În 2017, Giti s-a clasat pe locul 11 mondial în rândul companiilor producătoare de anvelope.

Cu începuturi modeste, compania originară din Indonezia se ocupa în 1951 cu producția de anvelope dedicate bicicletelor. Ulterior, în anul 1993 odată cu extinderea sa pe piața din China, compania s-a axat pe producția și comercializarea anvelopelor dedicate autovehiculelor de pasageri și a celor comerciale grație asocierii cu fabrica terță independentă Anhui Tire.

În anul 1998 Giti dezvoltă o rețea de distribuție extinsă pe mai multe zone urmând ca doi ani mai târziu să inaugureze mai multe unități de producție în Fujian pentru a onora cererile clienților în materie de anvelope dedicate autovehiculelor de pasageri (PCR).

De atunci compania și-a continuat trendul de expansiune pe plan international, prin deschiderea mai multor sedii și centre de distribuție.

Beneficiind de experiența brandului subsidiar GT Radial, Giti urmează ultimele tendințe în materie de cercetare și dezvoltare, oferind produse de calitate superioară și o bază de producție competitivă folosind cele mai recente tehnologii din domeniu.

În Octombrie 2017, compania deschide prima sa unitate de producție din afara Asiei, în Carolina de Sud, cu o investiție de 560 milioane de dolari.

Anvelopele Giti sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate în 8 unități de producție situate în China, Indonezia și SUA avand o capacitate de producție de 289 000 de anvelope pe zi.

Datorită performanțelor uimitoare pe carosabil umed, a rezistenței reduse la rulare și a eficienței optimei cu privire la consumul de carburant, Giti Synergy și Giti Premium SUV au fost alese ca echipare OE pentru Dacia Logan, Sandero și Duster.

Gama de anvelope Giti

Experiența de condus desăvârșită

Giti GitiSynergy E1 este o anvelopă de vară destinată șoferilor axați pe performanță care pun accent în același timp și pe eficiență.
Profilul anvelopei are o compoziție inovatoare și dispune de blocuri compacte care facilitează o rezistență redusă la rulare, favorizând astfel un randament kilometric extins. Datorită acestor aspecte și consumul de carburant este eficientizat.
Rezultatele foarte bune obținute în probele de frânare pe carosabil ud au fost influențate pozitiv de configurația celor patru caneluri longitudinale adânci, amplasate pe întreaga circumferință a benzii de rulare. Astfel evacuarea eficientă a apei acumulate pe suprafața benzii de rulare este favorizată, minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
Anvelopa GitiSynergy E1 oferă siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice, modelul Giti fiind produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 14” și 17” inci.
Anvelopa de vară Giti GitiPremium H1 este destinată automobilelor premium cu valențe sportive aferente segmentelor mediu și compact. Distanțele scurte de frânare pe carosabil ud obținute sunt datorate celor patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a benzii de rulare. Canelurile facilitează aderență optimă în condiții de averse și favorizează o evacuare eficientă a apei acumulate în banda de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
Zona de contact generoasă și rezistența redusă la rulare, facilitează un randament kilometric extins și un consum eficientizat de carburant.
Blocurile centrale rigide cresc nivelul de stabilitate atunci când se frânează de la viteze mari și în viraje, maximizând astfel confortul oferit în rulare.
Modelul Giti GitiPremium H1 oferă siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice, fără a compromite performanțele oferite, fiind produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16” și 17” inci.
Anvelopa performantă de vară Giti GitiSport S1 oferă aderența optimă necesară pentru a pune în valoare performanțele automobilului dumneavoastră, atât pe asfalt uscat, cât și pe carosabil ud. Zona de contact generoasă facilitează aderență optimă, un randament kilometric extins și un consum redus de carburant eficientizat, maximizând nivelul de siguranță oferit în timpul deplasării.
Grație profilului inovator care beneficiază de blocuri robuste, direcția este mai precisă, stabilitatea în curbe este îmbunătățită iar distanțele de frânare sunt mai scurte. Rigiditatea blocurilor facilitează un răspuns prompt al direcției, în timp ce compoziția specială a benzii de rulare asigură o aderență excepțională atât pe carosabil ud cât și pe asfalt uscat. Zgomotul produs în timpul rulării este redus grație design-ului inovator al profilului.
Anvelopa Giti GitiSport S1 este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16” și 20” inch.
Conceput în centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergy H2 a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania. Noua anvelopă Giti se adresează șoferilor automobilelor din segmentul mediu și compact, care pun accent pe eficiență, siguranță și precizie.
GitiSynergy H2 este primul model care beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech si este propus de Giti pieței din Europa.
AdvanZtech este o tehnologie care face diferența în optimizarea domeniilor cheie ale experienței de condus, de la reducerea substanțială a zgomotului produs în rulare, la eficientizarea consumului de carburant și nu în ultimul rând la fiabilitatea crescută și performanțele dinamice îmbunătățite.
Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.
În momentul de față Giti Tire echipează din fabrică cu anvelope GitiSynergyH2 modelele Skoda Karoq și Seat Ateca în dimensiunea 225/55 R17 97V.
La începutul anului 2021, anvelopa GitiSynergy H2 a fost selecționată să echipeze din fabrică și modelul VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H.
Anvelopa de vară GitiSynergy H2 este destinată automobilelor compacte, monovolumelor și SUV-urilor de mici dimensiuni, fiind produsă în doisprezece dimensiuni care variază între 15 și 17 inci, cu lățimi cuprinse între 185 și 225 mm, cu indici de viteză H, T, V și Y.

 

Pneurile performante de vară GitiSport S2 beneficiază de un design restilizat al profilului, care oferă performanțe crescute în materie de aderență și manevrabilitate.

Spre deosebire de generația anterioară, noul model GitiSport S2 înglobează cele mai recente tehnologii dezvoltate de Giti Tire. Compoziția benzii de rulare asigură o îmbunătățire de 5% la frânarea pe carosabil ud și uscat și minimizează cu 14% riscul apariției fenomenului de acvaplanare în comparație cu generația precedentă.

Rezistența redusă la rulare facilitează un randament kilometric extins, cu 10% față de modelul GitiSport S1.

GitiSport S2 beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech si este destinat pieței din Europa. AdvanZtech este o tehnologie care face diferența în optimizarea domeniilor cheie ale experienței de condus, de la reducerea substanțială a zgomotului produs în rulare, la eficientizarea consumului de carburant și nu în ultimul rând la fiabilitatea crescută și performanțele dinamice îmbunătățite.

Modelul GitiSport S2 a fost dezvoltat în Centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra și a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania.

În funcție de dimensiune, design-ul profilului beneficiază de patru sau cinci caneluri longitudinale care facilitează evacuarea eficientă al apei prezente pe suprafața benzii de rulare în timp ce micro-striurile asigură aderență suplimentară.

Grație profilului restilizat, confortul oferit în timpul rulării este îmbunătățit iar nivelul de zgomot generat este redus.

Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile, iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele B și E, în funcție de dimensiune.

Anvelopa GitiSport S2 este destinată automobilelor compacte, monovolumelor și SUV-urilor de mici dimensiuni, fiind produsă în unsprezece dimensiuni situate între 16 și 19 inci, cu lățimi cuprinse între 205 și 245 mm și indici de viteză W, Y.

 

 

Giti GitiWinter W1 este o anvelopă de iarnă cu un profil complex, care oferă niveluri optime de aderență și stabilitate pe carosabil ud, uscat sau acoperit cu zăpadă, performanțele sale rămânând consecvente la temperaturi scăzute.

Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare asigură elasticitatea optimă la temperaturi de sub 0 grade Celsius, asigurând o zonă de contact generoasă. Repartizarea egală a presiunii în pneu facilitează uzura uniformă în timp, scade rezistența la rulare și eficientizează condumul de carburant, oferind în același timp mai multă siguranță în timpul deplasărilor.

Aderența optimă pe carosabil ud este amplificată de canelurile centrale adânci, care eficientizează evacuarea apei acumulate în banda de rulare, minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.


Modelul GitiWinter W1 este destinat automobilelor SUV și celor din segmentul compact și mediu, oferind siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice din sezonul rece, anvelopa Giti fiind produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 20” de inci.

 

Anvelopa de iarnă Giti GitiWinter W2 dispune de un profil complex, restilizat, care oferă niveluri optime de aderență și manevrabilitate pe orice tip de carosabil precum și distanțe reduse de frânare pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă, performanțele sale fiind livrate în mod consecvent și la temperaturi scăzute.

Față de predecesorul său GitiWinter W2 oferă o rezistență la acvaplanare îmbunătățită cu 30%, distanțe mai scurte cu 14% înregistrate la frânarea pe carosabil ud și cu 8% la frânarea pe carosabil uscat. Manevrabilitatea oferită a crescut cu 10% față de modelul anterior.

Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare dezvoltată cu ajutorul tehnologiei AdvanZtech, asigură elasticitatea optimă la temperaturi foarte scăzute. Repartizarea egală a presiunii în pneu facilitează o zonă de contact generoasă și favorizează o uzură uniformă în timp.

Grație compoziției, rezistența la rulare este redusă iar consumul de carburant eficientizat, facilitând un nivel crescut de siguranță în timpul deplasărilor.

Canelurile centrale adânci amplifică aderența optimă pe carosabil ud, eficientizând evacuarea apei acumulate în banda de rulare și minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Eficiența deosebită a acestei anvelope este atestată de marcajul 3PMSF (Fulg de nea în pisc de munte), care garantează că produsul îndeplinește condițiile riguroase de testare și este potrivit pentru funcționarea în condiții meteorologice dificile, specifice de iarnă.

Performanțele dinamice și tracțiunea excelentă pe care anvelopa GitiWinter W2 le oferă la rularea pe carosabil acoperit cu zăpadă și gheață, o recomandă pentru automobile din segmentul compact precum Volkswagen Polo și Volkswagen Golf, pentru automobile din segmentul mediu precum Mercedes clasa C și chiar pentru automobile SUV de dimensiuni medii cum ar fi Nissan Qashqai și VolksWagen Tiguan, grație multitudinii de dimensiuni în care este produs modelul Giti.

Modelul GitiWinter W2 este destinat automobilelor SUV și celor din segmentul compact și mediu, oferind siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice din sezonul rece, anvelopa Giti fiind produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 19” de inci.

Anvelopa Giti GitiAllSeason AS1 accentuează performanțele automobilului în mod consecvent, pe întreg parcursul anului, grație compoziției inovatoarea care facilitează un nivel optim de flexibilitate, într-o plajă largă de temperaturi.

Profilul directional, cu caneluri centrale late, eficientizează evacuarea apei de pe suprafața benzii de rulare, scurtând distanțele de frânare și minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Pentru a facilita o manevrabilitate optimă la viteze mari și un răspuns prompt al direcției, blocurile laterale beneficiază de o rigiditate crescută.

Striațiile prezente în mod circumferențial, pe porțiunea centrală a profilului, optimizează nivelul de aderență oferit atât la temperaturi scăzute, pe zăpadă, cât și în zilele însorite de vară pe carosabil uscat.

Modelul GitiAllSeason AS1 este destinat automobilelor din segmentul compact și mediu, anvelopa Giti fiind produsă într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 16” și 18” inci.