Falken Logo Blue Single Mic

Create de japonezi pentru Europa.

Falken Tire GmbH a luat ființă în 1983 și face parte din portofoliul grupului japonez Sumitomo Rubber Industries Ltd, aflat în top 5 cei mai mari producători de anvelope din lume. Anvelopele FALKEN se remarcă prin garanția de 5 ani, care atestă încrederea pe care o are compania în calitatea produselor sale, dar și prin performanțele dinamice, dezvoltate și testate în competiții motorsport de renume, clasificările de top la frânarea pe carosabil umed, rezistența mare la uzură și prețurile competitive pentru siguranța și fiabilitatea oferite.

Descoperă anvelopele FALKEN!

Logo Kumho

Exigența care redefinește standardul de calitate.

Cu sediul general în Coreea de Sud și o vechime în piață de peste 60 de ani, Kumho Tire deține, la nivel mondial, 8 fabrici, 14 filiale regionale și 5 centre de cercetare și dezvoltare împărțite pe 3 continente, Europa, Asia și America de Nord. Kumho Tire produce anual peste 68 de milioane de anvelope, vinde în peste 180 de țări și are în portofoliu modele care sunt echipare standard pentru producători auto de renume, precum Mercedes-Benz, Audi, Bmw, Volkswagen, Skoda, Fiat, Renault, Dacia, Nissan, Kia, Hyundai, Mitsubishi, Jeep, Ford, GM, Holden.

Descoperă anvelopele KUMHO!

Logo Nexen

Un brand extrem de dinamic

Lansată în anul 2000, marca NEXEN Tire a depășit imediat granițele țării de origine, Coreea de Sud, câștigând rapid expunere la nivel mondial și devenind echipare originală pentru unele dintre cele mai prestigioase mașini. Cu fabrici și  centre de cercetare și dezvoltare în Europa, Asia și America de Nord, NEXEN Tire reacționează rapid la schimbările din piață și produce întotdeauna anvelope cu calitate deosebită și performanțe remarcabile.

Descoperă anvelopele NEXEN!

Vredestein Vector Logo 2022

Anvelope performante care livrează!

Compania a fost înființată în Olanda încă din 1908 cu denumirea Nederlandse Guttapercha Maatschappij din Delft și redenumită în 1909, NV Rubberfabriek Vredestein când a început să producă cauciuc.  În 2009, Vredestein a fost achiziționată de Apollo Tyres Ltd din India, unul dintre cei mai mari 15 producători mondiali de anvelope, iar numele companiei a fost schimbat în Apollo Vredestein B.V. Cea mai mare parte a producției are loc în continuare în Enschede, unde în 2013 s-a deschis centrul de cercetare și dezvoltare al companiei, pentru a dezvolta și testa anvelopele pentru mașini și autoutilitare.

Descoperă anvelopele VREDESTEIN

SAILUN TIRES LOGO

Calitate excelentă la preț excelent

În numai două decenii, grupul Sailun Tyre a reușit să se impună la nivel internațional, aflându-se printre primii 12 producători mondiali de anvelope. Cu centre de cercetare și dezvoltare pe 3 continente și 4 fabrici ultramoderne în Asia, Sailun Tyre produce anual peste 40 de milioane de anvelope pentru autoturisme, 70.000 de tone de anvelope speciale și 6.5 milioane de anvelope pentru camioane.  Cu peste 7 milioane de anvelope vândute anual în Europa, calitatea Sailun a depășit demult stadiul unor anvelope de buget, fiind alese frecvent pe una dintre cele mai competitive piețe. 

Descoperă anvelopele SAILUN!

Giti

Performanță imbatabilă în acest segment

Grupul din Singapore deține mărcile GT-Radial și Giti și se află pe locul 13 în topul producătorilor mondiali de anvelope. Giti Tire are 8 fabrici cu o capacitate de producție de peste 100 de milioane de anvelope pe an, cu piețe principale de desfacere în Europa și America de Nord. Giti Tire are o tradiție bogată, dar și un suport financiar enorm dedicat progresului tehnologic, dezvoltând și testând anvelope în centre de cercetare din Germania, Regatul Unit, China și SUA, și printr-o prezență susținută în competiții motorsport respectate de pe mapamond.

Descoperă anvelopele GITI 

Gt Radial

Performanța se întâlnește cu tradiția

Marca GT Radial oferă o gamă completă de anvelope pentru aproape orice tip de autovehicul de pasageri, de la mașini de ultraperformante până la sedanuri și crossover-uri de lux, SUV și autoutilitare. Proiectate și dezvoltate cu tehnologie și calitate de clasă mondială, anvelopele GT Radial sunt produse de Giti Tire, o companie lider mondială de anvelope care deservește consumatorii din peste 130 de țări din întreaga lume.
 
 
Descoperă anvelopele GT RADIAL!

SUMITOMO Logo

Calitatea și fiabilitatea Falken la prețuri mai avantajoase

Marca ce poartă numele grupului situat pe locul 5 mondial în topul producătorilor de anvelope, propune modele de anvelope care și-au demonstrat eficiența și fiabilitatea din toate punctele de vedere și sunt comercializate la un preț mai mult decât avantajos.

Descoperă anvelopele SUMITOMO!

Westlake Logo

Anvelope avantajoase și versatile

Brandul Westlake face parte din grupul Zhongce Rubber, cel mai mare producător de anvelope din China și locul 9 mondial, care are la în arsenalul său 11 unități ultramoderne de producție a anvelopelor, precum și centre de testare și dezvoltare în Europa, Asia, America de Sud și America de Nord.

Descoperă anvelopele WESTLAKE!

Goodride LOGO

Calitate și prețuri imbatabile

Goodride este fabricat de grupul Zhongce Rubber, cel mai mare producător de anvelope din China și locul 9 mondial, care are la în arsenalul său 11 unități ultramoderne de producție a anvelopelor, precum și centre de testare și dezvoltare în Europa, Asia, America de Sud și America de Nord.

Descoperă anvelopele GOODRIDE!

Double Star

Inovație și progres

La aproape 100 de ani de înființare, Doublestar Group este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din China și acționar majoritar la Kumho Tire, unde deține 45% din acțiuni. Cu centre de producție complet automatizate, Doublestar Group este adepta excelenței în progresul tehnologic (printre inovații se remarcă anvelopele colorate și ignifuge), cultivând trei industrii noi: echipamente inteligente, logistică industrială inteligentă și reciclarea cauciucului.


Descoperă anvelopele DOUBLESTAR!

Logo Triangle

Brand inovativ cu peste 360 de brevete

Înființat în 1976, grupul Triangle a devenit unul dintre jucătorii importanți din industria anvelopelor, cu peste 360 de brevete dezvoltate în centrele de cercetare din China, Statele Unite și Germania, și o producție anuală care depășește 25 de milioane de unități sub forma anvelopelor radiale pentru autoturisme, SUV-uri, cargo, autobuz, autocamion și anvelope pentru aplicații off-the-road (locul 4 mondial).

Descoperă anvelopele TRIANGLE!

Roadx

Calitate excelentă în clasa economy

Ca parte a grupului Sailun, RoadX produce anvelope pentru turisme și camioane, în cele mai moderne fabrici de anvelope din Asia, la prețuri imbatabile în raport cu calitatea oferită.

Descoperă anvelopele ROADX!

Lassa

Anvelope perfomante produse în Europa

Anvelope de fabricație europeană, destinate turismelor, SUV-urilor camioanelor și autobuzelor.
 
Descoperă anvelopele LASSA!