Alcar
Alcar

Z-107

Alcar

All Season Elite Z-401

Alcar

Zuper Snow Z-507

Alcar

SW608

Alcar

SW612

Alcar

SPORT SA-37

WestLake

Înființată în anul 1958, compania producătoare de anvelope Westlake a reușit în timp să își consolideze renumele în segmentul de buget. Condusă de o filosofie de afaceri care pune accent pe inovație și accesibilitate, compania continuă să facă demersuri în dezvoltarea unei game de anvelope cu impact redus asupra mediului înconjurător, Gama de modele cu multitudinea sa vastă de dimensiuni disponibile, acomodează autoturisme din segmental compact, mijlociu, SUV-uri, autoturisme comerciale destinate transportului de mărfuri dar și celor industriale și Agricole.

Producătorul de anvelope alocă o importanță deosebită în adaptarea modelelor sale la mai multe tipuri de suprafețe carosabile. Longevitatea companiei WESTLAKE a fost consolidată prin calitatea și accesibilitatea gamei sale de anvelope oferite. În prezent, producătorul își comercializează modelele în America de Nord, Europa, Asia, Australia și Africa.

Printre modele care se bucură de un real success se numără și Westlake SA37, o anvelopa sport de vară care oferă un nivel foarte bun de aderență, o rezistență redusă la rulare și totodată mai mult confort.

SA37 oferă distanțe reduse de frânare, reușind  să obtină clasa „B” la franarea pe carosabil ud, performanță egalată de fiecare dimensiune disponibilă. Cu ajutorul celor 4 caneluri principale, dispuse pe întreaga circumferință a benzii de rulare, SA37 asigură o bună dispersare a apei și un risc redus de acvaplanare.

WESTLAKE ZuperEco Z-107 este o anvelopă de vară destinată automobilelor din segmentul mediu și compact, oferind performanțe optime, fără a compromite însă confortul pasagerilor din habitaclu. Aderența optimă pe carosabil ud este datorată celor patru caneluri longitudinale late, prezente pe banda de rulare, care asigură o evacuare eficientă a apei, minimizând astfel riscul apariției acvaplanării, în timp ce blocurile laterale compacte conferă stabilitatea optimă în timpul virajelor si un răspuns prompt al direcției.
Confortul pasagerilor este imbunătățit datorită compoziției benzii de rulare, care facilitează elasticitatea necesară în rulare, contribuind în acelasi timp, la un randament kilometric extins.
Anvelopa ZuperEco Z-107 este disponibilă în dimensiuni cuprinse între 13” și 18” inch.
Westlake Z107
Anvelopa de iarnă WESTLAKE ZuperSnow Z-507 este destinată unei game largi de automobile din segmentul compact și mediu. Performanțele foarte bune de frânare, stabilitate oferită pe zapadă și randamentul kilometric extins sunt aspectele care fac din Z-507 anvelopa ideală pentru regiunile unde sezonul rece primează.
Tractiunea optimă obținută în condiții de iarnă este datorată profilului asimetric, care beneficiază de blocuri laterale pentru mai multă aderență pe suprafețele alunecoase. Canelurile longitudinale late elimină eficient zăpada acumulată în banda de rulare iar lamelele zimțate care sporesc numărul punctelor de contact cu carosabilul facilitează distanțe mai scurte de frânare.
WESTLAKE Z-507 este o anvelopă care se adresează șoferilor exigenți, care au nevoie de performanțe foarte bune pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă. ZuperSnow Z-507 este disponibil în dimensiuni cuprinse între 16” si 19” inch, cu o lățime maximă de 245 mm.
Westlake Z507 Full
Anvelopa WESTLAKE All Season Elite Z-401 poate fi utilizată pe întreaga perioadă a anului, oferind siguranță la rularea pe asfalt uscat, carosabil ud și chiar pe zăpadă. Stabilitatea optimă în condiții de aderență redusă este asigurată de profilul în formă de V al benzii de rulare, care dispune de caneluri late care ajută la eliminarea eficientă a zăpezii acumulate în banda de rulare, în același timp minimizând riscul de acvaplanare.
Fiind o anvelopă destinată unei utilizări extinse pe întreaga perioada a anului, Z-401 dispune de o compoziție nouă, denumită ZC, care reduce rezistența la rulare, mărind astfel randamentul kilometric al anvelopei.
All Season Elite Z-401 este disponibilă în dimensiuni cuprinse între 13” si 19” inch, cu o lățime maximă de 245 mm.
Westlake Z401 Full
WESTLAKE Sport SA-37 este o anvelopă de vară performantă, dedicată șoferilor axați pe performanță, menținând în același timp costurile de exploatare la un nivel redus.
Pentru un randament kilometric extins a fost utilizată o compoziție nouă care reduce rezistența la rulare și zgomotul produs în timpul deplasării, oferind confort sporit pentru pasagerii din habitaclu. Pentru o stabilitate optimă pe asfalt uscat, banda de rulare dispune de un inel central neîntrerupt, care oferă rigiditatea neceasară obținerii unui răspuns prompt al direcției. Pe carosabil ud, evacuarea eficientă a apei acumulate în banda de rulare se realizează cu ajutorul celor patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, minimizând apariția acvaplanării.
Modelul Sport SA-37 este disponibil în dimensiuni cuprinse între 15” și 16” inch, ideal pentru automobilele compacte cu valențe sportive.
WESTLAKE SA37