Gama de anvelope Giti

Experiența de condus desăvârșită.
 
 
GITI Tire este o companie din Singapore, fondată în 1951, care se află pe locul 13 în topul producătorilor mondiali de anvelope.
 
GITI Tire are 4 centre de testare și dezvoltare în SUA, Germania, Regatul Unit, China, dar și o prezență susținută în motorsport, dezvoltând și testând anvelope în competiții precum Pikes Peak Mountain Racing, Formula 3 ASIA, Formula Drift USA, Cursa de 24 de ore de la Nürburgring și diferite competiții de camioane și raliuri de asfalt, zăpadă, nisip sau prin junglă.
 
Anvelopele Giti sunt destinate segmentului premium și au în spate tradiție bogată și suport financiar enorm dedicat cercetării și dezvoltării. Performanțele acestor anvelope sunt demonstrate și selecția de producătorii auto de renume care au ales anvelopele Giti ca echipament de primă echipare, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia, Chevrolet, Toyota, Honda, Mitsubishi, Isuzu și Lynk & Co fiind cei mai cunoscuți.  
 
Cu 8 unități de producție aflate în America de Nord și Asia, grupul GITI Tire are o capacitate de producție de peste 100 milioane de anvelope pe an și este prezent în peste 130 de țări, cu 11 centre logistice pe 6 continente.
 

Conceput în centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergy H2 a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania. Noua anvelopă Giti se adresează șoferilor automobilelor din segmentul mediu și compact, care pun accent pe eficiență, siguranță și precizie.
 
GitiSynergy H2 este primul model care beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech, care face diferența în optimizarea domeniilor cheie ale experienței de condus, de la reducerea substanțială a zgomotului produs în rulare, la eficientizarea consumului de carburant și nu în ultimul rând la fiabilitatea crescută și performanțele dinamice îmbunătățite.
Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile, iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.
 
GitiSynergyH2 este echipare originală din fabrică pe modelele Skoda Karoq și Seat Ateca în dimensiunea 225/55 R17 97V, dar și VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H.
 
GitiSynergy H2 este produs cu dimensiuni între 15" și 17", lățimea maximă 225 mm și indici de viteză T / H / V / Y.
 
GitiSynergy H2 SUV
este disponibil de la 16" la 18", cu lățimea maximă 235 mm și indici de viteză H / V / W.
 

Giti GitiWinter W1 este o anvelopă de iarnă cu un profil complex, care oferă niveluri optime de aderență și stabilitate pe carosabil ud, uscat sau acoperit cu zăpadă, performanțele sale rămânând consecvente la temperaturi scăzute.

Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare asigură elasticitatea optimă la temperaturi de sub 0 grade Celsius, asigurând o zonă de contact generoasă. Repartizarea egală a presiunii în pneu facilitează uzura uniformă în timp, scade rezistența la rulare și eficientizează condumul de carburant, oferind în același timp mai multă siguranță în timpul deplasărilor.

Aderența optimă pe carosabil ud este amplificată de canelurile centrale adânci, care eficientizează evacuarea apei acumulate în banda de rulare, minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.


GitiWinter W1 este disponibil într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 20”, cu indici de viteză T / H / V.
GitiWinter W1 SUV este disponibil între 17" și 18", cu indici de viteză H / V.