NatureEffeXSport TH202 este o anvelopă de vară care oferă performanțe remarcabile, pe carosabil umed și uscat, automobilelor premium cu valențe sportive.

Profilul complex, cu patru caneluri, toate sculptate diferit, asigură o rezistența remarcabilă la acvaplanare și distanțe de frânare pe carosabil umed cu 28% mai scurte față de modelul precedent.

Banda de rulare are blocuri masive și robuste pe umeri, precum și trei nervuri circumferențiale, care oferă control superior în viraje, în timpul accelerării și frânării. Designul inovativ asigură o amprentă de contact optimizată, care diminuează considerabil zgomotul generat, asigură o uzură uniformă pentru un randament kilometric mărit considerabil și un consum redus de carburant.

EffeXSport TH202 este produs într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 16" și 20", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză V / W / Y.

NatureTRIANGLE SporteX TH201 este o anvelopă de vară destinată automobilelor premium cu valențe sportive, care oferă performanțe remarcabile pe carosabil ud și uscat.

Profilul complex beneficiază de trei caneluri longitudinale intersectate în diagonală cu nervuri proeminente amplasate pe întreaga circumferință a benzii de rulare. Acestea au rolul de a asigura drenarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Pentru obținerea celor mai bune performanțe este esențial ca amprenta la sol a anvelopei să fie cât generoasă, cu acest scop Triangle a optimizat rigiditatea și poziția blocurilor laterale pentru a îmbunătății viteza de reacție la schimbările bruște de direcție.

Zgomotul redus generat în timpul rulării este datorat celor două nervuri înguste, poziționate central pe banda de rulare, care în consecință îmbunătățesc confortul în mers.

TRIANGLE SporteX TH201 este produsă într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 16" și 24", cu o lățimea maximă de 275 mm.
 
TRIANGLE SporteX TH201 SUV este produsă într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 18" și 24", cu o lățimea maximă de 305 mm.

Nature

NatureReliaXTouring TE307 este o anvelopă de vară performantă, cu o construcție optimizată, din materiale eco consolidate cu compuși ultramoderni de polimer și silicon, și o bandă de rulare formată din cinci nervuri și patru caneluri longitudinale.

Nervura centrală este neîntreruptă, precum și cele două amplasate la exterior formate din blocuri de umăr unite, iar între ele se află nervurile formate din blocuri robuști înghesuiți care asigură aderență, dar și un traseu eficient de evacuare a apei.

Astfel, noul model se poate mândri cu distanțe de frânare cu 23% mai scurte pe carosabil umed, față de modelul precedent, o rezistență excelentă la uzură și un confort sporit la rulare datorită designului asimetric inteligent care diminuează zgomotul generat și optimizează amprentă de contact cu carosabilul.

ReliaXTouring TE307 este disponibil cu diametre de la 14" la 17", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V / W.

NatureTRIANGLE AadvanteX SUV TR259 este o anvelopă de vară proiectată pentru a accentua performanțele modelelor SUV de ultimă generație, oferiind un plus de siguranță și confort, indiferent de calitatea carosabilului. Profilul optimizat asigură distanțe scurte de frânare atât pe asfalt uscat cât și pe carosabil ud, cu până la 5% față de generația precedentă.

Aderența optimă pe carosabil ud este facilitată de cele patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, dar și de canelurile laterale care împreună asigură o evacuare eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare și diminuează riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Datorită blocurilor laterale unificate, zgomotul generat în timpul rulării este cât se poate de redus, confortul oferit fiind maximizat.

Modelul TRIANGLE AadvanteX SUV TR259 este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15" și 21".
 

NatureAnvelopele de vară cargo TRIANGLE TR652 oferă comportament excelent pe carosabil umed sau uscata, dar și rezistență ridicată la uzură. Canelurile longitudinale adânci asigură rezistența crescută la acvaplanare, iar forma în zig-zag a canelurilor ajută la o mai bună răcire a anvelopei, pentru performanțe constante și rezistență îmbunătățită la uzură. Banda de rulare și flancurile ranforsate sunt special construite pentru a face față cu brio transporturilor cu sarcină mare pe suprafețe de rulare ușor accidentate.
 
Anvelopele  TRIANGLE TR652 sunt disponibile de la 15" la 16”, cu lățimea maximă de 215 mm, fiind compatibile cu o gamă largă de autoutilitare destinate transportului de persoane sau marfă. 

NatureTRIANGLE CONNEX VAN TV701 este o anvelopă de vară cu marcaj M+S, destinată autoutilitarelor, care oferă randament kilometric extins, siguranță și eficiență la rulare.
 
Îmbunătățirea rezistenței la uzură a benzii de rulare se datorează atât designului, cu două nervuri circumferențiale neîntrerupte și blocuri mari pe umerii anvelopei, dar și compusului nou de cauciuc, care își menține flexibilitate la diferențe mari de temperatură. 
 
Performanțele la frânare sunt excelente, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed, unde canelurile late reduc riscul de acvaplanare, iar structura ranforsată asigură stabilitate și precizie, chiar și la încărcătură maximă, fără riscul de a deteriora prematur anvelopele.
 
Anvelopele cargo TRIANGLE CONNEX VAN TV701 sunt disponibile cu diametre de la 14" la 16", cu lățimea maximă de 235 mm. 

NatureTRIANGLE Snowlink LL01 este o anvelopă de iarnă pentru autoutilitarele care au nevoie de rulare sigură în condiții dificile de iarnă, chiar și cu încărcătură mare.
 
Modelul are 3 caneluri, din care două sunt zimțate pentru a mări numărul punctelor de contact și pentru a oferi aderență suplimentară în condiții de iarnă. Compusul special de silica asigură elasticitate când temperaturile sunt sub 0 grade, iar configurația benzii de rulare asigură aderența optimă în orice condiții meteo, pe carosabil inundat, înzăpezit și înghețat.
 
Anvelopele de iarnă TRIANGLE Snowlink LL01 sunt disponibile de la 14” și 17”. 

Anvelopele de iarnă Triangle SnowLink PL02 sunt extrem de performante în anotimpul rece, datorită modelului asimetric al benzii de rulare, cu blocuri mari, 3 caneluri de evacuare a apei și zloatei, și o nervură circumferențială generoasă și neintreruptă, elemente care împreună contribuie la un control precis și previzibil la rulare.
 
Compusul de cauciuc moale oferă versatilitate anvelopei, adaptând nivelurile de aderență la temperaturile de afară, asigurând o rulare fără emoții chiar și în cele mai vitrege condiții de iarnă. Astfel, distanțele de frânare sunt foarte scurte pe carosabil ud, înghețat, acoperit de zăpadă sau zloată, rularea este confortabilă, cu niveluri reduse de zgomot, iar datorită rezistenței crescute la uzură, randamentul kilometric al acestor anvelope este generos.
 
Anvelopele de iarnă Triangle SnowLink PL02 sunt disponibile cu diametre de la 16" la 20", lățimea maximă de 315 mm și indici de viteză H / V / W.
 

Anvelopele de iarnă TRIANGLE WinterX TW401 sunt destinate automobilelor din clasele compactă și medie și oferă stabilitate excelentă pe carosabil înghețat sau acoperit cu zăpadă.
 
Banda de rulare este traversată circumferențial de două caneluri largi, din care pleacă multitudinea de fante care se deschid din ce în ce mai mult spre exteriorul anvelopei, pentru a asigura o evacuare eficientă a apei și zloatei. La extremități, blocurile late și curbate asigură o suprafața mai mare de contact, care să asigure aderența maximă posibilă în viraje, iar nervura centrala lată asigură distanțe de frânare foarte scurte și tracțiune fiabilă, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil inundat, înghețat sau acoperit cu zăpadă.
 
TRIANGLE WinterX TW401 este o anvelopă de iarnă destinată posesorilor de automobile compacte și medii, care apreciază performanțele echilibrate cu costuri de exploatare mai mici, și este disponibile cu diametre de la 14" la 19".
 

NatureAnvelopa all season TRIANGLE SeasonX TA01 oferă perfomanțe de top pe întreg parcursul anului, fiind cencepută pentru a maximiza valențele automobilelor din segmentul compact și mediu, indiferent de sezon.

Profilul în formă de V asigură un nivel optim de tracțiune pe drumurile acoperite de zăpadă sau gheață, oferiind siguranță crescută pe timp de iarnă. Canelurile prezente pe banda de rulare ajută la evacuarea eficientă a apei prezente pe suprafața benzii, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Blocurile robuste și canelurile întrepătrunse, asigură un nivel optim de rigiditate al benzii de rulare, necesar pentru a facilita mai multă stabilitate în viraje și în frânare.

Grație compoziției de ultimă generație, elasticitatea benzii de rulare este menținută la un nivel optim chiar și la temperaturi de sub 0 grade Celsius.

TRIANGLE SeasonX TA01 este produs într-o gamă variată de dimensiuni cuprinse intre 14" și 19", cu lățimea maximă de 245 mm.
 
TRIANGLE SeasonX TA01 SUV este produs în diametre de la 16" la 19", cu lățimea maximă de 255mm.

Nature