Alcar

TPMS pentru autoturisme

Noua generație de senzori ALCAR Plug&Drive

Noul senzor ALCAR Plug&Drive este preprogramat și gata pentru utilizare imediată. Acest lucru economisește timpul de lucru pentru că nu mai este necesară programarea. Cu doar șase variații, senzorul cunoscut după prescurtarea P&D oferă 96% acoperire a modelelor* de pe piața din Europa și nu trebuie nici programat nici configurat. Sloganul acestui senzor este simplu: Plug and drive. Totuși, senzorul ALCAR P&D poate fi programat, și împreună cu Senzorul Universal ALCAR se situează printre senzorii care pot fi programați cel mai rapid.

*Se aplică la toate modelele de mașini începând din 2018

Plug & Drive Sensor

Toți senzorii ALCAR noi au baterii mult îmbunătățite din cauza sistemului inteligent de management al bateriei și a omologărilor pentru viteze mari (Vmax) petnru modelele clamp-in de până la 300 km/h. Noua generație de SENZORI ALCAR garantează calitatea OE. Testat și certificat de TÜV SÜD în condiții de testare foarte dure.

 

Mai multă flexibilitate pentru afacerea ta

Noul “Senzor Universal ALCAR” oferă maximum de flexibilitate deoarece acoperă circa 99% dintre mașini*. Senzorul universal este printre cei mai rapizi senzori programabili de pe piață. Oferă și un avantaj în plus, și anume că programarea se poate face cu multe dispozitive TPMS independente. Senzorul universal este disponibil în patru versiuni diferite de valvă: clamp-in argintiu, clamp-in negru, clamp-in gri dar și snap-in negru.

*Pentru toate modelele începând din 2018

 

Toți senzorii ALCAR noi au baterii mult îmbunătățite din cauza sistemului inteligent de management al bateriei și a omologărilor pentru viteze mari (Vmax) petnru modelele clamp-in de până la 300 km/h. Noua generație de SENZORI ALCAR garantează calitatea OE. Testat și certificat de TÜV SÜD în condiții de testare foarte dure.

ALCAR SENSOR BLE funcționează 100% identic cu senzorul Tesla OE și nu necesită programare. Ca și în cazul senzorului OE, sistemul învață automat senzorii în primele minute de condus. Prin urmare, nu este necesar un dispozitiv TPMS pentru programare sau predare pentru punerea în funcțiune a senzorilor. SENSORUL ALCAR BLE pentru TESLA este disponibil sub numărul de articol S6A108 cu o supapă argintie, sub numărul de articol S6A108B cu o supapă neagră și sub numărul de articol S6A108G cu o supapă gri.

ALCAR SENSOR BLE (Bluetooth Low-Energy Technology) comunică prin Bluetooth cu electronica de control a vehiculului Tesla respectiv și poate fi utilizat pentru toate modelele Tesla.

 

Cel mai rentabil senzor OE

“Senzorul ALCAR Single” este un senzor de schimb preprogramat OE. Absolut identic senzorilor OE, 100% fiabil și gata pentru utilizare imediată. Ușor de montat pentru mașoritatea modelelor de mașini din Europa, Senzorul Single este o alternativă cu preț excelent pentru toate service-urile de roți. Roțile complete și vânzările de volum pentru ateliere sunt zonele principale de aplicație ale acestui senzor.

Toți senzorii ALCAR noi au baterii mult îmbunătățite din cauza sistemului inteligent de management al bateriei și a omologărilor pentru viteze mari (Vmax) petnru modelele clamp-in de până la 300 km/h. Noua generație de SENZORI ALCAR garantează calitatea OE. Testat și certificat de TÜV SÜD în condiții de testare foarte dure.

Gamă extinsă de senzori OE

ALCAR își completează gama de senzori cu cei mai comuni senzori OE. În webshop-ul dedicat partenerilor, veți găsi o gamă largă de senzori OE de la mărci precum Schrader, Continental/VDO, HUF/BH-Sens și Pacific.

Montaj senzor TPMS

Proceduri de reînvățare

ALCAR TECH600

ALCAR oferă o soluție personalizată: Pe lângă noii senzori, în același timp, ALCAR a dezvoltat în cooperare cu BARTEC, liderul mondial în materie de dispozitive de dispozitive de diagnoză TPMS, un nou dispozitiv de înaltă performanță. Cu ALCAR TECH600, specialiștii din service vor avea la dispoziție un dispozitiv complet pentru diagnoză și programare, care include multe funcții suplimentare. Noul ALCAR TECH600, printre altele are un display color, WIFI, Bluetooth OBDII, încărcare wireless, și o carcasă ergonomică și robustă. Grație navigației îmbunătățite, meniului în multe limbi, update-uri via WIFI și opțiunilor multiple de analiză prin OBD, noul dispozitiv face mai simple sarcinile din service. Adăugați la asta recunoașterea automată a senzorilor, multiprogramarea, integrarea ERP, și o bază de date vastă pentru proceduri de reînvățare și o perioadă de licență de trei ani. Un upgrade unic ALCAR este o ofertă specială pentru service-uri de a avea acces la datele despre cei mai mulți senzori din piață.

 

Ofertă completă (Bundle):

OFERTA SPECIALĂ a sezonului!

Noul TECH600 Bundle este disponibil acum la un preț special pe Webshop-ul ALCAR

 

Noul ALCAR TECH600 este cel mai rapid și cel mai bun dispozitiv TPMS de pe piață. Împreună cu BARTEC am dezvoltat un nou dispozitiv de înaltă performanță pentru a-ți face viața în service cât mai uțoară cu putință. Identificarea automată a senzorului, multiprogramare, integrare ERP și o bază de date cuprinzătoare de proceduri de reînvățare precum și o perioadă de licență de trei ani.

Noile dezvoltări ale senzorilor includ următoarele îmbunătățiri:

  • Acoperire mare a mașinilor pentru senzorii Plug & Drive și Universal
  • În prezent cea mai rapidă programare fără contact de pe piață
  • Compatibilitate crescută cu dispozitive TPMS independente
  • Omologări mai mari pentru viteza senzorilor de până la 300 km/h
  • Aprobare TÜV!

Cel mai facil și rapid mod pentru a primi oferta este să vizitezi Webshop-ul ALCAR.

READY 4 MULTIPROGRAMMING

ALCAR definește noi standarde în segmentul soluțiilor TPMS, în strânsă colaborare cu BARTEC, cel mai mare producător la nivel mondial de echipamente TPMS.

Pentru a eficientiza procedeul de programare, dispozitivul TECH600 este capabil să programeze simultan 4 senzori, oferind o experiență facilă.

Prin soluțiile oferite, ALCAR optimizează în ritm consecvent industria ca efect al simbiozei industriale, având ca scop îmbunătățirea performanțelor.

Beneficiați de experiența vastă a companiei ALCAR pentru a eficientiza timpul alocat și a maximiza profitul.

 

 

ALCAR TECH350

TECH350 este un dispozitiv TPMS profesional pentru diagnoză și programare creat de BARTEC, liderul mondial în fabricarea de dispozitive de diagnoză TPMS. Baza de date cuprinzătoare permite îndeplinirea operațiunilor legate de TPMS pe toate automobilele precum și programarea senzorilor ALCAR. Prin utilizarea modulului OBD furnizat puteți reînvăța senzorii și diagnostica erorile TPMS. Dispozitivul conține toate procedurile de reînvățare și codurile de produs pentru senzori.

 

ALCAR VT57

Din 2014, mulți dintre clienții ALCAR au făcut primii pași în materie de TPMS cu ALCAR VT56. Afișajul mare, color, și baza de date cuprinzătoare au reușit să convingă clienții. Noul model, ALCAR VT57, a fost dezvoltat pe această platformă. Acum, pentru prima dată, și cu ecran tactil și acoperire 100% la diagnosticarea senzorilor OEM, acoperire largă OBD, tehnologie OBD "Sync-ID" și multe altele. Actualizările constante și live ale dispozitivului, precum și capacitatea de conectare wireless, prin Wi-Fi, va asigura că VT57 va avea mereu cea mai recentă versiune și cea mai mare acoperire posibilă. Cu ALCAR VT57 puteți, de asemenea, programa toți senzorii ALCAR, dar și senzorii celorlalți producători de senzori importanți.

 

Software & Accesorii

 

Actualizări 

Cu ajutorul programului pentru PC TPMSDesktop de la BARTEC, puteți actualiza ALCAR TECH600 sau TECH300. Actualizările includ, de exemplu, noi modele de mașini, proceduri de reînvățare, acoperire extinsă pentru OBD și noi coduri de programare pentru senzorii universali. Mai mult,  TPMSDesktop vă permite să dispuneți de o interfață pentru transferul datelor în sistemul dumneavoastră de management al inventarului!

Pentru ALCAR VT56, ATEQ oferă programul webVT PC, în așa fel încât dispozitivul dumneavoastră să fie mereu actualizat.

Licențe

A expirat perioada de licență pentru dispozitivul dumneavoastră TPMS? Nu trebuie să vă faceți griji! În Webshop-ul ALCAR, veți găsi o opțiune de extindere a licenței pentru dispozitivele ALCAR TPMS. Întrebați la ALCAR despre ofertele de licențe.

Opțiuni

Pentru noul dispozitiv TPMS, ALCAR TECH600, oferim un upgrade unic,  special pentru toate service-urile de roți, care include acoperire completă pentru programarea senzorilor universali de la cei mai cunoscuți producători de senzori. După introducerea codului de upgrade, puteți programa senzorii universali de la Schrader, HUF/BH-Sens și Alligator în plus față de senzorii ALCAR (ALCAR Sensor + ALCAR by Schrader).

Accesorii Dispozitiv

Ați rătăcit sau ați stricat ceva din greșeală? Vă oferim piesele de rezervă necesare pentru dispozitivul dumneavoastră TPMS. Indiferent că este vorba despre un cablu pentru OBD, Bluetooth OBD sau dispozitiv de încărcare, avem piesa de schimb potrivită pentru dispozitivul dumneavoastră de la BARTEC sau ATEQ.

ALCAR recomamndă înlocuirea tuturor componentelor relevante pentru valvele TPMS la fiecare schimbare de anvelope în așa fel încât funcționalitatea și siguranța sistemului să nu fie afectate.

La ALCAR veți găsi valvele potrivite pentru toți senzorii OE de la cei mai cunoscuți producători precum și pentru cei mai populari senzori aftermarket. Configuratorul TPMS ALCAR vă va trimite direct la valvele corecte, sau puteți să consultați lista noastră de compatibilități pentru service kit-uri.

În timp ce valvele snap-in (din cauciuc) trebuie înlocuite complet, la cele clamp-in (din metal) trebuie verificate cel puțin pentru garniturile din cauciuc, piuliță de strângere, ventil și capac, și înlocuite dacă este necesar.

Service kit-ul ALCAR oferă toate componentele necesare de la producătorii cei mai cunoscuți de senzori. Vizitați Configuratorul TPMS ALCAR din Webshop pentru a comanda service kit-ul corect, sau puteți consulta lista de compatibilități.

Cu ajutorul Tool kit-ului ALCAR aveți toate uneltele necesare montării și întreținerii senzorilor TPMS. O cheie de strângere la cuplu, calibrată, cu accesoriile necesare, o cheie cu strângere la cuplu pentru ventile, sau o cheie mică, T6, cu strângere la cuplu, pentru modele mai vechi de senzori. Produsul Tool kit cu cod de produs SKA001 poate fi găsit în Webshop.

Configuratorul TPMS ALCAR reprezintă suportul ideal pentru departamentul dumneavoastră de TPMS. Configuratorul oferă toate informațiile necesare despre senzori cu toate detaliile necesare. Puteți obține numărul fiecărui senzor, puteți găsi procedurile de reînvățare și le puteți printa, găsiți kit-uri de service și valve de rezervă. Structurat, ușor de folosit și actualizat – Configuratorul TPMS ALCAR.

Pentru un cont în Webshop-ul LCAR CONTACTAȚI UN REPREZENTANT AL ECHIPEI DE VÂNZĂRI.

 

 

Video procedură completă 

 

Procedură de reînvățare video

         

Videoclipuri de prezentare

         

Cele TREI proceduri de reînvățare de bază pentru senzorii TPMS

Auto Learn – Mașina poate învăța noile ID-uri ale senzorilor fără un dispozitiv. Este necesar doar ca mașina să fie condusă pentru a reînvăța senzorii. În unele cazuri (de ex. BMW) este necesară o activare prin computerul de bord.

Sfat: Permiteți mașinii să staționeze cca. 20 de minute pentru ca sistemul să efectueze o recalibrare. Acest pas poate fi foarte important! Este posibil ca mașina să nu caute noii senzori dacă schimbarea roților a avut loc prea repede. Procedura de reînvățare poate dura între 5 și 20 de minute (în funcție de modelul de mașină) timp în care vă sfătuim să conduceți cu cel puțin 20 km/h.

OBD – Este necesar un dispozitiv TPMS cu un adaptor OBD pentru programarea ID-urilor noilor senzori în unitatea de control a mașinii. Noile ID-uri pot fi programate fără a conduce mașina.

Sfaturi de depanare: Transferați ID-urile noilor senzori prin OBD și așteptați 5 minute (cu dispozitivul și mașina pornite și conectate între ele). Apoi comutați contactul pe OFF și apoi pe ON (motor oprit) și mai așteptați 5 minute. Între timp, scanați din nou senzorii cu ajutorul dispozitivului TPMS. După aceea, conduceți mașina minimum 10 minute.

Toyota/Lexus: Transferul ID-urilor senzorilor ar putea fi blocat. Cu dispozitivele TPMS ALCAR aveți opțiunea ca mai întâi să deblocați unitatea centrală prin OBD iar apoi să activați transferul de ID-uri.

Staționar – Utilizați un dispozitiv TPMS cu mașina pusă în modul de reînvățare. Noile ID-uri pot fi salvate în unitatea de control a mașinii fără a conduce mașina. Puneți mașina în modul de reînvățare și scanați senzorii cu dispozitivul TPMS.

Această metodă de reînvățare este foarte comună în cazul mașinilor (modelelor) fabricate în S.UA. și poate fi regăsită și la mașini europene, de ex. Opel (Chevrolet) sau Ford.

Sfat: Puneți mașina în modul de reînvățare cu ajutorul meniului din computerul de bord sau, dacă este cazul, prin apăsarea în același timp a butoanelor blocat și deblocat de pe telecomanda mașinii. Înainte de aceasta, trageți frâna de mână.

E-mail address: contact@alcar.ro

Telefon: +40314 25 14 12

Webshop