Nature

SportActive 2 EV este o anvelopă dedicată autovehiculelor electrice puternice. 

Noua compoziție ULRR oferă o rezistență la rulare mai bună cu 15% și o masă cu 3% mai mică, pentru a promite autonomie maximă pe orice mașină.
Designul optimizat al benzii de rulare oferă o experiență de condus confortabilă și sigură. Caracteristicile de design includ 4 caneluri pentru un drenaj îmbunătățit al apei, în timp ce microlamelele creează un efect de aspirație pentru aderență suplimentară și o reducere a zgomotului generat pentru confort superior la rulare.
 
Anvelopa a fost dezvoltată la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al GitiTire din Hanovra, cu testare la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, precum și în locații cheie din Germania și Spania.
 
SportActive 2 EV este disponibil cu diametre de la 18” la 20”, cu lățimea maximă de 255 mm, indici de viteză H / V / Y și oferă clasa A la frânarea pe carosabil umed.

Nature

SportActive 2 SUV este o anvelopă UHP autentică, destinată SUV-urilor de mari dimensiuni, fiind concepută special pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe ale șoferilor experimentați.
 
Modelul dispune de cea mai recentă tehnologie ultra high performance care asigură cel mai bun contact dintre anvelopă și suprafața carosabilă, obținând aderență imediată și o uzură omogenă.
 
Caracteristicile de design includ 4 caneluri (sau 5, în cazul lațimilor mai mari de 265 mm), pentru un drenaj îmbunătățit al apei, în timp ce microlamelele creează un efect de aspirație pentru aderență suplimentară și o reducere a zgomotului generat pentru confort superior la rulare.
 
Anvelopa a fost dezvoltată la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al GitiTire din Hanovra, cu testare la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, precum și în locații cheie din Germania și Spania.
 
SportActive 2 SUV este disponibil cu diametre de la 18” la 21”, cu lățimea maximă de 295 mm, indici de viteză W / Y și oferă clasa A la frânarea pe carosabil umed și clasa A la zgomotul generat, pentru toate reperele disponibile.

Nature

Champiro Ecotec este o anvelopă de vară mai prietenoasă cu mediul, cu o construcție produsă din surse regenerabile, care a fost proiectată cu cea mai recentă tehnologie Advanced Nano Compound pentru o rezistență la rulare diminuată și un consum de carburant mai mic, care ajută la reducerea emisiilor nocive de CO2 în timpul condusului.

Modelul asigură o aderență mai mult decât generoasă, cu performanțe extrem de solide la frânare și vibrații mult diminuate pentru confort îmbunătățit la rulare.

Champiro Ecotec se produce cu diametre de la 13” la 17” și clasa B la frânare, consum de carburant și zgomot generat.

Nature

Criteriile principale care au pus bazele dezvoltării modelului GT Radial FE2 sunt eficiența, economia, confortul și impactul asupra mediului, toate acestea caracteristici disponibile într-un pachet competitiv, capabil să ofere performanțe remarcabile pe carosabil ud și uscat.
 
Față de generația precedentă, GT Radial FE2 a înregistrat o îmbunătățire de 15% la frânarea pe carosabil ud. Manevrabilitatea oferită în aceleași condiții a fost optimizată cu 12%, iar riscul apariției fenomenului de acvaplanare a fost diminuat cu 7% față de modelul original GT Radial Champiro FE1. De asemenea și randamentul kilometric este extins cu aproximativ 5%.
 
Datorită acestor valențe, anvelopa de vară
GT Radial a reușit să se încadreze la clasa A în privința aderenței pe carosabil ud pentru toate dimensiunile anvelopei.
 
Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare facilitează nivelul optim de aderență, într-o plajă variată de temperaturi, pe carosabil uscat. P
rofilul complex facilitează distribuția optimă a presiunii pe întreaga suprafața de contact, favorizând astfel o uzură uniformă în timp. Construcția cu masă optimizată a carcasei anvelopei, eficientizează consumul de carburant iar nervurile rigide conferă o precizie direcțională optimizată și mai multă stabilitate.
 
GT Radial FE2
este produsă în 17 dimensiuni cuprinse între 15" și 18", cu indici de viteză T / H / V / W / Y și lățimea maximă de 235 mm. Varianta SUV a modelului de anvelope se regăsește în dimensiuni cuprinse între 16" și 18".
 

Nature

Nature

GT Radial FE1 City este o anvelopă de vară, special proiectată de către Centrul Giti de Cercetare și Dezvoltare din Hanovra, Germania, care oferă caracteristici excelente, în special pentru mașinile de oraș din clasele mini și compactă. 
 
Compusul benzii de rulare oferă aderență optimă și distanțe scurte de frânare, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed, precum și confort suprem, generând niveluri minime de zgomot la rulare. Rezistența la uzură este excelentă, modelul oferind un randament kilometric extins și costuri de exploatare mici.
 
Anvelopele de vară GT Radial FE1 City sunt disponibil de la 13" la16", cu lățimea maximă de 195 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Nature

GT Radial Maxmiler PRO este o anvelopă de vară special concepută pentru autoutilitare și care oferă rezistență mare la uzură, confort la rulare și consum redus de carburant. 

Construcția ranforsată a flancurilor asigură stabilitate îmbunătățită la sarcini mari, iar designul benzii de rulare pe baza noilor compusi asigură aderență sporită pe carosabil umed, reduce zgomotul generat la rulare și eficiență crescută la înaintare.
 
Anvelopele de vară GT Radial Maxmiler PRO sunt disponibile de la 12" la17", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză N / P / R / S / T / H.

Nature

GT Radial Kargomax ST-6000 este o anvelopă de vară special concepută pentru caravane și remorci, special proiectată pentru greutăți mari și distanțe lungi.

Construcția ranforsată cu design robust și compozit de cauciuc special proiectat, atât pentru banda de rulare, cât și pentru căptușeala internă oferă rezistență redusă la rulare și un randament kilometric extins datorită rezistenței mari la uzură.

Anvelopele de vară cargo GT Radial Kargomax ST-6000 sunt disponibile de la 12" la16", cu lățimea maximă de 225 mm și indice de viteză N.

Nature

GT Radial WinterPro2 este o anvelopă performantă de iarnă destinată automobilelor din segmentul mediu, compact și automobilelor SUV.
Modelul WinterPro2 oferă aderență excelentă pe carosabil acoperit cu zăpadă și gheață.
Banda de rulare a modelului GT Radial WinterPro2 beneficiază de o compoziție optimizată, oferind astfel mai multă flexibilitate chiar și în condiții severe de iarnă. Suprafața de contact generoasă facilitează mai multă aderență și manevrabilitate la temperaturi scăzute, caracteristice sezonului rece.
Distanțele de frânare sunt considerabil reduse mai ales pe drumuri acoperite cu zăpadă și gheață.
Design-ul benzii de rulare înglobează caneluri late și adînci, dispuse in „V”, care asigură o evacuare eficientă a lichidelor, pentru aderență optimă și o rezistență crescută la acvaplanare.
GT Radial WinterPro2 este produs în dimensiuni cuprinse între 13" și 17", cu lățimea maximă de 215 mm.
 
GT RADIAL WinterPro2 SUV este disponibil între 16" și 17", cu lățimea maximă de 245 mm.
 

Nature

Nature

Modelul reprezintă următoarea generație de anvelope de iarnă de înaltă performanță dedicată mașinilor cu valențe dinamice din segmentul compact și mediu.

GT Radial WinterPRO 2 Sport oferă stabilitate, precizie și control la viteze mari, iar cele patru caneluri oferă evacuarea rapidă a apei și zloatei, pentru frânare fermă în orice condiții meteorologice. Profilul direcțional în formă de sabie curbată, cu muchii foarte ascuțite și blocuri multiple presărate cu striații în zigzag oferă aderență solidă pe carosabil înzăpezit sau înghețat.

GT RADIAL WinterPro2 Sport este disponibil între 16" și 17", cu lățimea maximă de 245 mm și indici de viteză H / V.

Nature

GT RADIAL WinterPro2 EVO este o anvelopă performantă de iarnă destinată automobilelor din segmentul supermini, compact și mediu.


WinterPro2 Evo oferă aderență excelentă pe carosabil acoperit cu zăpadă și gheață. Banda de rulare beneficiază de o compoziție optimizată, oferind astfel mai multă flexibilitate chiar și în condiții severe de iarnă. Suprafața de contact generoasă facilitează mai multă aderență și manevrabilitate la temperaturi scăzute, caracteristice sezonului rece.

Distanțele de frânare sunt considerabil reduse mai ales pe drumuri acoperite cu zăpadă și gheață.

Design-ul benzii de rulare înglobează caneluri late și adânci, dispuse in „V”, care asigură o evacuare eficientă a lichidelor, pentru aderență optimă și o rezistență crescută la acvaplanare.

GT RADIAL WinterPro2 EVO este disponibil între 13" și 17", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză T / H / V.

Nature

GT RADIAL MAXMILER WT2 CARGO este o anvelopă de iarnă Cargo robustă și performantă, destinată autoutilitarelor.
 
Canelurile late zimțate evacuează ușor apa și impiedică acumularea zăpezii și noroiului pe banda de rulare, facilitând o aderență constantă, pe orice tip de vreme. Noul compus folosit în procesul de fabricație asigură, chiar și la temperaturi foarte scăzute, elasticitatea suprafeței de contact, pentru a reduce vibrațiile, zgomotul generat și, în special, distanțele de frânare pe suprafețe de rulare acoperite cu apă, zăpadă, gheață sau mai accidentate.
 
Anvelopele de iarnă GT RADIAL MAXMILER WT2 CARGO sunt disponibile sunt de la 14” la 16”, cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză Q / R / T.
 

Nature

Anvelopele pentru toate anotimpurile GT RADIAL 4 SEASONS sunt o alegere accesibilă, cu costuri mici de exploatare pe termen lung, și care oferă performanțe de top, fără compromisuri, atât la viteze mari, cât și pe orice vreme.
 
Rezistența excelentă la acvaplanare este asigurată de cele două caneluri centrale largi din care se ramifică spre exterior multitudinea de fante care evacuează rapid apa de pe banda de rulare. La rularea pe zăpadă, blocurile laterale și striațiile, precum și elasticitatea compusului folosit la construcția benzii de rulare, vor asigura amprenta optimă de aderență, atât la temperaturi scăzute, cât și pe suprafețe de rulare ușor accidentate.
 
Anvelopele all season GT RADIAL 4 SEASONS sunt disponibile de la 14” la 17“, cu o lățime maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V / W / Y.  În varianta destinată automobilelor de tip SUV, modelul de anvelope all season de la GT Radial este disponibil de la 16" la 18", cu lățimea maximă de 235 mm și indicele de viteză V.

 

Nature

NatureModelul GT Radial MAXMILER ALLSEASON este dedicat autoutilitarelor, fiind conceput pentru a face față oricăror condiții meteorologice, indiferent de sezon, oferind mai multă siguranță și un randament kilometric extins sub sarcină grea.
 
Anvelopa beneficiază de o compoziție nouă a benzii de rulare care facilitează un nivel optim de flexibilitate, într-o plajă largă de temperaturi, indiferent de anotimp.
 
Profilul inovator asigură tracțiune optimă pe suprafețe cu aderență scăzută și drumuri acoperite de zăpadă și gheață. Manevrabilitatea crescută și stabilitatea pe care anvelopa le oferă, facilitează un nivel de siguranță sporit și mai mult confort în rulare.
 
Lamelele centrale și canelurile în formă de zig zag conferă o rezistență crescută la acvaplanare și reduc distanțele de frânare, reușind pentru unele dimensiuni să securizeze astfel
calificativul B la aderența pe carosabil ud.

Anvelopele cargo MAXMILER ALLSEASON
sunt produse într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15" și 16", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză R / T.
 

NatureGT Radial MAXMILER ALLSEASON2 este un nou model dedicat autoutilitarelor, fiind conceput pentru randament kilometric extins și aderență de clasa A, pentru a oferi siguranță maximă în orice condiții meteorologice. 
 
Compoziția benzii de rulare facilitează un nivel optim de flexibilitate, într-o plajă largă de temperaturi, iar profilul optimizat asigură t
racțiune optimă și aderență maximă pe suprafețe cu aderență scăzută și drumuri acoperite de zăpadă și gheață.
 
Lamelele în zigzag și cele trei caneluri late conferă o rezistență crescută la acvaplanare și reduc drastic distanțele de frânare, anvelopa reușind să securizeze astfel
calificativul A la aderența pe carosabil ud pe toate reperele disponibile.

Anvelopele cargo MAXMILER ALLSEASON2
sunt produse într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15" și 17", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză R / T / H.