Nature

ROADX RXMotion DU71 este o anvelopă de vară destinată automobilelor premium cu veleități sportive. 

Cele 4 caneluri de pe banda de rulare asigură rezistență mare la acvaplanare, manevrabilitate sigură în orice condiții meteo și oprire în siguranță deplină, anvelopa având clasa A la frânarea pe carosabil umed.

Anvelopele RXMotion DU71 oferă control deosebit în viraje, confort sporit la rulare, siguranță în orice condiții meteo și prețuri competitive.

ROADX RXMotion DU71 este disponibil cu diametre de la 16" la 20", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză W/ Y.

Nature

ROADX RXMotion H12 este o anvelopă de vară din gama high performance, destinată automobilelor de zi cu zi.

Designul cu model asimetric prezintă trei nervuri principale și blocuri special concepute care maximizează zona de contact a anvelopelor pentru stabilitate excelentă pe drumurile uscate și răspuns precis la schimbările de direcție.

Patru caneluri principale asigură un drenaj eficient al apei pentru a îmbunătăți manevrabilitatea și aderența pe drumurile ude. Striațiile subțiri din interiorul canelurilor îmbunătățesc scurgerea apei și dispersează mai bine căldura generată la rulare.

Anvelopele de vară ROADX RXMotion H12 sunt disponibile cu diametre de la 15" la 16", cu lățimea maximă de 205 mm și indici de viteză H / V.

NatureROADX RXMotion U11 sunt anvelope de vară inovatoare de înaltă performanță, adresată automobilelor de familie, care combină eficient confortul cu consumul redus de combustibil.
 
Compusul special al benzii de rulare reduce considerabil rezistența la rulare pentru a asigura un consum eficient de combustibil. Formele neregulate ale blocurilor și nervura ondulată de pe banda de rulare absorb virbațiile și zgomotul produs, pentru a oferi o rulare silențioasă și confortabilă. Cele patru caneluri largi și fantele diagonale îmbunătățesc evacuarea apei pentru manevrabilitate excelentă și sigură în condiții umede.
 
Anvelopele de vară ROADX RXMotion U11 sunt disponibile cu diametre de la 16" la 21", cu lățimea maximă de 315 mm și indici de viteză V / W / Y.
 

Nature

Anvelopele de vară ROADX RXQuest SU01 oferă performanță echilibrată la costuri reduse de exploatare reduse.

Banda de rulare cu copuși de silica este mai rezistență la uzură, iard esignul neîntrerupt al nervurii centrale oferă o tracțiune mai bună pentru accelerare și frânare sigure. Blocurile laterale mari și faintele de dimensiuni diferite reduc vibrațiile șio zgomotul generat, pentru a oferi o rulare confortabilă, iar cele 3 caneluri largi oferă o ținută de drum sigură în condiții de ploaie, cu distanțe scurte de frânare.
 
Anvelopele de vară ROADX RXQuest SU01 sunt disponibile cu diametre de la 18" la 21", cu lățimea maximă de 295 mm și indici de viteză V / W / Y.
 

Nature

Anvelopele cargo ROADX RXQuest C02 sunt special concepute pentru vehicule comerciale ușoare active zilnic și oferă o manevrabilitate remarcabilă pe suprafețe umede, precum și durată de exploatare extinsă.
 
Designul benzii de rulare este special desenat cu forme ondulate pentru a reduce zgomotul, iar canelurile largi și curbate măresc atât rezisistența la acvaplanare, ci și rezistența la uzură, oferind mai mult spațiu pentru blocuri mai mari și o amprentă mai generoasă la contactul cu partea carosabilă pentru a diminua uzura inegală. Umerii masivi și neîntrerupți oferă stabilitate la viteze mari, chiar și cu încărcătură maximă.
 
Anvelopele de vară ROADX RXQuest C02 sunt disponibile cu diametre de la 13" la 16", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză Q / R / T.
 

Nature

Anvelopele all season ROADX RXMotion 4S oferă aderență și rulare sigură în orice anotimp.
 
Designul benzii de rulare este optimizat pentru a oferi o conducere confortabilă pe tot parcursul anului, cu 3 caneluri principale pentru siguranță sporită pe carosabil inundat, lamele orizontale pentru aderență maximă pe carosabil înghețat și multiple fante cu dublu rol: de prindere, la rularea pe zăpadă, și de evacuarea a apei și zloatei, la rularea pe vreme rea.
 
Compușii speciali mențin elasticitatea anvelopei la temperaturi scăzute, iar blocurile mari oferă precizie și stabilitate la temperaturi crescute, pentru a asigura rulare sigură și fără probleme pe tot parcursul anului. 

Anvelopele all season ROADX RXMotion 4S sunt disponibile de la 13" la 17", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V. 

Nature

Anvelopele all-season Cargo ROADX RXQuest VAN 4S sunt special concepute pentru vehicule comerciale ușoare care activează zilnic, indiferent de anotimp, și care au nevoie de manevrabilitate și rulare sigură în orice anotimp.
 
RXQuest VAN 4S are o bandă de rulare special desenată pentru a performa atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed, înzăpezit sau înghețat.  Canelurile largi, în zigzag asigură evacuarea rapidă a apei și zloatei, iar pe zăpadă asigură tracțiune și capabilități sigure de frânare. Cele 4 rânduri de blocuri robuste interblocabile asigură stabilitate și manevrabilitate pe carosabil uscat, iar lamelele cu orientări diferite conferă un comportament predictibil pe carosabil acoperit cu polei.
 
ROADX RXQuest VAN 4S este disponibil cu diametre de la 15" la 16", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză T.
 

Nature

ROADX RXQuest AT21 sunt special concepute pentru a oferi o tracțiune superioară SUV-urilor, camionetelor și furgonete, atât pe drum, cât și în off-road.

Modelul benzii de rulare reduce în mod eficient retenția de pietre și este capabil să reziste la perforații în condiții dure de drum, protejând eficient banda de rulare de deteriorare și asigurând durabilitate extremă. Flancurile anvelopei sunt ranforsate pentru a rezista la deformări laterale sau înțepături.

Blocurile de pe banda rulare promovează uzura uniformă a benzii de rulare pentru a crește durata de viață a anvelopei, iar forma lor "agață" excelent zăpada, noroiul și macadamul. În același timp, designul blocurilor asigură dispersia eficientă a căldurii pentru eficiență și confort la rularea pe asfalt.

ROADX RXQuest AT21 sunt disponibile cu diametre de la 16" la 17", cu lățimea maximă de 265 mm și indici de viteză T / H.