ALCAR TPMS Top Banner

TPMS PENTRU CAMIOANE

ALCAR SENSOR HD
ALCAR SENSOR HD
Din iulie 2022, ne-am îndreptat atenția spre ramura vehiculelor comerciale. Cu noul regulament de siguranță al UE - ECE 2144/2019 (ECER141), toate vehiculele utilitare nou omologate din clasele N1 până la N3, O3 și O4, precum și M2 și M3 trebuie să fie echipate cu un sistem de monitorizare a presiunii în anvelope.
Pentru a se asigura că toate flotele de vehicule comerciale sunt bine pregătite, ALCAR lansează noul senzor TPMS 100% universal, ALCAR Sensor HD (Heavy Duty).  Acesta nu doar că poate fi programat pentru orice model de vehicul utilitar, dar poate fi ajustat flexibil la toate dimensiunile roților, de la 17,5 la 24,5 inchi, cu un singur produs, datorită designului inovator. Montarea are loc direct pe roată folosind o bandă de fixare special dezvoltată pentru sarcini extreme.
 
 

 

Montaj ALCAR SENSOR HD - Video

ALCAR TECH600

Un senzor. Un instrument. Super simplu.

Pentru programarea senzorului, ALCAR oferă o actualizare cu specificațiile  vehiculelor comerciale pentru instrumentul ALCAR TECH600 existent. Acest lucru permite programarea sau chiar crearea unei clone a senzorului OE existent. Noul ALCAR Sensor HD pentru vehicule comerciale este disponibil acum la dealerul dvs. local ALCAR.

 

Configuratorul TPMS de la ALCAR este suportul perfect pentru afacerea dvs. Configuratorul listează toate informațiile legate de senzori în mod ordonat și în detaliu. Puteți obține orice tip de număr de senzor, puteți vizualiza procedurile de reînvățare legate de mașină, puteți găsi kituri de service și supape de rezervă. Structurat, îngrijit și mereu actualizat – Configuratorul ALCAR TPMS.

 

În aceste videoclipuri, vă arătăm întregul proces de montare al noului nostru senzor ALCAR HD (Heavy Duty).

Instrucțiuni de montaj: 

 

Prezentare ALCAR TECH600: 

Senzori universali (HD)

Când utilizați senzori universali programabili, se recomandă insistent să clonați senzorii inițiali ori de câte ori este posibil pentru a evita procesul de reînvățare.

Auto Programare – Conduceți vehiculul cu o viteză de peste 30 km/h pentru a reprograma senzorii.
În funcție de model, de numărul de osii și de anvelope, procedura de reînvățare poate dura ceva timp înainte ca presiunile să fie afișate.

OBDII – Citiți ID-urile senzorilor cu un instrument de scanare compatibil TPMS. Puneți contactul (motor oprit).
Conectați interfața OBD a vehiculului la un dispozitiv de diagnosticare adecvat sau la un instrument TPMS adecvat. Transferați ID-urile senzorilor la ECU.

Pentru a reînvăța noile ID-uri de senzori în sistemul de modernizare TPMS, vă rugăm să respectați instrucțiunile și procedura cerută de producătorul sistemului respectiv.

Aveți nevoie de informații mai detaliate sau doriți să ne contactați direct?

Pur și simplu completați formularul de contact și trimiteți-l. Vom lua legătura cu tine.

Contact