NatureROADX RXMotion U11 sunt anvelope de vară inovatoare de înaltă performanță, adresată automobilelor de familie, care combină eficient confortul cu consumul redus de combustibil.
 
Compusul special al benzii de rulare reduce considerabil rezistența la rulare pentru a asigura un consum eficient de combustibil. Formele neregulate ale blocurilor și nervura ondulată de pe banda de rulare absorb virbațiile și zgomotul produs, pentru a oferi o rulare silențioasă și confortabilă. Cele patru caneluri largi și fantele diagonale îmbunătățesc evacuarea apei pentru manevrabilitate excelentă și sigură în condiții umede.
 
Anvelopele de vară ROADX RXMotion U11 sunt disponibile cu diametre de la 15" la 21", cu lățimea maximă de 315 mm și indici de viteză V / W / Y.
 

Nature

Anvelopele de vară ROADX RXQuest SU01 oferă performanță echilibrată la costuri reduse de exploatare reduse.

Banda de rulare cu copuși de silica este mai rezistență la uzură, iard esignul neîntrerupt al nervurii centrale oferă o tracțiune mai bună pentru accelerare și frânare sigure. Blocurile laterale mari și faintele de dimensiuni diferite reduc vibrațiile șio zgomotul generat, pentru a oferi o rulare confortabilă, iar cele 3 caneluri largi oferă o ținută de drum sigură în condiții de ploaie, cu distanțe scurte de frânare.
 
Anvelopele de vară ROADX RXQuest SU01 sunt disponibile cu diametre de la 18" la 20", cu lățimea maximă de 295 mm și indici de viteză V / W / Y.
 

Nature

Anvelopele cargo ROADX RXQuest C02 sunt special concepute pentru vehicule comerciale ușoare active zilnic și oferă o manevrabilitate remarcabilă pe suprafețe umede, precum și durată de exploatare extinsă.
 
Designul benzii de rulare este special desenat cu forme ondulate pentru a reduce zgomotul, iar canelurile largi și curbate măresc atât rezisistența la acvaplanare, ci și rezistența la uzură, oferind mai mult spațiu pentru blocuri mai mari și o amprentă mai generoasă la contactul cu partea carosabilă pentru a diminua uzura inegală. Umerii masivi și neîntrerupți oferă stabilitate la viteze mari, chiar și cu încărcătură maximă.
 
Anvelopele de vară ROADX RXQuest C02 sunt disponibile cu diametre de la 13" la 16", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză Q / R / T.
 

Nature

Anvelopele all season ROADX RXMotion 4S oferă aderență și rulare sigură în orice anotimp.
 
Designul benzii de rulare este optimizat pentru a oferi o conducere confortabilă pe tot parcursul anului, cu 3 caneluri principale pentru siguranță sporită pe carosabil inundat, lamele orizontale pentru aderență maximă pe carosabil înghețat și multiple fante cu dublu rol: de prindere, la rularea pe zăpadă, și de evacuarea a apei și zloatei, la rularea pe vreme rea.
 
Compușii speciali mențin elasticitatea anvelopei la temperaturi scăzute, iar blocurile mari oferă precizie și stabilitate la temperaturi crescute, pentru a asigura rulare sigură și fără probleme pe tot parcursul anului. 

Anvelopele all season ROADX RXMotion 4S sunt disponibile de la 13" la 17", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V.