TERMENI ȘI CONDIȚII

Definirea termenilor

- Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folosiți in acest document se refera la site-ul www.alcar.ro. Designul si conținutul site-ului aparțin in exclusivitate SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL si sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala.
SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL are sediul social în WDP Industrial Park Ștefănești, Strada Ștefănești 8-8A, Ștefăneștii de Jos, Jud. Ilfov, 077175, Romania și codul unic de înregistrare fiscală RO17031494.
 
- Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastră” înțelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care accesează site-ul www.alcar.ro, indiferent de motiv. - Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Condiții” se referă la prezentul contract de utilizare.
- Prin termenul “date personale", înțelegem informațiile pe care le colectam de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), informații despre cărți de credit, pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informații, cum ar fi obiceiuri si preferințe la cumpărături si detalii ale stilului de viată, cum ar fi pasiuni si interese.

Acceptarea “Termenilor si condițiilor”

Înainte de a viziona acest site, vă rugăm sa citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii si condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Condițiilor publicate, având valoare contractuala deplina.

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL își rezerva dreptul de a modifica in orice moment conținutul prezentului contract. In aceasta situație, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagina ce va apărea in momentul accesării site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract de utilizare.

Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.alcar.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informații considerate de SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe site.

De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a oferi utilizatorilor pe site anumite servicii contra cost.

Toate serviciile pe care le primiți din partea www.alcar.ro sau in legătura cu acest site va sunt oferite in exclusivitate in calitate de membru înregistrat pe acest site.

Copyright

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului www.alcar.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL si a furnizorilor săi si este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Așadar, folosirea in scopuri comerciale, fără acordul SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL, a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

Acces și înregistrare ca membru

Pentru a va înregistra ca membru pe site-ul www.alcar.ro, sunteți obligat să:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru vi se va solicita sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorul site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Legaturi

Site-ul www.alcar-wheelbase.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu este responsabila pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Declinarea responsabilitatii

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a întregului conținut găzduit pe site.

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu garantează disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afișate. Așadar, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL își asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a producătorului. Clientul va primi înapoi doar sumele încasate de SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost făcută in avans.

Valoarea obligațiilor SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL fata de orice client in cazul nelivrării sau livrări necorespunzătoare a produselor nu depășește valoarea sumelor încasate de SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL de la clientul respectiv. In astfel de situații, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu va plăti despăgubiri clientului.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificări neanunțate.

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Garantia produselor

Termenul de garantie al produselor noastre este de 24 luni de la data vanzarii, respectand instructiunile de montare ale producatorului.

Promotii si concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Termene de livrare

In mod obisnuit, termenul de livrare al produselor noastre se incadreaza intre 1 si 30 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL. Cu toate acestea, avand in vedere slaba dezvoltare a infrastructurii de transport si aporovizionare a furnizorilor, SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.

Taxe suplimentare
SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la (contact@alcar.ro).

Conditii legale

SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Conform acestuia, “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4; b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile”.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.alcar.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.alcar-wheelbase.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.alcar.ro SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii

Competenta de rezolvare a litigiilor aparute intre clienti si SC ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL revine instantelor de judecata romane.