ALCAR wheel production

Calitate și
Tehnologie

Cea mai înaltă calitate în producția și proiectarea de jante

Cu mixul larg de mărci de jante AEZ, DOTZ, DEZENT, ALCAR STAHLRAD și DOTZ SURVIVAL, ALCAR îndeplinește toate cerințele clienților din segmentele de piață pentru oțel și aliaj pentru segmentul aftermarket. Cele mai importante cerințe sunt criteriile cele mai stringente de calitate și monitorizarea acestor standarde. Toate modelele noi de jante sunt testate pentru durabilitate maximă de către TÜV și în cadrul propriului departament de control al calității de la ALCAR.

de la 14 la 22 inch

Producția zilnică ALCAR de jante din aliaj “made in Germany”depășește 5.000 de unități

ALCAR Leichtmetallräder Produktion GmbH din Neuenrade (Germany) este principala locație de producție de jante din aliaj a Grupului ALCAR. Capacitatea anuală de producție este de 1,2 milioane de jante din aliaj, inclusiv gama completă de autoturisme, automobile off-road și jante pentru autovehicule comerciale ușoare de la 14'' la 22'' din mărcile AEZ, DEZENT și DOTZ destinate numai pieței auto aftermarket. Printre clienți se numără partenerii de distribuție ALCAR precum și parteneri internaționali de distribuție.

În propria noastră fabrică, ALCAR RUOTE SA, din partea care vorbește italiană din Elveția, putem produce anual peste 2 milioane de jante din oțel. Circa 110 angajați se asigură că aproximativ 18.000 de tone de oțel înalt aliat sunt transformate în fiecare an în produse de calitate similară cu cea a echipamentelor de prim montaj. În plus față de calitatea înaltă, jantele din oțel ALCAR sunt caracterizate prin disponibilitatea într-un termen foarte scurt.

Jantele din oțel sunt "Fabricate la cea mai înaltă calitate Elvețiană".

ALCAR WHEELS GMBH este certificat pentru managementul calității de către institutul de certificare Germană TUEV. Această certificare este verificată și actualizată anual și garantează îmbunătățirea continuă în dezvoltarea designului jantelor și a serviciilor pentru clienți.