Alcar

În 2017, Giti s-a clasat pe locul 11 mondial în rândul companiilor producătoare de anvelope.

Cu începuturi modeste, compania originară din Indonezia se ocupa în 1951 cu producția de anvelope dedicate bicicletelor. Ulterior, în anul 1993 odată cu extinderea sa pe piața din China, compania s-a axat pe producția și comercializarea anvelopelor dedicate autovehiculelor de pasageri și a celor comerciale grație asocierii cu fabrica terță independentă Anhui Tire.

În anul 1998 Giti dezvoltă o rețea de distribuție extinsă pe mai multe zone urmând ca doi ani mai târziu să inaugureze mai multe unități de producție în Fujian pentru a onora cererile clienților în materie de anvelope dedicate autovehiculelor de pasageri (PCR).

De atunci compania și-a continuat trendul de expansiune pe plan international, prin deschiderea mai multor sedii și centre de distribuție.

Beneficiind de experiența brandului subsidiar GT Radial, Giti urmează ultimele tendințe în materie de cercetare și dezvoltare, oferind produse de calitate superioară și o bază de producție competitivă folosind cele mai recente tehnologii din domeniu.

În Octombrie 2017, compania deschide prima sa unitate de producție din afara Asiei, în Carolina de Sud, cu o investiție de 560 milioane de dolari.

Anvelopele Giti sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate în 8 unități de producție situate în China, Indonezia și SUA avand o capacitate de producție de 289 000 de anvelope pe zi.

Datorită performanțelor uimitoare pe carosabil umed, a rezistenței reduse la rulare și a eficienței optimei cu privire la consumul de carburant, Giti Synergy și Giti Premium SUV au fost alese ca echipare OE pentru Dacia Logan, Sandero și Duster.

GITI GitiSynergy E1 este o anvelopă de vară destinată șoferilor axați pe performanță care pun accent în același timp și pe eficiență. Profilul anvelopei are o compoziție inovatoare și dispune de blocuri compacte care facilitează o rezistență redusă la rulare favorizând un randament kilometric extins. Datorită acestor aspecte și consumul de carburant este îmbunătățit. Rezultatele foarte bune obținute în probele de frânare pe carosabil ud au fost favorizate de prezența celor patru caneluri longitudinale adânci, amplasate pe întreaga circumferință a benzii de rulare, asigurându-se astfel un nivel optim de aderență pe timp de ploaie. Astfel evacuarea eficientă a apei acumulate în banda de rulare este garantată, minimizându-se riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
Modelul GITI GITISYNERGY E1 oferă siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice și este compatibil cu o gamă largă de automobile din clasa compactă care sunt echipate cu jante cu dimensiuni cuprinse între 14” și 17” inch.
Giti Gitisynergy E1 W Background
Anvelopa de vară GITI GitiPremium H1 este destinată automobilelor compacte și medii din segmentul premium cu valențe sportive. Rezultatele excepționale obținute în probele de frânare pe carosabil ud sunt datorate celor patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, care facilitează aderență optimă în condiții de averse și o evacuare eficientă a apei acumulate în banda de rulare, astfel minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Zona de contact generoasă favorizează un randament kilometric extins și un consum redus de carburant.
Blocurile centrale rigide cresc nivelul de siguranță atunci când se frânează de la viteze mari și asigură o stabilitate foarte bună în viraje.
GITI GitiPremium H1 oferă siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice, fără a compromite performanțele oferite, fiind disponibilă în dimensiuni cuprinse între 16” și 17” inch.
Giti Premium H1
Anvelopa performantă de vară GITI GitiSport S1 oferă aderența optimă necesară pentru a pune în valoare performanțele automobilului dumneavoastră, atât pe asfalt uscat, cât și pe carosabil ud. Zona de contact generoasă facilitează aderență optimă, un randament kilometric extins și un consum redus de carburant, îmbunătățind nivelul de siguranță oferit în timpul deplasării.
Grație profilului inovator care beneficiază de blocuri robuste, direcția este mai precisă, stabilitatea în curbe este îmbunătățită iar distanțele de frânare sunt mai scurte. Rigiditatea blocurilor facilitează un răspuns prompt al direcției, în timp ce compoziția specială a benzii de rulare asigură o aderență excepțională atât pe carosabil ud cât și pe asfalt uscat. Zgomotul produs în timpul rulării este redus grație design-ului inovator al profilului.
Anvelopa GITI GitiSport S1 poate acomoda automobile cu valențe sportive echipate cu jante de dimensiuni cuprinse între 16” și 20” inch.
Gitisport S1 SUV
Conceput în centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergyH2 a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania. Noua anvelopă Giti se adresează șoferilor automobilelor din clasa medie și compactă care pun accent pe eficiență, siguranță și precizie.
GitiSynergyH2 este primul model care beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech si este propus de Giti pieței din Europa.
AdvanZtech este o tehnologie care creează o diferență în îmbunătățirea domeniilor cheie ale experienței de conducere, de la reducerea substanțială a zgomotului la rulare, la un nivel mai înalt de eficiență energetică și nu în ultimul rând la fiabilitate și performanțe dinamice crescute.
Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.
În momentul de față Giti Tire echipează din fabrică cu anvelope GitiSynergyH2 modelele Skoda Karoq și Seat Ateca în dimensiunea 225/55 R17 97V.
La începutul anului 2021, anvelopa GitiSynergyH2 a fost selecționată să echipeze din fabrică și modelul VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H.
Anvelopa de vară GitiSynergyH2 este destinată automobilelor compacte, monovolumelor și SUV-urilor de mici dimensiuni, fiind produsă în doisprezece dimensiuni care variază între 15 și 17 inci, cu lățimi cuprinse între 185 și 225 mm, cu indici de viteză H, T, V și Y.
Giti Gitisynergy H2

Pneurile performante de vară GitiSportS2 beneficiază de un design restilizat al profilului, care oferă performanțe crescute în materie de aderență și manevrabilitate.

Spre deosebire de generația anterioară, noul model GitiSportS2 înglobează cele mai recente tehnologii dezvoltate de Giti Tire. Compoziția benzii de rulare asigură o îmbunătățire de 5% la frânarea pe carosabil ud și uscat și minimizează cu 14% riscul apariției fenomenului de acvaplanare în comparație cu generația precedentă.

Rezistența redusă la rulare facilitează un randament kilometric extins, cu 10% față de modelul GitiSportS1.

GitiSportS2 beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech si este destinat pieței din Europa. AdvanZtech este o tehnologie care creează o diferență în îmbunătățirea domeniilor cheie ale experienței de conducere, de la reducerea substanțială a zgomotului la rulare, la un nivel mai înalt de eficiență energetică și nu în ultimul rând la fiabilitate și performanțe dinamice crescute.

Modelul GitiSportS2 a fost dezvoltat în Centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra și a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania.

În funcție de dimensiune, design-ul profilului beneficiază de patru sau cinci caneluri longitudinale care facilitează dispersia eficientă al apei prezente pe suprafața benzii de rulare în timp ce micro-striurile asigură aderență suplimentară.

Grație profilului restilizat, confortul oferit în timpul rulării este îmbunătățit iar nivelul de zgomot generat este redus.

Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele B și E, în funcție de dimensiune.

GitiSportS2 este destinat automobilelor din segmentul mediu, compact și SUV-urilor cu valențe sportive, fiind produs în unsprezece dimensiuni situate între 16 și 19 inci, cu lățimi cuprinse între 205 și 245 mm și indici de viteză W, Y.

 

GITI Gitisport S2