Nature

Modelul HS52 este cea mai recentă anvelopă de vară, orientată spre confort și performanță, din gama ECSTA.
 
Construcția optimizată alături de compoziția de ultimă generație a benzii de rulare sunt principalii factori responsabili pentru îmbunătățirea perfomanțelor oferite în materie de manevrabilitate, rezistență la rulare și randament kilometric, în comparație cu predecesorul HS51.
 
Odată cu avansarea tehnologiilor utilizate la crearea diverselor modele de pneuri aclamate pe care producătorul Coreean le comercializează, KUMHO a conceput și dezvoltat ECSTA HS52 cu scopul de a optimiza standardul de performanță regăsit pe anvelopele KUMHO, instaurând un etalon pentru viitoarea generație de pneuri de vară, fără a neglija impactul asupra mediului și nivelul de confort oferit în rulare.
 
Canelurile centrale late ale anvelopei ajută la eficientizarea evacuării apei de pe suprafața benzii de rulare, astfel minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Umerii rigizi ai anvelopei facilitează un răspuns prompt al direcției în viraje. Aderența optimă oferită pe carosabil ud și uscat favorizează o stabilitate crescută la  viteze mari și implicit un nivel de siguranță crescut.

Nature  
Datorită design-ului restilizat al profilului și performanțelor, modelul KUMHO ECSTA HS52 a fost premiat în Japonia cu distincția Good Design Award 2021.
 
ECSTA HS52 este produs în 46 de dimensiuni cuprinse între 14" și 18", cu indici de viteză H / V / W și lățimea maximă de 245 mm.

 

NatureKumho Ecsta HS51 este un model de anvelopă special proiectat pentru a oferi confort maxim și performanță precisă și sigură.
 
Anvelopa folosește o bandă de rulare cu un model asimetric, care funcționează bine atât pe drumurile uscate, cât și pe cele ude. Partea exterioară a benzii de rulare este responsabilă pentru performanța anvelopei pe suprafețe uscate și pentru stabilitatea în viraje. Partea interioară asigură drenarea eficientă a apei și comportamentul precis al anvelopei pe suprafețe umede.
 
Anvelopa se bazează pe compusul HDMS cu microsilica de înaltă calitate pentru a menține flexibilitatea într-o gamă largă de temperaturi, astfel încât banda de rulare să aibă întotdeauna amprenta de contact maximă la sol, pentru dinamism și precizie.Compusul este, de asemenea, ușor, ceea ce ajută la reducerea rezistenței la rulare și, în consecință, a consumului de combustibil.
 
Datorită distribuției uniforme a presiunilor care acționează împotriva suprafeței anvelopei, banda de rulare se uzează mai lent și mai uniform. Ca rezultat, vă puteți bucura de performanța ridicată a anvelopei pe tot parcursul vieții sale, fără a vă face griji cu privire la reducerea siguranței și confortului la volan odată cu trecerea timpului.
 
ECSTA HS52 este produs în dimensiuni cuprinse între 14" și 18", cu indici de viteză H / V / W și lățimea maximă de 245 mm. 

 

NatureKumho lansează cea mai nouă anvelopă destinată mașinilor electrice și este bazată pe una dintre cele mai reușite și mai premiate platforme produse de producătorul coreean, PS71. 

Ecsta PS71 EV este o anvelopă de vară care oferă calități îmbunătățite și adaptate nevoilor specifice vehiculelor electrice.

Astfel, datorită unei compoziții noi și a unor flancuri ranforsate, durabilitatea oferită este mult superioară, fiind atât de necesară unor vehicule electrice care nu doar că sunt mai grele, dar oferă și un cuplu instant mult mai mare față de vehiculele convenționale.

În același timp, noul pneu oferă o rezistență mult mai redusă la rulare și niveluri de zgomot cu 10% mai mici datorită sistemului de antifonare din interior, pentru o autonomie crescută și plimbări mai confortabile.

Ecsta PS71 EV excelează pe carosabil umed și uscat, reușind să îmbunătățească valențele sportive consacrate ale modelului pe care se bazează, oferind distanțe de frânare cu până la 5% mai scurte și comportament mai precis în viraje.


KUMHO ECSTA PS71 EV
se produce cu diametre de la 16" la 20", lățime maximă de 275 mm, indici de viteză V / W / Y și cu sarcina maximă de până la 1090 kg.

 

Nature

KUMHO Tire continuă seria reușitelor cu încă un succes înregistrat în cel mai recent test demaratat de ADAC.
 
Modelul
Ecsta PS71 cu dimensiunea 225/50 R17 98Y a reușit să se claseze în TOP 3 cele mai bune anvelope de vară testate în 2021 de către asociația automobilistică ADAC, dintr-un total de 17 modele participante.
 
Grație performanțelor sale echilibrate, modelul KUMHO a securizat al treilea loc pe podium, obținând astfel recomandarea ADAC. Din totalul anvelopelor testate, doar patru modele au reușit să obțină punctaje demne de recomandarea Allgemeiner Deutscher Automobilclub (ADAC).
 
Ecsta PS71
s-a remarcat prin valențele sale pe carosabil ud. Profilul său bine structurat minimizează riscul apariției fenomenului de acvaplanare iar distanțele de frânare înregistrate pe asfalt uscat sunt considerabil mai scurte. Modelul a mai ieșit în evidență prin performanțe remarcabile în materie de manevrabilitate, aderență și stabilitate, fără a compromite nivelurile de siguranță și confort oferite.
 
Blocurile robuste prezente pe banda de rulare, au fost proiectate cu ajutorul tehnologiei
C-Cut 3D, pentru a oferi o mai bună stabilitate în viraje și de asemenea în linie dreaptă la viteze mari.
 
KUMHO ECSTA PS71, în varianta pentru turisme este produs în 85 de dimensiuni, de la 16" la 20", cu lățimea maximă 295 mm și indici de viteză V / W / Y , iar pentru automobile de tip SUV, modelul este produs în 14 dimensiuni, de la 17" la 22",cu lățimea maximă 285 mm.
 

Nature

NatureConceput cu tehnologii dezvoltate în lumea motorsportului, anvelopele de vară uhp (ultra high performance) Kumho Ecsta PS91 oferă performanțe solide și, mai ales, sigure prin caracteristicile oferite: aderența îmbunătățită, distanțele reduse de frânare, rezistența foarte bună la acvaplanare, durabilitatea la viteză mare și calitățile uniforme de rulare.
 
Kumho a creat, astfel, o anvelopă cu prestanțe extrem de dinamice, care a obținut punctajul maxim la testele de frânare pe asfalt uscat, și care oferă posibilitatea automobilelor supersport, precum Porsche 911, Audi R8, Mercedes AMG, BMW, Lexus, Ford Performance, să își pună în valoare performanțele, în condiții maxime de siguranță și confort, atât pe drumurile publice, cât și pe circuit.
 
Prin designul inovativ al blocului central, cu nervuri și caneluri generoase și umăr lat și robust, modelul oferă răspuns imediat și precis în viraje, chiar și la viteze mari. Durabilitatea și performanțele sunt stabile chiar și la viteze în exces de 300 km/h. Blocul tridimensional (C-Cut 3D), centura cu rigiditate avansată și canelurile generoase cu multiple fante pentru evacuarea rapidă a apei oferă constanță și comportament predictibil.
 
Anvelopele KUMHO Ecsta PS91 sunt disponibile cu clasa A la frânarea pe carosabil umed și indicele de viteză (Y) (peste 300km/h) pentru toate reperele, de la 18" la 21", cu lățimea maximă de 305 mm.

 

NatureKUMHO CRUGEN HP71 este o anvelopă performantă de vară destinată automobilelor SUV din segmentul premium, care oferă niveluri impresionante de tracțiune pe suprafețe cu aderență redusă.
 
Profilul stilizat beneficiază de o configurație cu caneluri centrale apropiate, care optimizează amprenta anvelopei pe sol și asigură evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
Aderența oferită pe carosabil ud facilitează distanțe de frânare mai scurte, optimizând nivelul de siguranță oferit în rulare.
 
Mini canelurile laterale progresive ajută la dispersia lichidelor de pe suprafața benzii și reduc zgomotul produs în timpul rulării, accentuând nivelul de confort oferit. Rezistența redusă la rulare facilitează un randament kilometric crescut.
 
KUMHO CRUGEN HP71
este produs în 42 de dimensiuni, de la 16” la 20”, cu indici de viteză H / V și o lățime maximă de 265 mm.
 

Nature

KUMHO CRUGEN HP91 este o anvelopă de vară, destinată automobilelor SUV premium care au nevoie de cea mai bună aderență pentru a-și pune în valoare performanțele, fără a compromite confortul și siguranța pasagerilor.
 
Benzile longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, asigură mai multă aderență, în timp ce blocurile rigide cresc stabilitatea în viraje. Asigurarea unui nivel optim de confort a fost unul din obiectivele principale în conceperea și dezvoltarea anvelopei CRUGEN HP91, drept urmare zgomotul din timpul rulării este redus, iar stabilitatea este îmbunătățită în special pe carosabil ud, minimizând astfel riscul apariției acvaplanării.
 
Modelul KUMHO CRUGEN HP91 este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16” și 22”, cu lățimea maximă de 315 mm.
 

Nature

Un model construit special pentru automobile SUV premium și care reprezintă alegerea ideală pentru șoferii care vor să exploateze la maximum aptitudinile sportive ale mașinii lor de familie.
 
Automobilele SUV performante, cu centrul de greutate mai sus față de autoturismele convenționale, au nevoie de aderență cât mai bună în viraje și stabilitate la viteză mai mare. Prin urmare, atuurile principale ale anvelopelor KUMHO Crugen Premium KL33 sunt stabilitatea foarte bună, atât pe asfalt uscat, cât și pe carosabil umed, nivelul ridicat de confort oferit și nivelul scăzut de uzură.
 
Prin folosirea unor blocuri întrepătrunse, a căror muchii generează o suprafață de contact cât mai mare, banda de rulare a modelului KL33 stabilizează autoturismul pe șosea, oferind tracțiune precisă și distanțe scurte de frânare.
 
Modelul KUMHO Crugen Premium KL33 este disponibil pentru jante de la 15” la 20”, având lățimea maximă de 265 mm.
 

NatureModelul KUMHO Ecowing ES31 face parte din nouă generație de anvelope concepute pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător. Avantajele oferite de acest model sunt stabilitatea pe asfalt uscat și pe carosabil umed, dar și o reducere semnificativă a consumului de combustibil, prin construcția optimizată pentru a reduce rezistența la înaintare.
 
Ecowing ES31 este special creat pentru șoferii care caută să obțină cel mai bun raport între performanță și confort, fără o creștere a costurilor de exploatare. Modelul va asigura tracțiunea necesară unei deplasări în siguranță, indiferent de calitatea carosabilului.
 
Pe ploaie, cele patru caneluri longitudinale asigura o drenare eficientă a apei, reducând posibilitatea apariției acvaplanarii și oferind mai multă siguranță la rulare și frânare.
 
Anvelopa KUMHO ECOWING ES31 este construită în 38 de repere, de la 13” până la 18”, cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză  T / H / V / W.
 

Nature

KUMHO ECOWING ES01 KH27 este o anvelopă de vară care oferă performanțe echilibrate și avantajul unor costuri reduse de exploatare, fiind destinată segmentului compact de automobile.

Grație compoziției de ultimă generație a benzii de rulare, anvelopa KUMHO facilitează un consum redus de carburant, o rezistență redusă la rulare și un randament kilometric extins.

Pereții laterali proeminenți minimizează riscul deformării anvelopei și ajută la creșterea stabilității în viraje la rularea pe carosabil ud și uscat.

KUMHO ECOWING ES01 KH27 este produs în peste 50 de dimensiuni, cuprinse între 14" și 17", cu o lățime maximă de 235 mm.
 

Nature

KUMHO Solus KH17 vine cu un nou design construit pentru a rezista rigorilor condusului urban.
 
Modelul este destinat automobilelor din clasa mică, compactă și medie, și poate fi găsit ca echipare originală la Kia Rio, Hyundai i20 și i30.
 
Solus KH17 oferă tracțiune puternică pe teren umed și uscat, cu niveluri de zgomot reduse și un confort de rulare ridicat. Mișcarea blocurilor este optimizată prin creșterea rigidității și prin semicanelurile ondulate, pentru a crește stabilitatea oferită la rulare.
 
Performanța superioară la acvaplanare este asigurată și prin compușii benzii de rulare, pe bază de silica, dar și prin cele trei caneluri longitudinale largi, care ușurează evacuarea apei din calea anvelopei.
 
Designul nonconformist îmbunătățește mult răcirea anvelopei, pentru a oferi un randament kilometric cât mai extins, dar și pentru precizie și constanță când vine vorba despre siguranța la frânare.
 
KUMHO Solus KH17 este disponibil în mai multe dimensiuni, de la 13" la 18", cu o lățime maximă de 225 mm.
 

Nature

Anvelope de vară grand touring dezvoltate pentru șoferii de coupe-uri sportive, sedanuri și vehicule crossover precum Hyundai Sonata și Kia Soul, modele pentru care anvelopele KUMHO Solus TA31 sunt echipare originală.
 
Solus TA31 a fost conceput pentru a combina manevrabilitate precisă, uzură îndelungată și confortul la rulare cu tracțiunea generoasă asigurată vara, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil alunecos de munte.
 
Banda de rulare are un design simetric cu cinci nervuri și blocuri mari de umăr pentru a oferi manevrabilitate previzibilă și uzură uniformă. Patru caneluri circumferențiale presărate de o multitudine de fante laterale asigură rezistență crescută la acvaplanare, în timp ce striațiile de pe blocurile benzii de rulare cresc aderența pe drumuri de munte mai accidentate, acoperite cu noroi sau mici porțiuni cu zăpadă.
 
Structura internă a anvelopei include curele duble din oțel întărite cu nailon învelit în spirală peste o carcasă din cordon de poliester pentru a îmbina rezistența, durabilitatea și confortul la rulare.
 
KUMHO Solus TA31 este disponibil în mai multe dimensiuni, de la 14" la 20", cu o lățime maximă de 245 mm.
 

Nature

Kumho Wattrun VS31 este o anvelopă de vară concepută pentru proprietarii de mașini electrice urbane care doresc o tracțiune bună și siguranță în fiecare călătorie. 

Anvelopele funcționează bine pe o varietate de suprafețe, asigurând o călătorie silențioasă, iar rezistența optimizată la rulare vă va permite să acoperiți distanțe și mai mari la fiecare încărcare a automobilului electric.

Este de ajutor și masa scăzută, anvelopa fiind cu 25% mai ușoară ca o anvelopă convențională, fiind certificată cu clasa A pentru eficiența la rulare. De asemenea, modelul oferă o manevrabilitate stabilă, în special pe ploaie, având clasa B la frânarea pe carosabil umed.

Kumho Wattrun VS31 este disponibil pentru diametre de 15” și 16”, lățimea maximă de 205 mm, indici de greutate 91 și indicii de viteză H / V.

 

Nature

Anvelope 4x4 M+S destinate unei utilizări intense atât în teren accidentat, cât și pe asfalt.
 
La rularea pe asfalt, pasagerii din habitaclu vor aprecia nivelul ridicat de confort și siguranța oferite în viraje, dar și pe drumurile secundare, mai accidentate.
 
Depășirea momentelor dificile ce pot apărea în timpul unei incursiuni în off-road depinde în mare măsură de tracțiunea oferită de anvelope, capitol unde KUMHO Road Venture AT61 se descurcă excepțional.
 
Canelurile longitudinale late, poziționate în zig zag, asigură o aderență optimă chiar și în cele mai dificile condiții, având, în același timp, și rolul de a evacua noroiul sau zăpadă acumulate în banda de rulare. În același timp, drenarea rapidă a apei asigură stabilitate foarte bună pe carosabil ud este generată de o drenare eficientă a apei.
 
Inscripția M+S (Mud & Snow) reprezintă o garanție a performanței, indiferent de condițiile meteo, iar acronimul AT (All Terrain), din denumire, garantează o rulare predictibilă și precisă pe orice suprafață de rulare.
 
Anvelopele KUMHO Road Venture AT 61 sunt disponibile în 8 dimensiuni, de la 15" la 17", cu lățimea maximă de 265 mm.
 

NatureAnvelopa de vară cargo KUMHO PORTRAN KC53 a fost concepută pentru a face față celor mai crâncene regimuri de exploatare, fiind destinată autovehiculelor comerciale.
 
Structura ranforsată a pneului îi conferă acesteia o capacitate portantă impresionantă, anvelopa PORTRAN KC53 reușind să ofere performanțe optime chiar și în cele mai aspre medii.
 
Rezistența redusă la rulare ajută la eficientizarea consumului de carburant și extinde randamentul kilometric oferit de anvelopa KUMHO.
 
Canelurile rigide transversale și întrepătrunse facilitează un răspuns prompt al direcției și conferă stabilitate laterală optimă. Canelurile longitudinale ajută la evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare și minimizează riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
KUMHO PORTRAN KC53 este produs în 40 de dimensiuni, de la 12" la 17", cu indici de viteză P / Q / R / T  și lățimea maximă de 235 mm.
 

Nature

WinterCraft WP52 reprezintă noul model de iarnă din gama Kumho și oferă performanțe excepționale pe carosabil ud și acoperit cu zăpadă pentru automobilele din clasa medie, mare și SUV. 
 
Profilul unidirecțional în formă de V facilitează tracțiune optimă pe zăpadă, iar canelura centrală și cele care se ramifică din această facilitează evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
Astfel, KUMHO Wintercraft WP52 oferă clasa B la frânarea pe carosabil umed pe toate dimensiunile și este disponibil de la 13" la 18", cu o lățime maximă de 245 mm.
 

Nature

Anvelopa de iarnă KUMHO WinterCraft WP51 oferă performanțe excepționale pe carosabil ud și acoperit cu zăpadă.
 
Profilul unidirecțional în formă de V facilitează tracțiune optimă pe zăpadă, iar  canelurile late amplasate pe umerii anvelopei ajută la evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
Grație design-ului complex al profilului, stabilitatea în viraje este optimizată iar aderența oferită pe zăpadă este îmbunătățită, minimizând astfel distanțele de frânare.
 
Modelul WinterCraft WP51 este produs în peste 60 de dimensiuni care variază între 13" și 17", cu o lățime maximă de 235 mm.
 

Nature

KUMHO WinterCraft WP72 este o anvelopă de iarnă concepută special pentru a maximiza performanțele dinamice ale automobilelor din segmentul compact și mediu.
 
Aceste anvelope de iarnă sunt construite pentru a rămâne flexibile la temperaturi scăzute, pentru a oferi șoferilor performanțe consistente, indiferent de condițiile de pe carosabil. Canelurile laterale largi îndepărtează apa din zona de contact a anvelopei pentru a îmbunătăți rezistența la hidroplanare, iar lamelele 3D optimizează manevrabilitatea și performanța de frânare. Nervura centrala zimțată maximizează tracțiunea, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil acoperit cu zăpadă.
 
KUMHO WinterCraft WP72 este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 16" și 20", cu o lățime maximă de 275 mm.
  

NatureKUMHO WinterCraft WP71 este o anvelopă de iarnă concepută special pentru a maximiza performanțele automobilelor cu valențe sportive din segmentul compact și mediu, în cele mai crâncene scenarii specifice sezonului rece.
 
Grație profilului în formă de V care dispune de lamele 3D, aderența oferită pe carosabilul acoperit de zăpadă și gheață este optimizată, distanțele de frânare fiind considerabil reduse.
 
Compoziția inovatoare a benzii de rulare menține nivelul optim de elasticitate chiar și la temperaturi foarte reduse iar canelurile centrale late prezente pe bandă ajută la evacuarea eficientă a lichidelor, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
Modelul KUMHO WinterCraft WP71 este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 16" și 19", cu o lățime maximă de 275 mm. 

NatureConstruită pentru a echipa modele SUV și crossover cu pretenții sportive, anvelopele de iarnă KUMHO WinterCraft WS71 oferă aderență excelentă pe zăpadă și asfalt ud chiar și la temperaturi foarte mici, cu ajutorul noului compus folosit la construirea benzii de rulare, pentru a-și păstra flexibilitatea în toate condițiile.
 
Tracțiunea foarte bună este asigurată de lamelele 3D special concepute pentru a îmbunătății numărul punctelor de aderență, asigurând în același timp și o creștere a siguranței în timpul rulării, prin micșorarea considerabilă a distanțelor de frânare.
 
Modelul asimetric al benzii de rulare sporește confortul pasagerilor indiferent de condițiile întâlnite pe carosabil, fără a influența performanțele mașinii, reducând nivelul zgomotului produs la rulare și absorbind eficient denivelările.
 
Anvelopele KUMHO WinterCraft WS71 sunt alegerea optimă pentru modelele SUV și crossover care circulă în condiții grele de iarnă, fiind disponibile cu o lățime maximă de 315 mm și diametre cuprinse între 15” și 21”.
 

Nature

Anvelopa all-season KUMHO Solus 4S HA32, în varianta PLUS, a fost proiectată special pentru a oferi mici îmbunătățiri, față de modelul HA32, pentru anumite dimensiuni și piețe de desfacere. 
 
Astfel, pe banda de rulare au fost adăugate șanțuri longitudinale pentru aderență suplimentară pe carosabil acoperit cu zăpadă sau apă, iar blocurile de pe umeri au fost mărite pentru a oferi o presiune de contact optimizată și o amprentă pe carosabil cu 15% mai mare față de modelul HA32.

Compoziția și profilul în V al benzii de rulare sunt aspecte importante care maximizează performanțele oferite atât pe carosabil ud cât și pe asfalt uscat. Canelurile principale amplasate central pe întreaga circumferință a benzii de rulare asigură o evacuare rapidă a apei și oferă manevrabilitate precisă în condiții de zăpadă și noroi. Marcajele M+S și 3PMSF atestă versatilitatea oferită de anvelopa KUMHO pe întreg parcursul a anului, indiferent de anotimp sau condiții meteo.
 
KUMHO Solus 4S HA32+ a primit printre cele mai mari note, la testul anvelopelor ALL SEASON, organizat de AUTO BILD la finele anului 2022. Anvelopa de la Kumho a primit calificativul  "BUN", oferind tracțiune excelentă în condiții de iarnă și fiind printre cele mai economice dintre cele 35 de modele testate, atât ca preț, cât și din punct de vedere al consumului de carburant.
 
KUMHO Solus 4S HA32+ este produs cu diametre de la 16" la 18", o lățime maximă de 235 mm și indici de viteză V și W.

Nature

Anvelopa all-season KUMHO Solus 4S HA32 a fost proiectată special pentru a se adapta oricăror condiții întâlnite pe drumurile europene, fiind capabilă să ofere performanțe excelente de frânare (cu 15% mai bune față de predecesorul său, HA31) și o stabilitate exemplară indiferent de anotimp.
 
Compoziția benzii de rulare și profilul în V sunt aspecte importante care maximizează performanțele oferite atât pe carosabil ud cât și pe asfalt uscat. Canelurile tridimensionale amplasate central pe întreaga circumferință a benzii de rulare facilitează mai multă manevrabilitate în condiții de carosabil ud, acoperit de ninsoare și noroi. Marcajul all-season atestă versatilitatea oferită de anvelopa KUMHO pe întreg parcursul a anului.
 
KUMHO Solus 4S HA32 a primit cele mai mari note, pentru comportamentul pe carosabil umed, la testul anvelopelor ALL SEASON, organizat de AUTO BILD la finele anului 2021. Modelul a primit și distincția "ECO-MASTER", pentru randamentul kilometric crescut, după ce și-a întrecut toți cei 32 de rivali din test, prin rezistența excelentă la uzură.
 
KUMHO Solus 4S HA32
a fost premiat cu distincția Red Dot Design datorită profilului său specific. Pentru a evidenția aceasta nouă reușită a brandului, KUMHO Tire va expune modelul Solus 4S HA32 în muzeele Red Dot Design din Germania și Singapore în decursul următoarelor luni.
 
KUMHO Solus 4S HA32
, în varianta dedicată turismelor este produs în mai multe dimensiuni, cuprinse între 14" și 18", cu o lățime maximă de 245 mm, iar în varianta dedicată automobilelor de tip SUV, modelul este disponibil cu dimensiuni cuprinse între 16" și 20", cu o lățime maximă de 275 mm.
 

Nature

Nature

KUMHO SOLUS 4S HA31 reprezintă cea mai bună alegere pentru automobilele care au nevoie să își pună în valoare performanțele tot timpul anului, oferind aderență optimă indiferent de starea carosabilului.
 
Potrivită pentru o gama largă de automobile compacte și din clasa medie, dar și pentru anumite autoutilitare ușoare, aceste anvelope se comportă excelent în sezonul rece, oferind aderență optimă, atât pe carosabil acoperit de zăpadă sau polei, cât rezistență crescută la acvaplanare când se rulează pe carosabil ud sau acoperit cu zloată.
 
Canelurile aflate pe partea centrală a benzii de rulare asigură tracțiune maximă atunci când carosabilul este alunecos, crescând numărul punctelor de aderență, în timp ce zonele exterioare mai rigide ale benzii de rulare sunt responsabile de stabilitatea foarte bună în abordarea virajelor și la viteze mari.
 
Anvelopele all season KUMHO SOLUS 4S HA31, în varianta dedicată turismelor, au o lățime maximă de 225 mm și pot fi montate pe jante de la 13” la 18”.   În varianta dedicată automobilelor de tip SUV, KUMHO SOLUS 4S HA31 SUV este disponibil cu dimensiuni cuprinse între 16" și 18", cu o lățime maximă de 275 mm.
  

Nature

Nature

Anvelopă destinată traseelor off-road, care oferă tracțiune maximă și rezistență mărită, în condiții extreme, pe cele mai dificile trasee, fără a sacrifica confortul pe asfalt și siguranța la condus.

Compusul special pregătit pentru off-road este modelat într-o bandă de rulare cu design simetric și blocuri mari desenate strategic pentru a combina capabilitățile pe noroi și macadam cu confortul pe șosea. Marginile în trepte pe trei niveluri ale blocurilor, maximizează tracțiunea off-road, iar crestăturile laterale, alternante, se combină cu designul agresiv al peretelui lateral superior pentru a găsi orice aderență disponibilă pe suprafețele libere și oferă protecție împotriva perforațiilor.

Canelurile adânci, circumferențiale, prezintă un model în zig-zag pentru a crește tracțiunea în noroi și pentru a ajuta la eliminarea reținerii pietrelor, iar lamelele creează margini suplimentare de mușcătură pentru o tracțiune îmbunătățită pe zăpada umedă și ușoară.

Construcția internă a anvelopei Road Venture MT51 este proiectată pentru rezistență, durabilitate și ținută de drum. Carcasa din poliester cu două straturi (trei straturi pentru dimensiunile E din gama de încărcare) oferă o rezistență suplimentară la perforare, pe lângă îmbunătățirea calității călătoriei. Două curele din oțel de înaltă rezistență sunt întărite cu un strat de nailon fără îmbinări, conceput pentru a spori durabilitatea centurii, în timp ce conturul avansat al talonului reduce mișcarea sub sarcină, pentru manevrabilitate precisă și confort la rulare.

Aceste anvelope Off-Road Maximum Traction sunt marcate cu simbolul M+S și sunt capabile atât pe carosabil uscat, cât și pe noroi sau zăpadă.

Anvelopele KUMHO Road Venture MT51 sunt disponibile în 15 dimensiuni, de la 15" la 18", cu indice de viteză Q.

Nature

PorTran 4S CX11, cel mai recent profil all season din portofoliul KUMHO, destinat autoutilitarelor, oferă o capacitate portantă crescută și performanțe optime pe întreg parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice întâlnite.
 
Profilul dispune de blocuri robuste și umeri proeminenți, rezistența la deterioarare și perforare fiind astfel crescută chiar și în condiții dificile de rulare, la temperaturi scăzute.
 
Cele trei caneluri centrale late asigură evacuarea eficientă a apei, noroiului și zăpezii de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
 
Blocurile rigide prezente pe banda de rulare asigură o stabilitate îmbunătățită în curbe, chiar și în condiții de sarcină crescută.
 
Versatilitatea deosebită a acestei anvelope este atestată de marcajul
3PMSF, care garantează faptul că produsul îndeplinește condițiile riguroase de testare și este potrivit pentru funcționarea în condiții meteorologice dificile, specifice de iarnă, fiind în același timp o anvelopă veritabilă all-season M+S.
 
Grație compoziției de ultimă generație a benzii, rezistența la rulare este redusă, consumul de carburant fiind eficientizat iar rezistența avansată la uzură se traduce în randament kilometric extins.
 
Modelul
KUMHO PorTran 4S CX11 este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15" și 17", cu o lățime maximă de 235 mm.