Gama de anvelope Giti

Experiența de condus desăvârșită.
 
 
GITI Tire este o companie din Singapore, fondată în 1951, care se află pe locul 13 în topul producătorilor mondiali de anvelope.
 
GITI Tire are 4 centre de testare și dezvoltare în SUA, Germania, Regatul Unit, China, dar și o prezență susținută în motorsport, dezvoltând și testând anvelope în competiții precum Pikes Peak Mountain Racing, Formula 3 ASIA, Formula Drift USA, Cursa de 24 de ore de la Nürburgring și diferite competiții de camioane și raliuri de asfalt, zăpadă, nisip sau prin junglă.
 
Anvelopele Giti sunt destinate segmentului premium și au în spate tradiție bogată și suport financiar enorm dedicat cercetării și dezvoltării. Performanțele acestor anvelope sunt demonstrate și selecția de producătorii auto de renume care au ales anvelopele Giti ca echipament de primă echipare, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia, Chevrolet, Toyota, Honda, Mitsubishi, Isuzu și Lynk & Co fiind cei mai cunoscuți.  
 
Cu 8 unități de producție aflate în America de Nord și Asia, grupul GITI Tire are o capacitate de producție de peste 100 milioane de anvelope pe an și este prezent în peste 130 de țări, cu 11 centre logistice pe 6 continente.
 

Nature

GitiControl P10 este o anvelopă de vară de uhp, proiectată în Germania, pentru șosea, direct de pe circuit. Aceasta oferă confort absolut, aderență extraordinară și siguranță excepțională.

Modelul are un design unic cu o bandă de rulare proiectată cu precizie pentru a reduce la maximum zgomotul generat, prin creșterea eficienței cu care canalizează și încetinește fluxul de aer din caneluri, la rulare.

De asemena, tehnologia de optimizare a zgomotului TEVA asigură o tranziție fluidă între canelurile transversale și cele longitudinale, reducând eficient rezonanța nedorită la trecerea fluxului de aer, în același timp oferind un contact mai uniform cu suprafața carosabilă pentru zgomot diminuat, dar și distanțe de frânare mai scurte.

Blocurile de rulare de pe umeri sunt precis sculptate pentru a crea o frecvență redusă și a diminua zgomotul resimțit în interiorul mașinii, îmbunătățind considerabil confortul la rulare.

Designul canelurilor longitudinale are ca rezultat o evacuare mai fluidă și mai eficientă a apei, ceea ce duce la un contact mai bun cu suprafața carosabilă umedă și la un nivel mai ridicat de aderență pe ploaie.

Tehnologia de pre-deformare a canelurilor facilitează drenajul și reduce deformarea fluajului benzii de rulare pentru a obține un control precis și sigur. Pelicula de apă este „aspirată” în canelurile transversale și apoi descărcată rapid în canelurile longitudinale.

GitiControl P10 este produs în dimensiuni de 18" și 19", cu lățimea maximă 275 mm și indici de viteză W / Y, cu clasa A la frânarea pe carosabil umed și clasa A la zgomotul generat, pentru toate reperele disponibile.

 

Nature

Conceput în centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergy H2 a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania. Noua anvelopă Giti se adresează șoferilor automobilelor din segmentul mediu și compact, care pun accent pe eficiență, siguranță și precizie.
 
GitiSynergy H2 este primul model care beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech, care face diferența în optimizarea domeniilor cheie ale experienței de condus, de la reducerea substanțială a zgomotului produs în rulare, la eficientizarea consumului de carburant și nu în ultimul rând la fiabilitatea crescută și performanțele dinamice îmbunătățite.
Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile, iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.
 
GitiSynergyH2 este echipare originală din fabrică pe modelele Skoda Karoq și Seat Ateca în dimensiunea 225/55 R17 97V, dar și VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H.
 
GitiSynergy H2 este produs cu dimensiuni între 15" și 17", lățimea maximă 225 mm și indici de viteză T / H / V / Y.
 
GitiSynergy H2 SUV
este disponibil de la 16" la 18", cu lățimea maximă 235 mm și indici de viteză H / V / W.

Nature

NatureGitiVan HD1 este noua anvelopă de vară dedicată autoutilitarelor și vehiculelor comerciale ușoare. 

Modelul dispune de cea mai recentă generație de compus al benzii de rulare pentru aderență bună pe teren umed și anduranță kilometrică ridicată, o construcție ranforsată pe perete lateral și un design robust al blocurilor exterioare pentru o manevrare stabilă la sarcini maxime.

Anvelopa a fost proiectată și realizată la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al Giti Tire din Hanovra, cu testare la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, precum și în locații cheie din Germania și Spania.

GitiVanHD1 este anvelopa de echipare originală pentru autoutilitara VW Crafter.

Compusul avansat al modelului oferă clasa A la frânarea pe carosabil umed pentru toate reperele și este disponibil cu diametre de 16” și 17”, lățimea maximă de 235 mm și indici de sarcină 113/111 și 115/113.

NatureGiti GitiWinter W1 este o anvelopă de iarnă cu un profil complex, care oferă niveluri optime de aderență și stabilitate pe carosabil ud, uscat sau acoperit cu zăpadă, performanțele sale rămânând consecvente la temperaturi scăzute.

Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare asigură elasticitatea optimă la temperaturi de sub 0 grade Celsius, asigurând o zonă de contact generoasă. Repartizarea egală a presiunii în pneu facilitează uzura uniformă în timp, scade rezistența la rulare și eficientizează condumul de carburant, oferind în același timp mai multă siguranță în timpul deplasărilor.

Aderența optimă pe carosabil ud este amplificată de canelurile centrale adânci, care eficientizează evacuarea apei acumulate în banda de rulare, minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.


GitiWinter W1 este disponibil într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 20”, cu indici de viteză T / H / V.
GitiWinter W1 SUV este disponibil între 17" și 18", cu indici de viteză H / V.

Nature