Alcar

Compania Triangle Tire a fost înființată în Ianuarie 2016, dar portofoliul de produse a foarte repede unul foarte cuprinzător. De la turisme la autovehicule comerciale și la autovehicule de transport, eficiența și fiabilitatea anvelopelor Triangle este doar unul dintre atuurile acestora. La calitățile dinamice și fiabilitatea anvelopelor Triangle se adaugă prețul imbatabil, un alt atu al mărcii importate de ALCAR.

Un model de success este Triangle TC101-Advantex, o anvelopa de vară, care oferă mai multă siguranță la rularea pe orice tip de carosabil, indiferent de condițiile atmosferice întâmpinate, grație aderenței oferite si a rezistenței reduse la rulare.

TRIANGLE ADVANTEX SUV TR259 este o anvelopă de vară proiectată pentru a răspunde cerințelor modelelor SUV de ultimă generație, oferiind un plus de siguranță și confort, indiferent de calitatea suprafeței de rulare. Profilul optimizat pentru a scurta distanțele de frânare atât pe asfalt uscat cât și pe carosabil ud, cu până la 5% față de generația precedentă.

Aderența optimă pe carosabil ud este facilitată de cele patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, care ajută la reducerea șanselor de apariție a acvaplanării, dar și de canelurile laterale care asigură o evacuare eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare. Datorită blocurilor laterale unificate, zgomotul generat în timpul rulării este cât se poate de redus, confortul oferit fiind maximizat.

Modelul TRIANGLE ADVANTEX SUV TR259 este disponibil în dimensiuni cuprinse între 15 și 21 de inci.

TRIANGLE Advantex SUV TR259

Modelul TRIANGLE ADVANTEX TC101 este ideal pentru automobilele din segmentul compact și mediu, oferiind performanțe remarcabile, fără a compromite siguranța și confortul în rulare. Profilul benzii de rulare dispune de patru caneluri longitudinale, pentru a oferi aderență optimă atunci când carosabilul este acoperit de apă, consolidând astfel performanțele dinamice oferite. În cazul modelului TC101, Triangle a optat pentru un profil cu mai multe caneluri orizontale care sporesc numărul punctelor de contact, maximizând astfel aderența. Pentru creșterea stabilității laterale, blocurile laterale beneficiază de un nivel crescut de rigiditate.

Compoziția de ultimă generație și profilul restilizat al benzii de rulare, facilitează o rezistență redusă la rulare și o uzură uniformă în timp, favorizând un randament kilometric extins.

TRIANGLE ADVANTEX TC101 este destinată șoferilor care pun accent pe performanță, siguranță și eficiență. 

TRIANGLE TC101 Advantex

TRIANGLE SAPPHIRE TR257 este o anvelopă de vară, axată pe eficiență, care oferă performanțe echilibrate. Stabilitatea crescută oferită atât în linie dreaptă cât si în viraje, este facilitată de nervurile centrale rigidizate, prezente pe banda de rulare. Riscul apariției fenomenului de acvaplanare este considerabil redus grație canelurilor longitudinale care favorizează evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii.

Datorită blocurilor de dimensiuni reduse amplasate pe porțiunile laterale ale benzii de rulare, vibrațiile survenite in rulare sunt considerabil diminuate, nivelul de confort oferit fiind amplificat.

Grație profilului restilizat, rezistența la rulare este redusă iar randamentul kilometric este extins.

Anvelopa TRIANGLE SAPPHIRE TR257 este produsă într-o multitudine de dimensiuni care variază între 15 și 19 inci.

Triangle Sapphire TR257

TRIANGLE SPORTEX TH201 este o anvelopă de vară destinată automobilelor premium cu valențe sportive, care oferă performanțe remarcabile pe carosabil ud și uscat.

Profilul complex beneficiază de trei caneluri longitudinale intersectate în diagonală cu nervuri proeminente amplasate pe întreaga circumferință a benzii de rulare. Acestea au rolul de a asigura drenarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Pentru obținerea celor mai bune performanțe este esențial ca amprenta la sol a anvelopei să fie cât mai mare, în acest sens Triangle a optimizat rigiditatea și poziția blocurilor laterale pentru a îmbunătății viteza de reacție la schimbările bruște de direcție.

Zgomotul redus generat în timpul rulării este datorat celor două nervuri înguste poziționate central pe banda de rulare, îmbunătățind în consecință confortul în mers.

Anvelopa TRIANGLE SPORTEX TH201 este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse intre 16 și 24 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.

TRIANGLE Sportex TH201

Anvelopa de iarnă TRIANGLE TR777 este destinată automobilelor din segmentul compact și mediu, remarcându-se prin aderența oferită pe carosbil ud și acoperit cu zăpadă sau gheață, fără a compromite confortul oferit.

Aderența remarcabilă pe suprafețe acoperite de zăpada sau gheață, este facilitată de canelurile amplasate în zig zag, poziționate transversal, asigurând o zonă de contact generoasă. Compoziția optimizată a benzii de rulare menține nivelul optim de elasticitate chiar si la temperaturi de sub 0 grade Celsius.

Profilul restilizat în forma de V asigură evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

TRIANGLE TR777 este fabricată intr-o gamă largă de dimensiuni  cuprinse intre 13 și 19 inci.

Triangle TR777 Full

Anvelopa TRIANGLE SEASONX TA01 oferă perfomanțe de top pe întreg parcursul anului, fiind optimizata pentru a maximiza valențele automobilelor din segmentul compact și mediu, indiferent de sezon.

Profilul în formă de V asigură un nivel optim de tracțiune pe drumurile acoperite de zăpadă sau gheață, oferiind mai multă siguranță pe timp de iarnă. Canelurile prezente pe banda de rulare ajută la evacuarea eficientă a apei prezente pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Blocurile robuste și canelurile întrepătrunse, asigură un nivel optim de rigiditate al benzii de rulare, necesar pentru a facilita mai multă stabilitate în viraje și în frânare.

Grație compoziției de ultimă generație, elasticitatea benzii de rulare este menținută la un nivel optim chiar și la temperaturi de sub 0 grade Celsius.

TRIANGLE SEASONX TA01 este produs într-o gamă variată de dimensiuni cuprinse intre 14 și 19 inci.

Triangle TA01 Full