combinat pentru performanțe echilibrate în toate condițiile. Astfel, banda de rulare interioară este optimizată pentru a face față zăpezii și nămolului, iar bandă de rulare exterioară este proiectată pentru performanță pe suprafețe umede și uscate. Alternanța celor două zone de aderență asigură rezerve mari de siguranță în timpul condusului sportiv. 

Structura optimizată a anvelopei echilibrează forțele centrifuge la viteze mari și previne curbura amprentei de contact, pentru a maximiza punctul de legătură al mașinii cu asfaltul și a asigura o stabilitate remarcabilă la viteze mari, răspuns precis în viraje și frânare sigură. Canelurile în trepte asigură atât evacuarea rapidă a apei, cât și margini de prindere pentru aderență îmbunătățită și manevrabilitate pe drumuri înzăpezite. 

EUROALL SEASON AS220 PRO este produs în 45 de repere XL cuprinse între 17" și 21", cu indici de viteză V / W și o lățime maximă a benzii de 305 mm.

NatureFALKEN EUROALL SEASON AS210 se remarcă prin perfomanțele sale echilibrate, oferind aderență optimă indiferent de sezon, o rezistență crescută la acvaplanare, un randament kilometric bun și un raport calitate/ preț exemplar.
 
Minicanelurile cu adâncime variabilă, prezente pe banda de rulare, oferă manevrabilitate crescută și ajută la scurtarea distanțelor de frânare în orice condiții meteorologice. Grație profilului unidirecțional în formă de V, uzură uniformă este facilitată în timp.
 
Poziționarea multidirecțională a striurilor oferă mai multă tracțiune pe zăpadă și o manevrabilitate rapidă și precisă indiferent de anotimp.
 
Compoziția inovatoare a benzii de rulare utilizează tehnologia
4D-Nano Design, facilitând performanțe remarcabile pe carosabil ud și o rezistență redusă la rulare, aspect care eficientizează consumul de carburant.
 
Modelul EUROALL SEASON AS210 este produs în 104 dimensiuni cuprinse între 13" și 20", cu indici de viteza T / H / V / W și o lățime maximă a benzii de 265 mm.
 

NatureModelul FALKEN WILDPEAK AT3WA excelează în orice anotimp și pe orice suprafață de rulare, indiferent de vreme.
 
Destinat în special automobilelor cu tracțiune integrală care parcurg ocazional și drumuri forestiere, WILDPEAK AT3WA este cel mai performant model în categoria All-Terrain din gama FALKEN.
 
Profilul în zig-zag mărește aderența pe noroi sau alte suprafețe dificile, asigurând totodată și o evacuare eficientă a lichidelor de pe suprafața benzii. Nivelul optim de tracțiune oferit face posibilă ieșirea din orice scenariu solicitant întâmpinat pe teren accidentat.
 
Blocurile laterale sunt ranforsate pentru a nu permite deteriorarea anvelopei în mers.
 
FALKEN echipează din fabrică modelele Mercedes G Class si DODGE RAM 1500 cu anvelopele WILDPEAK AT3WA
.
 
FALKEN WILDPEAK AT3WA este produs în 43 de dimensiuni cuprinse între 15”și 20”, cu indici de viteză Q / R / S / T / H și o lățime maximă de  275 mm.
 

Nature

FALKEN EUROALL SEASON VAN11 este o anvelopa cargo concepută pentru orice anotimp, destinată autoutilitarelor.
 
Accentul este pus pe reducerea consumului de combustibil și extinderea perioadei de utilizare a anvelopei, fără a pierde din vedere siguranță la frânare și stabilitatea, indiferent de condițiile meteo întâlnite pe carosabil.
 
Modelul simetric al benzii de rulare generează o distribuire uniformă a amprentei de contact, ceea ce duce la o uzură uniformă a anvelopei, iar canelurile late și adânci ajută la scăderea distanței de frânare și crește tracțiunea în condiții de zăpadă sau noroi. Deasemenea, evacuarea eficientă a apei face că anvelopa să fie extrem de eficientă în condiții de ploaie, cu o rezistență crescută la acvaplanare.
 
Anvelopele all season cargo FALKEN EUROALL SEASON VAN11 sunt disponibile în 23 de dimensiuni, cu diametre cuprinse între 14” și 17”, o lățime maximă de 235 mm și indicii de viteză R / S / T / H.
 
Simbolurile M+S și 3PMSF asigură caracteristici optime și cel mai înalt nivel de siguranță la rularea în anotimpul rece.