Nature

GitiControl 288 este o anvelopă performantă care oferă șoferilor de automobile premium un control uimitor și o ținută de drum exemplară. 

Modelul este proiectat cu o tehnologie specială de ranforsare DuPont, cu cinci curele de oțel și carcasă dublă, pentru a îmbunătăți considerabil nivelul de siguranță al vehiculului la viteze mari.

Noul design extern asimetric oferă o manevrabilitate maximă pe carosabil uscat și umed, iar designul optimizat cu mai multe pasuri reduce remarcabil nivelurile de zgomot și creează o experiență de condus confortabilă și sigură.

GitiControl 288 își are ADN-ul derivat din curse motorsport, fiind conceput pentru a răspunde la condiții complexe de drum, livrând putere și tracțiune superioară pentru a asigura stabilitate și control suprem.

Tehnologia de vârf și designul benzii de rulare, combinate cu un sistem de cauciuc cu elasticitate ridicată și materiale ranforsate asigura că orice viteză, curbă și frânare în zilele ploioase sunt întâmpinate cu eleganță.

GitiControl 288 este produs în dimensiuni de la 17" la 20", cu lățimea maximă 275 mm și indici de viteză W / Y.

 

Nature

GitiControl P80 este o anvelopă de înaltă performanță concepută pentru vehicule premium. Combinând tehnologia de vârf și manevrabilitatea avansată pe umed și uscat, este disponibil atât în versiunea standard, cât și în versiunea runflat.

Cauciucul moale și neted al benzii de rulare oferă o aderență îmbunătățită pe drumurile ude, iar stratul puternic cu fibră de aramidă întărește coroana și peretele lateral pentru un control îmbunătățit.

Carcasa este alcătuită din materiale robuste, din mătase artificială cu strat dublu, care îmbunătățesc rezistența la șocuri și oferă un control mai precis pe șosea.

GitiControl P80 este produs în dimensiuni de la 17" la 20", cu lățimea maximă 315 mm și indici de viteză V / W.

Nature

GitiControl P10 este o anvelopă de vară premium, proiectată în Germania, pentru șosea, direct de pe circuit. Aceasta oferă confort absolut, aderență extraordinară și siguranță excepțională.

Modelul are un design unic cu o bandă de rulare proiectată cu precizie pentru a reduce la maximum zgomotul generat, prin creșterea eficienței cu care canalizează și încetinește fluxul de aer din caneluri, la rulare.

De asemena, tehnologia de optimizare a zgomotului TEVA asigură o tranziție fluidă între canelurile transversale și cele longitudinale, reducând eficient rezonanța nedorită la trecerea fluxului de aer, în același timp oferind un contact mai uniform cu suprafața carosabilă pentru zgomot diminuat, dar și distanțe de frânare mai scurte.

Blocurile de rulare de pe umeri sunt precis sculptate pentru a crea o frecvență redusă și a diminua zgomotul resimțit în interiorul mașinii, îmbunătățind considerabil confortul la rulare.

Designul canelurilor longitudinale are ca rezultat o evacuare mai fluidă și mai eficientă a apei, ceea ce duce la un contact mai bun cu suprafața carosabilă umedă și la un nivel mai ridicat de aderență pe ploaie.

Tehnologia de pre-deformare a canelurilor facilitează drenajul și reduce deformarea fluajului benzii de rulare pentru a obține un control precis și sigur. Pelicula de apă este „aspirată” în canelurile transversale și apoi descărcată rapid în canelurile longitudinale.

GitiControl P10 este produs în dimensiuni de 18" și 19", cu lățimea maximă 275 mm și indici de viteză W / Y, cu clasa A la frânarea pe carosabil umed și clasa A la zgomotul generat, pentru toate reperele disponibile.

 

Nature

Conceput în centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergy H2 a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania. Noua anvelopă Giti se adresează șoferilor automobilelor din segmentul mediu și compact, care pun accent pe eficiență, siguranță și precizie.
 
GitiSynergy H2 este primul model care beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech, care face diferența în optimizarea domeniilor cheie ale experienței de condus, de la reducerea substanțială a zgomotului produs în rulare, la eficientizarea consumului de carburant și nu în ultimul rând la fiabilitatea crescută și performanțele dinamice îmbunătățite.
Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile, iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.
 
GitiSynergyH2 este echipare originală din fabrică pe modelele Skoda Karoq și Seat Ateca în dimensiunea 225/55 R17 97V, dar și VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H.
 
GitiSynergy H2 este produs cu dimensiuni între 15" și 17", lățimea maximă 225 mm și indici de viteză T / H / V / Y.
 
GitiSynergy H2 SUV
este disponibil de la 16" la 18", cu lățimea maximă 235 mm și indici de viteză H / V / W.

Nature

Nature

GitiSynergy E1 este o anvelopă de vară destinată automobilelor din segmentul compact și mediu, care oferă eficință la rulare, aderență sporită pe carosabil umed și niveluri ridicate de confort la rulare.

Compusul benzii de rulare cu multi-hidroxi-polimeri oferă o rezistență redusă la rulare pentru un consum optim de carburant, asigurând aderență solidă, fără a genera niveluri ridicate de zgomot la rulare. 

GitiSynergy E1 este produs în dimensiuni de la 14" la 16", cu lățimea maximă 205 mm și indici de viteză T / H / V.

Nature

GitiSport S2 este o anvelopă de vară premium, destinată automobilelor cu valențe dinamice, proiectată în Germania pentru a livra performanță de cel mai înalt nivel, în special pe carosabil umed.

Geometria și secvența blocurilor de pe banda de rulare sunt optimizate pentru zgomot redus și confort, iar secțiunea centrală puternică este concepută pentru a asigura stabilitate la viteză mare și frânare sigură pe carosabil uscat. Umerii echilibrați și rigizi oferă o direcție precisă și un răspuns imediat la mișcările volanului.

Micro lamele oferă efect de aspirație a apei pentru o aderență îmbunătățită pe carsoabil umed, iar canelurile largi oferă cel mai eficient traseu de evacuare al apei. Designul benzii de rulare asigură o rezistență la acvaplanare îmbunătățită cu 14% față de modelul precedent, iar compusul inovator al benzii de rulare garantează clasa A la aderență pe carosabil umed și distanțe de frânare extrem de scurte.

GitiSport S2 este produs în dimensiuni de la 16" la 19", cu lățimea maximă 275 mm și indici de viteză V / W / Y.

NatureGitiVan HD1 este noua anvelopă de vară dedicată autoutilitarelor și vehiculelor comerciale ușoare. 

Modelul dispune de cea mai recentă generație de compus al benzii de rulare pentru aderență bună pe teren umed și anduranță kilometrică ridicată, o construcție ranforsată pe perete lateral și un design robust al blocurilor exterioare pentru o manevrare stabilă la sarcini maxime.

Anvelopa a fost proiectată și realizată la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al Giti Tire din Hanovra, cu testare la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, precum și în locații cheie din Germania și Spania.

GitiVanHD1 este anvelopa de echipare originală pentru autoutilitara VW Crafter.

Compusul avansat al modelului oferă clasa A la frânarea pe carosabil umed pentru toate reperele și este disponibil cu diametre de 16” și 17”, lățimea maximă de 235 mm și indici de sarcină 113/111 și 115/113.

NatureGiti GitiWinter W1 este o anvelopă de iarnă cu un profil complex, care oferă niveluri optime de aderență și stabilitate pe carosabil ud, uscat sau acoperit cu zăpadă, performanțele sale rămânând consecvente la temperaturi scăzute.

Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare asigură elasticitatea optimă la temperaturi de sub 0 grade Celsius, asigurând o zonă de contact generoasă. Repartizarea egală a presiunii în pneu facilitează uzura uniformă în timp, scade rezistența la rulare și eficientizează condumul de carburant, oferind în același timp mai multă siguranță în timpul deplasărilor.

Aderența optimă pe carosabil ud este amplificată de canelurile centrale adânci, care eficientizează evacuarea apei acumulate în banda de rulare, minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.


GitiWinter W1 este disponibil într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 20”, cu indici de viteză T / H / V.
GitiWinter W1 SUV este disponibil între 17" și 18", cu indici de viteză H / V.

Nature

NatureGiti GitiWinter W2 este o anvelopă de iarnă silențioasă care oferă performanțe consecvente la temperaturi scăzute și care, prin noul model direcțional al benzii de rulare, redefinește tracțiunea și aderența pe carosabil uscat, umed și pe zăpadă.

Compusul de ultimă generație, cu un nou polimer funcțional, duce aderență la următorul nivel, oferind control îmbunătățit și precizie la rulare, precum și flexibilitate sporită și o suprafață de contact optimizată în viraje.

ANVELOPE DE ȘOSEA. TEHNOLOGIE DEZVOLTATĂ PE CIRCUIT!

GitiWinter W2 este disponibil într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 18”, cu indici de viteză T / H / V.
GitiWinter W2 SUV este disponibil între 16" și 19", cu indici de viteză H / V.

Nature

NatureGitiAllSeason AS1 este o anvelopă care oferă performanță de top, indiferent de anotimp.

Modelul a fost dezvoltat pe circuit pentru a fi opțiunea perfectă pentru mașini performante, care au nevoie de versatilitate și performanță pe orice vreme. Drenajul maximizat al apei, distanțele scurte de frânare și riscul redus de acvaplanare pe carosabil umed este asigurat de profilul direcțional cu caneluri extrem de generoaser, care fac din această anvelopă instrumentul precis de care are nevoie mașina ta.

Secțiunea centrală cu design integral striat asigură aderență și tracțiune pe zăpadă și gheață, iar blocurile solide de pe umeri garantează rigiditate și stabilitate în viraje, la viteze mari, iar noua mixtură cu conținut ridicat de silica garantează o aderență remarcabilă chiar și la temperaturi scăzute.

GitiAllSeason AS1 este disponibil într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16” și 18”, cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză H / V / W.

NatureGitiAllSeason City sunt anvelope destinate vehiculelor urbane de mărime medie și compactă, care oferă niveluri ridicate de confort, eficiență și aderență în orice anotimp. 

Modelul are o mxtură nouă de silica, care oferă performanțe solide atât vara, cât și în condiții umede și de iarnă. Canelurile longitudinale și laterale oferă evacuarea rapidă a apei, iar striațiile diagonal opuse oferă tracțiune și aderență pe zuprafețe înzăpezite și înghețate. Nervura centrală și umerii robuști oferă precizie și stabilitate la viteze mari, atât pe carosabil drept, cât și în viraje

GitiAllSeason City este disponibil într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 14” și 16”, cu lățimea maximă de 195mm și indici de viteză T / H / V.

NatureGitiAllSeason LA1 este o anvelopă dedicată autoutilitarelor, care oferă aderență optimă în orice anotimp.

Profil bidirecțional cu 3 caneluri late garantează o rezistență mare la acvaplanare și distanțe scurte de frânare pe carosabil umed. Multiplele striații în zigzag maximizează aderența pe gheață și zăpadă, iar mixtura specială asigură o performanță remarcabilă a frânării și tracțiunii în condiții de carosabil înzăpezit și înghețat, modelul creat în Germania fiind certificat 3PMSF. 

Rigiditatea profilului și a secțiunilor marginale asigură manevrabilitate la viteze ridicate, chiar și în sarcină maximă, precum și un răspuns precis al direcției.

GitiAllSeason LA1 este disponibil într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 17”, cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză R / T / H.