Anvelope Depozit

ZECE MĂRCI DE ANVELOPE

ALCAR WHEELBASE ROMANIA a devenit într-un timp relativ scurt unul dintre importatorii de anvelope cu cea mai diversă și atractivă gamă de anvelope. Oferim partenerilor noștri de la anvelope din gama medie-premium precum Falken, Kumho sau Nexen, la anvelope cu un raport preț calitate excelent, fabricate de cele mai mari nume din China cum ar fi Sailun, GITI, GT-Radial, Westrlake (ZC-Rubber) sau Triangle. În total importăm direct zece mărci de anvelope cu aplicații, începând de la turisme, SUV-uri și autovehicule comerciale ușoare până la anvelope destinate autocamioanelor.

 

Anvelope japoneze

În Falken regăsim tenacitatea japoneză combinată cu tot know-how-ul câștigat în cursele de anduranță de pe Nurburgring și experiența îndelungată adunată de pe piețele din întreaga lume. Sumitomo Rubber Industries, compania din Japonia care deține marca Falken, este beneficiara unei tradiții îndelungate, care se îmbină îndeaproape cu destinele numelui Dunlop.

Către pagina FALKEN TYRES

Falken Logo Blue Single Mic
Logo Kumho

Excelență coreeană

Istoria Kumho Tires începe în Coreea de Sud, în anul 1960, când Incheon Park, fondatorul Kumho Asiana Group, confruntat cu dificultatea de a găsi anvelopele necesare autovehiculelor uneia dintre companiile sale.
În prezent, Kumho Tire dispune de opt locații de producție, cu o capacitate totală de peste 62 de milioane de unități pe an și o rețea de distribuție în peste 160 de țări. În comparație cu anii '60, gama de anvelope Kumho Tires include azi repere pentru aproape toate tipurile de autovehicule, de la automobile de mici dimensiuni și automobile off-road la camioane, mașini pentru sectoarele construcțiilor și agricol, avioane sau chiar automobile de curse.
Către pagina KUMHO

NEXEN - o companie dinamică

Lansată în anul 2000, marca NEXEN a depășit imediat granițele țării de origine, Coreea de Sud, câștigând rapid expunere la nivel mondial și devenind echipare originală pentru unele dintre cele mai prestigioase modele ale grupului Volkswagen. Din decembrie 2013, ALCAR WHEELBASE ROMANIA este importator oficial al mărcii NEXEN. Aceste anvelope sunt fabricate în cele două uzine din Coreea (Yangsan şi Changnyeong), dar și în noua fabrică din Republica Cehă, și se situează în avangarda tehnologică a industriei de profil.
Mai multe despre anvelopele NEXEN...

Logo Nexen
SAILUN TIRES LOGO

Sailun - cele mai bune anvelope cu preț excelent

Într-un interval mai mic de două decenii, Sailun a reușit să ocupe o poziție de frunte între producătorii din țara sa natală și să se impună la nivel internațional, unde aspiră la un loc în top 10 producători mondiali de anvelope. Inițial producători de echipamente industriale pentru fabricile de anvelope, Sailun s-a transformat, așa cum era de așteptat, într-unul dintre cei mai mari producători de anvelope din China. Fabricile sale dispun de cele mai noi tehnologii și anvelopele sunt proiectate și îmbunătățite ținându-se cont de cerințele consumatorilor din Europa. Calitatea Sailun a depășit demult stadiul unor anvelope de buget, iar clienții care le-au încercat sunt mereu plăcut surprinși de calitatea produselor acestei mărci.
Descoperă mai multe despre SAILUN

Sumitomo - inginerie de cea mai înaltă calitate

Marca ce poartă numele grupului situat pe locul 5 mondial în topul producătorilor de anvelope, propune modele de anvelope care și-au demonstrat eficiența și fiabilitatea din toate punctele de vedere și sunt comercializate la un preț mai mult decât avantajos.

SUMITOMO Logo
Giti Logo (1)

GITI și GT-RADIAL

Un grup cu renume și mult istoric, originar din Singapore, care produce mărcile de anvelope GT-Radial (marca din China cu cel mai mare volum de importuri către Europa) și anvelopele premium GITI, care printre altele sunt utilizate ca echipare de prim montaj pe automobile ale companiei Dacia.
Mai multe despre anvelopele GITI și GT-Radial...
Anvelopele GITI utilozate ca primă echipare

ZC Rubber sau marca Westlake

O marcă ale carei rădăcini se pot urmări până în anul 1958. Westlake este parte integrantă a grupului Zhongce Rubber, adică unul dintre cei mai mari producători de anvelope din China.

Mai multe detalii despre anvelopele Westlake...

Westlake Logo

Triangle - locul 10 mondial

Înființat în 1976, producătorul Triangle a devenit unul dintre jucătorii importanți din industria anvelopelor. Astăzi, compania produce peste 900 de tipuri de anvelope radiale în peste 280 de dimensiuni. Producția anuală depășește 14 milioane de unități sub forma anvelopelor radiale pentru autoturisme, SUV-uri, cargo, autobuz, autocamion, și OTR (pentru aplicații industriale, în construcții și chiar minerit).
Vezi mai multe detalii despre anvelopele Triangle...

Logo Triangle