NatureSolmax 1 este noua anvelopă de vară UHP de la Goodride, certificată TÜV SÜD Germania, care oferă un comportament dinamic, fără compromisuri.

Modelul beneficiază de o compoziție cu densitate mare, datorită investițiilor recente făcute de ZC Rubber în tehnologii noi de mixare, și prezintă o bandă de rulare a noului model prezintă 4 caneluri adânci, texturate, pentru a diminua sunetul generat, și 3 centuri circumferențiale, dintre care două neîntrerupte pentru a asigura contact uniform cu asfaltul pentru o rezistente la uzură îmbunătățită, consum redus de combustibil și aderență sigură și comportament predictibil. 

Confortul suprem este altă caracteristică a noilor anvelope Goodride și se datorează designului inovativ al benzii de rulare, cu blocuri sculptate asimetric, decupaje precise și striații subtile care au rol de insonorizare și reduc considerabil zgomotul produs la rulare.

Solmax 1 este disponibil în diametre de la 17" la 22", cu indici de viteză V / W / Y și clasa A la frânare pentru toate reperele.

 

NatureZuperEco Z-107 este o anvelopă de vară destinată automobilelor din segmentul mediu și compact, care oferă performanțe optime, fără a compromite însă confortul pasagerilor din habitaclu. Aderența optimă pe carosabil ud este facilitată de cele patru caneluri longitudinale late, prezente pe banda de rulare, care asigură o evacuare eficientă a apei, minimizând astfel riscul apariției acvaplanării. Blocurile laterale compacte conferă stabilitate optimă în timpul virajelor si facilitează un răspuns prompt al direcției.
 

Confortul pasagerilor este maximizat, grație compoziției benzii de rulare, care facilitează nivelul optim de elasticitate în rulare, oferind în acelasi timp un randament kilometric extins.
 
ZuperEco Z-107 este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13” și 20”, cu o lățime maximă de 265 mm și indici de viteză T / H / V / W. 

NatureSport SA-37 este o anvelopă de vară, dedicată șoferilor cu un stil dinamic de condus, care oferă performanțe remarcabile în materie de manevrabilitate și aderență și de asemenea favorizează menținerea costurilor de exploatare la un nivel redus.
 
Pentru a facilita un randament kilometric extins, a fost utilizată o compoziție de nouă generație la dezvoltarea benzii. Rezistența la rulare a fost astfel redusă iar zgomotul produs în timpul deplasării a fost minimizat, oferind confort sporit pentru pasagerii din habitaclu. Pentru o aderență optimă pe asfalt uscat, banda de rulare dispune de o porțiune rigidă centrală circumferențială, care facilitează un răspuns prompt al direcției.
 
Evacuarea eficientă a apei acumulate în banda de rulare este datorată celor patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, astfel minimizându-se riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
Sport SA-37
este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 24”, cu indici de viteză H / V / W / Y, fiind ideal pentru automobilele cu valențe sportive din segmentul compact.

NatureAnvelopa de iarnă ZuperSnow Z-507 este destinată automobilelor din segmentul compact și mediu. Performanțele foarte bune de frânare, aderența oferită pe zapadă și randamentul kilometric extins, sunt valentețe cheie care fac din Z-507, anvelopa ideală pentru regiunile unde iernile sunt severe.
 
Tractiunea optimă oferită chiar și în cele mai crâncene condiții de iarnă este datorată profilului asimetric, care beneficiază de blocuri laterale robuste, pentru un plus de aderență pe suprafețele alunecoase. Canelurile longitudinale late elimină eficient zăpada acumulată în banda de rulare iar lamelele zimțate care sporesc numărul punctelor de contact, contribuind la reducerea distanțelor de frânare.
 
ZuperSnow Z-507
este o anvelopă de iarnă care se adresează șoferilor exigenți, care au nevoie de performanțe optime pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă și este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16” si 19” inci, cu o lățime maximă de 275 mm și indici de viteză H / V.
 

NatureNoul model de anvelope de iarnă SW608 prezintă un design robust, care performează excelent la temperaturi joase, cu costuri de exploatare mici.
 
Designul agresiv al benzii de rulare în "V" facilitează evacuarea apei și a zloatei, păstrând contactul optim cu carosabilul, pentru a oferi caracteristici de top la frânare și în viraje. Feedbackul pozitiv oferit de anvelopele SW608 conferă precizie, siguranță și încredere la rulare, iar compușii folosiți în fabricarea anvelopei asigură flexibilitate la temperaturi joase, pentru confort sporit pe suprafețe ușor accidentate, cu generare minimă de zgomot.
 
Anvelopele de iarnă SW608 sunt disponibile de la 14" la 18", cu lățimea maximă de 245 mm și indici de viteză T / H / V.
 

NatureIndiferent de sezon, anvelopa All Season Elite Z-401 oferă aderență optimă la rularea pe asfalt uscat, carosabil ud și zăpadă, fiind destinată șoferilor care pun accent pe siguranță. Profilul în formă de V al benzii de rulare, dispune de caneluri late care ajută la eliminarea eficientă a zăpezii acumulate în banda de rulare, în același timp minimizând riscul de acvaplanare.
 
Fiind destinată utilizării extinse pe întreg parcursul anului, anvelopa
All Season Elite Z-401 dispune de o compoziție nouă, denumită ZC, care reduce considerabil rezistența la rulare, optimizând astfel randamentul kilometric al anvelopei.
 
All Season Elite Z-401
este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13” și 19” inci, cu o lățime maximă de 245 mm și indici de viteză T / H / V / W.
 

NatureModelul de anvelope all season cargo SW613 este destinat autoutilitarelor care au nevoie de performanță și randament kilometric extins la costuri accesibile.
 
Anvelopele oferă un comportament foarte bun pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă, datorită blocurilor mari și a canelurilor în zig-zag, și au o construcție robustă, cu umeri solizi și flancuri ranforsate, care permite exploatarea zilnică, fără emoții. Pentru a obține un raport performanțe/costuri cât mai bun, în procesul de fabricație se folosesc compuși cu o rezistență mare la uzură, pentru a extinde viața de folosință a anvelopelor SW613.
 
Anvelopele all season cargo SW613 sunt disponibile de la 15”la 16”, cu lățimea maximă de 215 mm și indici de viteză Q / R / T.