Compania Triangle Tire a fost înființată în anul 2016, oferiind de la bun început un portofoliu cuprinzător de modele. Gamele disponibile oferă o plajă largă de aplicații pentru diverse categorii de autovehicule, de la turisme la autovehicule comerciale și de transport. Eficiența și fiabilitatea anvelopelor sunt doar câteva dintre calitățile reprezentative modelelor TRIANGLE. Anvelopele Triangle oferă un nivel de calitate imbatabil în segmentul de preț ocupat, un alt atuu al mărcii importate de ALCAR.

Printre modele de succes ale mărcii se numără Triangle TC101-Advantex, o anvelopa de vară, care oferă mai multă siguranță la rularea pe orice tip de carosabil, indiferent de condițiile atmosferice întâmpinate, grație aderenței optime și a rezistenței reduse la rulare.

 

TRIANGLE AadvanteX SUV TR259 este o anvelopă de vară proiectată pentru a accentua performanțele modelelor SUV de ultimă generație, oferiind un plus de siguranță și confort, indiferent de calitatea carosabilului. Profilul optimizat asigură distanțe scurte de frânare atât pe asfalt uscat cât și pe carosabil ud, cu până la 5% față de generația precedentă.

Aderența optimă pe carosabil ud este facilitată de cele patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, dar și de canelurile laterale care împreună asigură o evacuare eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare și diminuează riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Datorită blocurilor laterale unificate, zgomotul generat în timpul rulării este cât se poate de redus, confortul oferit fiind maximizat.

Modelul TRIANGLE AadvanteX SUV TR259 este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15 și 21 de inci.

 

Anvelopa de vară TRIANGLE AdvanteX TC101 este ideală pentru automobilele din segmentul compact și mediu, oferiind performanțe remarcabile, fără a compromite siguranța și confortul în rulare. Profilul benzii de rulare dispune de patru caneluri longitudinale, care optimizează aderența pe carosabil ud, consolidând astfel performanțele dinamice oferite. În cazul profilului modelului TC101, TRIANGLE a optat pentru un design cu mai multe caneluri orizontale care maximizează numărul punctelor de contact, optimizând astfel aderența. Pentru creșterea stabilității în curbe, blocurile laterale beneficiază de un nivel crescut de rigiditate.

Compoziția de ultimă generație și profilul stilizat al benzii de rulare, conferă o rezistență redusă la rulare și o uzură uniformă în timp, favorizând un randament kilometric extins.

TRIANGLE AdvanteX TC101 este destinată șoferilor care pun accent pe performanță, siguranță și eficiență. 

 

TRIANGLE Sapphire TR257 este o anvelopă de vară, axată pe eficiență, care oferă performanțe echilibrate. Stabilitatea crescută oferită atât în linie dreaptă cât si în viraje, este facilitată de nervurile centrale rigidizate, prezente pe banda de rulare. Riscul apariției fenomenului de acvaplanare este considerabil diminuat grație canelurilor longitudinale care favorizează evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii.

Datorită blocurilor de dimensiuni reduse amplasate pe porțiunile laterale ale benzii de rulare, vibrațiile survenite in rulare sunt considerabil diminuate, nivelul de confort oferit fiind amplificat.

Grație profilului restilizat, rezistența la rulare este redusă iar randamentul kilometric este extins.

Anvelopa TRIANGLE Sapphire TR257 este produsă într-o multitudine de dimensiuni care variază între 15 și 19 inci.

 

TRIANGLE SporteX TH201 este o anvelopă de vară destinată automobilelor premium cu valențe sportive, care oferă performanțe remarcabile pe carosabil ud și uscat.

Profilul complex beneficiază de trei caneluri longitudinale intersectate în diagonală cu nervuri proeminente amplasate pe întreaga circumferință a benzii de rulare. Acestea au rolul de a asigura drenarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Pentru obținerea celor mai bune performanțe este esențial ca amprenta la sol a anvelopei să fie cât generoasă, cu acest scop Triangle a optimizat rigiditatea și poziția blocurilor laterale pentru a îmbunătății viteza de reacție la schimbările bruște de direcție.

Zgomotul redus generat în timpul rulării este datorat celor două nervuri înguste, poziționate central pe banda de rulare, care în consecință îmbunătățesc confortul în mers.

Anvelopa TRIANGLE SporteX TH201 este produsă într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse intre 16 și 24 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.

 

Anvelopa de iarnă TRIANGLE TR777 este destinată automobilelor din segmentul compact și mediu, remarcându-se prin aderența oferită pe carosabil ud și acoperit cu zăpadă sau gheață și de asemenea prin confortul oferit în rulare.

Aderența remarcabilă pe suprafețele acoperite de zăpada sau gheață, este facilitată de canelurile amplasate în zig zag, poziționate transversal, care asigură o zonă de contact generoasă. Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare, ajută la menținerea nivelului optim de elasticitate chiar si la temperaturi negative.

Profilul restilizat în forma de V asigură evacuarea eficientă a apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

TRIANGLE TR777 este fabricată intr-o gamă largă de dimensiuni  cuprinse intre 13 și 19 inci.

 

Anvelopa all season TRIANGLE SeasonX TA01 oferă perfomanțe de top pe întreg parcursul anului, fiind cencepută pentru a maximiza valențele automobilelor din segmentul compact și mediu, indiferent de sezon.

Profilul în formă de V asigură un nivel optim de tracțiune pe drumurile acoperite de zăpadă sau gheață, oferiind siguranță crescută pe timp de iarnă. Canelurile prezente pe banda de rulare ajută la evacuarea eficientă a apei prezente pe suprafața benzii, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Blocurile robuste și canelurile întrepătrunse, asigură un nivel optim de rigiditate al benzii de rulare, necesar pentru a facilita mai multă stabilitate în viraje și în frânare.

Grație compoziției de ultimă generație, elasticitatea benzii de rulare este menținută la un nivel optim chiar și la temperaturi de sub 0 grade Celsius.

Modelul TRIANGLE SeasonX TA01 este produs într-o gamă variată de dimensiuni cuprinse intre 14 și 19 inci.