ALCAR Holding GmbH

Despre ALCAR

WHEELBASE ROMANIA

Un partener puternic pentru retaileri.

Am înființat compania Wheelbase în anul 2004, ca importator exclusiv al mărcilor AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO și ALCAR Wheels GmbH, aflate în portofoliul grupului ALCAR.
În 2010, ALCAR GROUP a devenit coacționar, compania redenumită ALCAR WHEELBASE ROMANIA alăturându-se celorlalte sucursale de la nivel internațional ale grupului.

ALCAR WHEELBASE ROMANIA continuă activitatea de import și distribuție la nivel național pentru jantele produse de grupul ALCAR, dar și pentru zece mărci de anvelope, dispozitive și senzori de presiune în anvelope și accesorii pentru roți, având ca obiective prioritare creșterea numărului de parteneri, cu respectarea strictă a unor standarde ridicate ale produselor și serviciilor oferite clienților.
Pe lista produselor se află o gamă largă de jante din aliaj ușor, dar și jante din oțel, politica grupului presupunând un program de producție flexibil și stocuri bine dimensionate, ca urmare a experienței acumulate in trei decenii de activitate.
Pentru a răspunde prompt partenerilor și clienților, ALCAR WHEELBASE ROMANIA dispune de o echipă bine pregătită și de o disponibilitate mare a produselor, grație stocurilor locale. Logistica bine pusă la punct permite livrarea a celei mai mari părți a produselor într-un interval de maximum 24 de ore.
Suplimentar, compania desfășoară activități de marketing și promovare la nivel național și cursuri de pregătire pentru echipele de vânzări ale partenerilor.