Kumho - cel mai renumit producător de anvelope din Coreea

Cu sediul general în Coreea de Sud, Kumho Tire deține la nivel mondial 8 fabrici și 14 filiale regionale și a devenit o companie internațională care exportă produse în valoare de peste 1,8 miliarde de dolari către aproximativ 180 de țări. Punând în prim plan competența tehnologică, această companie a reușit să își dezvolte în continuu gama de produse grație cunoștințelor acumulate prin centrele de cercetare și dezvoltare din China, America, Germania și Gwangju.

Gama de anvelope Kumho

Exigența care redefinește standardul de calitate

 

KUMHO Tire continuă seria reușitelor cu încă un succes înregistrat în cel mai recent test demaratat de ADAC.

KUMHO Ecsta PS71 cu dimensiunea 225/50 R17 98Y a reușit să se claseze în TOP 3 cele mai bune anvelope de vară testate anul acesta de către asociația automobilistică ADAC, dintr-un total de 17 modele participante.

Grație performanțelor sale echilibrate, modelul KUMHO a securizat al treilea loc pe podium, obținând astfel recomandarea ADAC. Din totalul anvelopelor testate, doar patru modele au reușit să obțină punctaje demne de recomandarea Allgemeiner Deutscher Automobilclub (ADAC).

Anvelopa KUMHO cu dimensiunea 225/50 R17 98Y s-a remarcat prin valențele sale pe carosabil ud. Profilul său bine structurat minimizează riscul apariției fenomenului de acvaplanare iar distanțele de frânare înregistrate pe asfalt uscat sunt considerabil mai scurte.

Anvelopa de vară KUMHO se remarcă prin valențele sale pe carosabil ud. Profilul său bine structurat minimizează riscul apariției fenomenului de acvaplanare iar distanțele de frânare înregistrate pe asfalt uscat sunt considerabil mai scurte. ECSTA PS71 oferă performanțe remarcabile în materie de manevrabilitate, aderență și stabilitate, fără a compromite nivelurile de siguranță și confort oferite.
Blocurile robuste prezente pe banda de rulare, au fost proiectate cu ajutorul tehnologiei C-Cut 3D, pentru a oferi o mai bună stabilitate în viraje și de asemenea în linie dreaptă la viteze mari.

KUMHO ECSTA PS71 este produs în optzeci și cinci de dimensiuni cuprinse între 16 și 20 de inci. Modelul KUMHO a obținut distincția iF Design pentru profilul său inovator. ECSTA PS71 cu dimensiunea 205/60 R16 92V este din anul 2020 echipare standard pe modelul Skoda Octavia.

 

Adaptată perfect mediului urban, anvelopa de vară KUMHO ECSTA HS51 este destinată automobilelor din segmentul compact și mediu, remarcându-se prin nivelurile de manevrabilitate și aderență oferite.
ECSTA HS51 excelează prin performanțele sale exercitate pe carosabil ud și uscat, fiind ideală pentru șoferii cu un stil de condus dinamic, care pun accent pe performanță, eficiență și siguranță.
Datorită compoziției de ultimă generație a benzii de rulare, distanțele de frânare înregistrate pe carosabil ud și uscat sunt reduse iar riscul de apariției fenomenului de acvaplanare este considerabil diminuat.
Construcția ranforsată a pereților laterali optimizează stabilitatea în viraje iar profilul său restilizat facilitează o rezistența redusă la rulare și o uzură uniformă, în consecință favorizând un randament kilometric extins.
Modelul KUMHO ECSTA HS51 a ieșit victorios în clasamentul testului Auto Bild, impresionând juriul prin valențele sale pe carosabil ud și uscat.
 
Mai mult de cincizeci de modele de anvelope de vară cu dimensiunea 205/55 R16 au luat parte la cel mai recent test desfășurat de Auto Bild în urma căruia câștigătoare a fost desemnată anvelopa KUMHO ECSTA HS51, care a obținut totodată și calificativul EXEMPLAR.
Distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud și uscat, coroborate cu rezistența la acvaplanare, au plasat anvelopa ECSTA HS51 ca favorit la titlu în clasamentul preliminar. Modelul KUMHO a reușit să se poziționeze între cele douăzeci de modele finaliste, printre care se numără nume cunoscute precum: HANKOOK VENTUS PRIME 3, Pirelli Cinturato P7 (P7C2) și Michelin Primacy 4.
 
KUMHO ECSTA HS51 este produs în peste cincizeci și cinci de dimensiuni cuprinse între 14 și 18 inci, cu o lățime maximă de 245 mm. Grație profilului său inovator, modelul KUMHO a obținut distincția iF Design.

 

 

Modelul HS52 este cea mai recentă anvelopă de vară, orientată spre confort și performanță, din gama ECSTA.

Construcția optimizată alături de compoziția de ultimă generație a benzii de rulare sunt principalii factori responsabili pentru îmbunătățirea perfomanțelor oferite în materie de manevrabilitate, rezistență la rulare și randament kilometric, în comparație cu predecesorul HS51.

Odată cu avansarea tehnologiilor utilizate la crearea diverselor modele de pneuri aclamate pe care producătorul Coreean le comercializează, KUMHO a conceput și dezvoltat ECSTA HS52 cu scopul de a optimiza standardul de performanță regăsit pe anvelopele KUMHO, instaurând un etalon pentru viitoarea generație de pneuri de vară, fără a a neglija impactul asupra mediului și nivelul de confort oferit în rulare.

Canelurile centrale late ale anvelopei ajută la eficientizarea evacuării apei de pe suprafața benzii de rulare, astfel minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Umerii rigizi ai anvelopei facilitează un răspuns prompt al direcției în viraje.

Aderența optimă oferită pe carosabil ud și uscat favorizează o stabilitate crescută la  viteze mari și implicit un nivel de siguranță crescut.

Datorită design-ului restilizat al profilului și performanțelor, modelul KUMHO ECSTA HS52 a fost premiat în Japonia cu distincția Good Design Award 2021.

Modelul ECSTA HS52 este produs într-o multitudine de patruzeci și șase de dimensiuni cuprinse între 14 și 18 inci, cu indici de viteză H, V, W și lățimi maxime de 245 mm.

 

KUMHO CRUGEN HP71 este o anvelopă performantă de vară destinată automobilelor SUV din segmentul premium, care oferă niveluri impresionante de tracțiune pe suprafețe cu aderență redusă.

Profilul stilizat beneficiază de o configurație cu caneluri centrale apropiate, care optimizează amprenta anvelopei pe sol și asigură evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Aderența oferită pe carosabil ud facilitează distanțe de frânare mai scurte, optimizând nivelul de siguranță oferit în rulare.

Mini canelurile laterale progresive ajută la dispersia lichidelor de pe suprafața benzii și reduc zgomotul produs în timpul rulării, accentuând nivelul de confort oferit. Rezistența redusă la rulare facilitează un randament kilometric crescut.

KUMHO CRUGEN HP71 este produs în patruzeci și două de dimensiuni care variază între 16” și 21” de inci, cu o lățime maximă de 265 mm.

 

KUMHO CRUGEN HP91 este o anvelopă de vară, destinată automobilelor SUV premium care au nevoie de cea mai bună aderență pentru a-și pune în valoare performanțele, fără a compromite confortul și siguranța pasagerilor.

Benzile longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, asigură mai multă aderență, în timp ce blocurile rigide cresc stabilitatea în viraje. Asigurarea unui nivel optim de confort a fost unul din obiectivele principale în conceperea și dezvoltarea anvelopei CRUGEN HP91, drept urmare zgomotul din timpul rulării este redus, iar stabilitatea este îmbunătățită în special pe carosabil ud, minimizând astfel riscul apariției acvaplanării.

Modelul KUMHO CRUGEN HP91 este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 17” și 22” de inci, cu 0 lățime maximă de 315 mm.

 

Pregătit pentru a face față oricărui scenariu urban, modelul KUMHO SOLUS KH17 beneficiază de un profil asimetric al benzii de rulare a cărei compoziție de ultimă generație facilitează un zgomot redus în rulare, un nivel crescut de confort și un randament kilometric extins.

Grație configurației profilului care beneficiază de trei caneluri longitudinale și mini striuri ondulate, nivelul tracțiunii este îmbunătățit considerabil la rularea pe carosabil ud și uscat, iar apa este evacuată eficient de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Blocurile laterale robuste facilitează un răspuns prompt al direcției și ajută la diminuare considerabilă a distanțelor de frânare.

Modelul KUMHO SOLUS KH17 este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 13 și 18 inci, cu o lățime maximă de 225 mm.

 

KUMHO ECOWING ES01 KH27 este o anvelopă de vară care oferă performanțe echilibrate și avantajul unor costuri reduse de exploatare, fiind destinată segmentului compact de automobile.

Grație compoziției de ultimă generație a benzii de rulare, anvelopa KUMHO facilitează un consum redus de carburant, o rezistență redusă la rulare și un randament kilometric extins.

Pereții laterali proeminenți minimizează riscul deformării anvelopei și ajută la creșterea stabilității în viraje la rularea pe carosabil ud și uscat.

Modelul KUMHO ECOWING ES01 KH27 este produs în peste cincizeci de dimensiuni cuprinse între 14 și 17 inci, cu o lățime maximă de 235 mm.

 

KUMHO Road Venture APT KL51 este o anvelopă de vară destinată SUV-urilor și autovehiculelor 4x4, care oferă un randament kilometric impresionant.

Design-ul benzii a fost optimizat pentru a reduce zgomotul produs în rulare și pentru a maximiza nivelul de confort oferit. Structura ranforsată a pneului conferă protecție sporită împotriva agresiunilor exterioare, optimizând astfel fiabilitatea anvelopei.

Benzile solide centrale din cauciuc prezente pe banda de rulare, sunt prevăzute de o serie de striuri transversale care au rolul de a maximiza nivelurile de tracțiune și aderență, scurtând totodată distanțele de frânare pe carosabil ud și uscat.

Canelurile principale adânci ajută la evacuarea rapidă și eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare,  diminuând considerabil riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

KUMHO ROAD VENTURE APT KL51 este produs într-o serie de dimensiuni cuprinse între 15 și 18 inci, cu o lățime maximă de 275 mm.

 

Anvelopa de vară KUMHO PORTRAN KC53 a fost concepută pentru a face față celor mai crâncene regimuri de exploatare, fiind destinată autovehiculelor comerciale.

Structura ranforsată a pneului îi conferă acesteia o capacitate portantă impresionantă, anvelopa PORTRAN KC53 reușind să ofere performanțe optime chiar și în cele mai aspre medii.

Rezistența redusă la rulare ajută la eficientizarea consumului de carburant și extinde randamentul kilometric oferit de anvelopa KUMHO.

Canelurile rigide transversale și întrepătrunse facilitează un răspuns prompt al direcției și conferă stabilitate laterală optimă. Canelurile longitudinale ajută la evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare și minimizează riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

KUMHO PORTRAN KC53 este produs în patruzeci de dimensiuni cuprinse între 12 și 17 inci, cu lățime maximă de 235 mm.

 

KUMHO PORTRAN CW51 este o anvelopă de iarnă cu o capacitate portantă generoasă destinată autovehiculelor utilitare ușoare, care oferă aderență optimă pe carosabil ud și acoperit de zăpadă.

Grație lamelelor 3D amplasate pe umerii anvelopei, aderența este optimizată iar stabilitatea este îmbunătățită atât în viraje cât și în linie dreaptă la viteze mari, indiferent de condițiile meteorologice întâmpinate.

Anvelopa KUMHO PORTRAN CW51 a fost concepută pentru a oferi tracțiune optimă la temperaturi scăzute pe suprafețe acoperite de zăpadă. Cele trei caneluri centrale eficientizează evacuarea apei de pe suprafața benzii de rulare, scurtând astfel distanțele de frânare și minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Modelul KUMHO PORTRAN CW51 este produs în peste douăzeci de dimensiuni care variază între 14 și 17 inci, cu o lățime maximă de 235 mm.

 

Anvelopa de iarnă KUMHO WinterCraft WP51 oferă performanțe excepționale pe carosabil ud și acoperit cu zăpadă.

Profilul unidirecțional în formă de V facilitează tracțiune optimă pe zăpadă, iar  canelurile late amplasate pe umerii anvelopei ajută la evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Grație design-ului complex al profilului, stabilitatea în viraje este optimizată iar aderența oferită pe zăpadă este îmbunătățită, minimizând astfel distanțele de frânare.

Modelul WinterCraft WP51 este produs în peste șaizeci de dimensiuni care variază între 13 și 17 inci, cu o lățime maximă de 235 mm.

 

KUMHO WinterCraft WP71 este o anvelopă de iarnă concepută special pentru a maximiza performanțele automobilelor cu valențe sportive din segmentul compact și mediu, în cele mai crâncene scenarii specifice sezonului rece.

Grație profilului în formă de V care dispune de lamele 3D, aderența oferită pe carosabilul acoperit de zăpadă și gheață este optimizată, distanțele de frânare fiind considerabil reduse.

Compoziția inovatoare a benzii de rulare menține nivelul optim de elasticitate chiar și la temperaturi foarte reduse iar canelurile centrale late prezente pe bandă ajută la evacuarea eficientă a lichidelor, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Modelul KUMHO WinterCraft WP71 este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 16 și 19 inci, cu o lățime maximă de 275 mm.

 

Anvelopa de iarnă KUMHO WinterCraft WP72 este ideală pentru automobilele sport din segmentul premium care au nevoie de performanțe optime în cele mai dificile scenarii care pot survenii în timpul sezonului rece.

Modelul WinterCraft WP72 excelează prin aderența oferită la temperaturi scăzute pe carosabilul acoperit de zăpadă și gheață, fără a compromite siguranța si confortul oferite în rulare, grație compoziției inovatoare a benzii de rulare care își menține elasticitatea optimă într-o plajă variată de temperaturi.

Grație profilului restilizat, distanțele de frânare înregistrate sunt mai scurte față de cele ale predecesorului WinterCraft WP71.

Profilul asimetric dispune de două caneluri late, centrale, care facilitează evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Blocurile prezente pe umerii anvelopei optimizează stabilitatea în viraje și maximizează amprenta la sol a anvelopei.

Modelul WinterCraft WP72 este produs într-o multitudine de dimensiune care variază între 18 și 20 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.

 

Anvelopa all-season KUMHO Solus 4S HA32, a fost proiectată special pentru a se adapta oricăror condiții întâlnite pe drumurile europene, fiind capabilă să ofere performanțe excelente de frânare (cu 15% mai bune față de predecesorul său, HA31) și o stabilitate exemplară indiferent de anotimp.

Compoziția benzii de rulare și profilul în V, sunt aspecte importante care maximizează performanțele oferite atât pe carosabil ud cât și pe asfalt uscat. Canelurile tridimensionale amplasate central pe întreaga circumferință a benzii de rulare facilitează mai multă manevrabilitate în condiții de carosabil ud, acoperit de ninsoare și noroi. Marcajul all-season atestă versatilitatea oferită de anvelopa KUMHO pe întreg parcursul a anului.

KUMHO Solus 4S HA32 a fost premiat cu distincția Red Dot Design datorită profilului său specific.

Pentru a evidenția aceasta nouă reușită a brandului, KUMHO Tire va expune modelul Solus 4S HA32 în muzeele Red Dot Design din Germania și Singapore în decursul următoarelor luni.

Modelul all season Solus 4S HA32 este produs în cincizeci și șapte de dimensiuni, cuprinse între 13 și 19 inci, cu o lățime maximă de 245 mm.

 

PorTran 4S CX11, cel mai recent profil all season din portofoliul KUMHO, oferă performanțe optime pe întreg parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice întâlnite.
Cu o capacitate portantă crescută, modelul PorTran 4S CX11 este ideal pentru autovehicule utilitare ușoare și furgonete.
Profilul dispune de blocuri robuste și umeri proeminenți, rezistența la deterioarare și perforare fiind astfel crescută chiar și în condiții dificile de rulare, la temperaturi scăzute.
Cele trei caneluri centrale late asigură evacuarea eficientă a apei, noroiului și zăpezii de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
Blocurile rigide prezente pe banda de rulare, asigură o stabilitate îmbunătățită în curbe, chiar și în condiții de sarcină crescută.
Versatilitatea deosebită a acestei anvelope este atestată de marcajul 3PMSF, care garantează faptul că produsul îndeplinește condițiile riguroase de testare și este potrivit pentru funcționarea în condiții meteorologice dificile, specifice de iarnă, fiind în același timp o anvelopă veritabilă allseason M+S.
Grație compoziției de ultimă generație a benzii, rezistența la rulare este redusă, consumul de carburant fiind eficientizat iar randamentul kilometric extins.
Modelul KUMHO PorTran 4S CX11 este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15 și 17 inci, cu o lățime maximă de 235 mm.